Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi
üzenetére
HÁ hova lett a tegnapi mákod?
Sok volt a PL sajna ma, asszem egy par reportot kaptam is....de azert adta többnyire. Sajna ISU152-re messze van a harmadik csillag még....

Illetve azt eszrevettétek hogy az egyik felirat es az egyik emlema ingyen van véglegesnek? Cicomaztam mindkét oldalát és amellet hogy felaron van, csak a felet szamolta fel.
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
"ha bejelentkezek a vbaddict.net-re miért üresek a tank statjaim? 0 rekord van."
Mert fel kell töltened a wot dossier fájlját, hogy lást a statisztikáid. [link]
Upload your Dossier-nél betallózod a %APPDATA%\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache-nál a legújabb fájlodat és feltöltöd. Elég sok infohoz lehet jutni belőle. -
Jolet
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Ezt mégis hogy? Én próbáltam mivel lenne a legjobb végül a három táras T 10-nél maradtam. Összelőttem 14 ezret, kaptam 160 ezer kreditet meg kétezer feletti XP-t, de a végén gyakorlatilag nulla kreditet adtak nettóban. Ekkor hagytam abba a próbálkozást.
Bár lehet a bérelt tankokkal kellett volna menni? -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Én se szeretem, de a küldetések miatt megyek vele mindig pár kört. Tegnap 6-ot mentem és mindegyikben találkoztam ezzel a 8-as cseh csodával, mindegyik kék-lila játékos volt és nem ugyanaz a játékos.
Már csökkentették a küldetések nehézségét és jól jönnek azok a +300 000 kreditek így karácsonyi akciókra. Illetve lehet szerezni xp, szabad xp, legénységi xp személyes tartalékokat is. Ezekből betárazok és lesz 3 nap amikor minden győztes csata x2 xp-t kap, akkor benyomom ezeket a tartalékokat és a prém napokat és ömleni fog az xp.
-
zodo
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Mission 2
Psst! Here’s mission two: “You don’t pick your battles, the battles pick you!”
Play an Encounter or an Assault random battle and be victorious. Take a screenshot of the “Personal Score” of your battle results, proving you’ve completed the mission. Add it to a comment on this post along with your Wargaming EU username! Note, the battle must occur between now and December 26 at 12:59pm – which is also the time your entry must be submitted by!
Mod Users: Be sure your screenshot clearly shows your Wargaming EU nickname, the date and time of the battle, and the fulfilled mission objective.
More details can be found here: Link
The contest is in no way sponsored, endorsed, administered by, or associated with Facebook.Nyerj egy "Véletlenszerű" "Ütközet" vagy "Támadás" csatában.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
h1mpi
üzenetére
Az már az a kategória, ahol elkezd az ember repeszen gondolkodni. Lehet, hogy nem sebez 1000-et, de akit eltalálsz, az onnantól tolószékben folytatja a csatát, ha nincs nagy javszere és EÜ-csomagja. És akkor mész, mint field-artillery.

(#106954) Greentea: RNGesus nem adja... Van ilyen. Nekem tegnap artival tolt pálfordulást. Első 10 csata (délelőtt) 2000+ WN8, aztán ilyen 20 lövésből 2 találat, pedig nem felejtettem el célozni... Átlőttem artival az E100-as láncai közt és mögötte csapódott be a lövedék!!! Akkor álltam fel és hagytam a francba az egészet...
-
Warton
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Nekem sem tartozik a kedvenc tankjaim közé, de mióta egy kicsit máshogy állok hozzá, javult egy kicsit az eredmény. Az nem TD, hanem egy torony nélküli nehéz tank. Egy E100 torony nélkül. Azaz nem a távolból kell vele lövöldözni, ahhoz túl pontatlan az ágyú, hanem belemászni a másik arcába és közelről pukkantani egy nagyot aztán fedezék. Főleg az LFP-t kell takarni, mert a tetején elég vastag a páncél, azt arannyal is macerás belőni.
Lehetőleg ne egyedül akciózzatok vele, mert ha a seggetekbe kerülnek akkor végetek van.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Warton
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Én játszom vele a T55A TD15-ös küldi miatt. Nekem is 6000-t kéne vele lőnöm, de egyszerűen nem sikerül. 5200 a max kb. 100 csata után. Eléggé random a tank, valamikor nagyon kijön vele a lépés, valamikor egyszerűen egyetlen lövés sem talál vagy láncot kap el. Tök jól hangzik, hogy csak 6 lövés kell és meglenne a 6000 dmg, de a realitás nem ez. Hanem lövök 8-at, amiből kettő lánc, kettő mellé, 4 talál, de abból kettő éppen élő 2-300 hp-s ellenség...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
h1mpi
üzenetére
Én lassan, de biztosan menetelek felé, de még nagyon messze van.
A láncolással tényleg kezdhetnének valamit, ha már betették azt a k*va "last chance"-t. Az nonszensz, amit te is írsz. Egy olyan lövedék annyi energiával bír, hogy az egész lánckereket áttolná egy light-on. Kéne ide is az "overmatch".
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi
üzenetére
Néztem replayeket CDC-ről, ugyanugy hozza a pénzt mint a JgTig88. Viszont annyival hozhat többet max hogy ha mozgékonysága miatt minden csatában meglövöd a 3-4ezret + gyűlik az XP is míg JgTig-gel nehezebb oldalt váltani ha rossz felé mentél így azzal nem lesz meg mindegyikben. De papír, igy azért ehhez is szerencse kell. Statisztika szerint kevesebbet hoz.
Advent Calendar - Day 19
WZ-111 - 45€ - hülyék ezek?

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
h1mpi
üzenetére
Me' nem wotolok már egy ideje. Most néztem fül pár napja, mert érdekelt a skorpió.
Vettem is egyet, és nem bántam meg, pedig oltári noob vagyok. De akkora kihívás vele a játék, hogy még. Plána, ha nem Kempelen Farkas módban megy az ember, hanem második vonalnak a rush mögé,
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi
üzenetére
xp is beleszamithat. 5000-es bukott csatára is 100e-et dobott.
-
zodo
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sok volt a PL sajna ma, asszem egy par reportot kaptam is....de azert adta többnyire. Sajna ISU152-re messze van a harmadik csillag még....

De mikor lősz rá a jgpze100-al és csak track, na az tuti jobban idegesítő.

200+100K a misszió és 97K a tankokból. Atyaég.