Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
El Rey
üzenetére
Karácsonyi ládákra költ az ember kb 80e ft, 90%,h az összes tank meg lesz. Itt kb 300e ft kell erre. Biztos lesznek játékban új tankok,de ezen az áron már egy nyugati átlag játékos is elgondolkodik. Persze ha kőgazdag valaki,akkor nem számít. Szerintem,ha az olyanok mint én is ,aki költ a játékra itt be húzza a féket,talán a WG nem erőlteti ezt.
-
-
Zadia
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Én imádom a TD-ket,de nem szereltem össze,mert 13 ezer kötvény 280 ezer free xp az összes nemzeti és univerzáli töredék "mondjuk ezt nem sajnáltam " + 40 milla lett volna.
Ennyit egyik tank sem ér számomra.
Az előző kigyós eventnél is úgy túláraztak mindent,hogy hiába kaptál aranykedvezményt ugyan annyiba került mint ha sima boltba vetted volna. -
killbull
aktív tag
válasz
El Rey
üzenetére
Az igazság az hogy ezen az accounton bemutatható az az elmélet amiben aki akar láthat logikát! Régen míg volt WOT hivatalos fórum, volt egy külföldi srác akivel bebizonyítottuk ezeknek az accountoknak a létezését és értelmét.
Hogy elérj valamit két opciód van, vagy yolozol egyet és élsz kb 2 percig amire kapsz mondjuk 300 xp t átlagosan, vagy izzadsz 8 - 10 percig és kapsz mondjuk 800 vagy 1000 xp t és örülsz magadnak.
Aki yolozik hármat négyet, az ugyan annyi idő alatt megszerzi azt amit egy unicum egy csata alatt kiizzad! Ez fontos tényező!
Ezután nézz rá a képre!
Erről van szó, arról hogy a WG nek az a lényeg hogy lenyomd a csata gombot mert akkor már kaphatsz xp t valamint kreditet és ahhoz hogy a WG maximalizálja a bevételeit létszám kell, sok ember!
Másik fontos tény, ez nem sért szabályzatot amit látsz a képen!
Ezért utasították el a fejlesztők mikor azt akartuk a WG től hogy vezesse be a teljesítmény alapú xp rendszert. Nagyon egyszerű volt, bármit csinálsz arra kapsz xp t.
Sebezz, spotolj, lőjj ki egy tankot, foglald a bázist, vagy védd meg, akármi ami tevékenység! Rendre le lett szavazva mert akkor ezek az emberek letörölnék a játékot amit látsz a képen hogy milyen kaliberű emberek is játszhatnak.
Azóta én is csináltam egy tier 8 prémium M41 es light tankból egy yolo tankot, ez egy nagyon rossz light tank a prémiumok között, de így hogy rááldozok max 2 percet, fixen kapok 15 000 vagy 20 000 kreditet egy yoloval. Gondoljatok amit szeretnétek de amikor meglátsz 2 db ELC EVEN 90 et az ellenfélnél akkor nemigazán szeretnél taktikáról beszélni egy ilyen tankban, vagy van mikor három is van.
Szóval ez egy lehetőség, valaki izzad nyolc tíz percig, valaki ugyan ennyi idő alatt játszik három vagy négy csatát és ugyan annyi xp t kap és ugyan ott van ugyan annyi idő alatt, csak a yolo játékos több csatát játszik. Sőt ha mélyebben megyünk bele a yolo lehetőséggel gondolkodnod se kell, nem kell idegeskedned, semmi, sokkal stabilabb játékmenet mert nem megy rá az idegrendszered, egyszerű türelem kell hozzá és idő aztán mint mondtam ha lenyomod a csata gombot már kapod az xp t meg a kreditet, ezért is látsz ilyen 100 000+ csatás accountokat.
Valamelyest beleláthattok ebbe a WG koncepcióba hogy kell pénzt keresni, és hidd el nekik ez a céljuk nem az hogy te jól érezd magad. Volt egy interjú ahol egy WG s fejlesztő mondta ezt "azt szeretnénk ha szenvednél" Rábízom mindenkire hogy eldöntse igaz vagy sem. De gondolkodjatok el miért jönnek futószalagon a OP nál OP bb tankok amik tier 8 ban akár tier 9 nek is elmennének és mind fizetős fal mögött van, vagy lootbox fal mögött. Ezek az OP prémium tankok pár év alatt ellesznek avultatva hogy aztán vagy rád rakják a stresszt hogy OP prémium tank ellen kell játszanod és adott a lehetőség hogy megvásárold és talán kidobod a kukába az előző OP tankokat vagy ellenállsz, és még azt a marketing dumát is kitalálták hogy neked tank gyűjtőnek kell lenned.
Érdekes gondolatok, érdemes rajta gondolkodni!
Szép hétvégét, jó csatákat mindenkinek!

-
po1son
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Jó eséllyel bot account, néha szoktak lenni sima random meccseken is. Valamikor nálad landolnak az ilyen csapattársak, másik meccsen az ellenfélnél. Nincs mese, le kell nyelni a békát ilyenkor is.

forras2
Progetto 46 - szellőzés, távcső, vstab
Hajrá-hajrá, még most is erős tank és megállja a helyét ebben az őrült gyors metaban. Magasabb tierben kicsit passzívan játssz, főleg ha van light is a csatában. Top tierkent lehet nyomni neki 1000-el, az alacsonyabb szintű tankokat pillanatok alatt ledarálod evvel a DPM-el. -
po1son
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Magasabb szinten is vannak ilyen játékosok, párszor én magam is bele estem abba a hibába, hogy kerülők egyet a pályán és majd mehet a flank, de mire körbeértem a csapatom elporladt.
Mindenesetre múltkor is kibeszéltük itt a topikban, hogy ne másba keresd a hibát, mert az soha nem vezet jó útra, próbálj a saját játékodra koncentrálni. -
forras2
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
Köszönöm!
Sok érdekes adatot találtam, pl hogy van 9-es prém tank... Azt hittem, hogy azok csak elit tankok, ráadásul a legjobb farm tank a játékban... Az is meglepő adat, hogy a 8-as prém EBR a 3. helyen áll kredit/min lista alapján... De ennek a WZ 113 II-nek a kredithozama is érdekes, konkrétan 1,5× annyi kreditet hoz, mint a 2. tank a listában
-
Baltazár123
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
Most, hogy így mondod ránéztem és lehet, hogy már a nyolcassal tolta, nem a hetessel. csak hallgattam, nem néztem videót mert leveleket írtam közben. Nekem egyik se jött be, mert amikor másodszor gyújtottak ki egy csatán belül pár csatából, akkor szépen átugrottam. A nyolcassal meg azért nem kellett sokat vesződnöm, mert töredékből meglett a kilences.
Egyébként én is csak most látom, hogy van egy csomó küldetés a brit kétágyúsokra február harmadikáig. Én meg eladtam hetest is meg a nyolcast is
na jól van, így jártam. -
válasz
El Rey
üzenetére
Teljesen jogos az eszreveteled
Meg most is tulzottan "erzelmi alapon" jatszom, igy impulziv es ertelmetlen lepeseket csinalok, boven van hova fejlodni. Csak azt akartam szemleltetni, hogy odafigyelessel, tudatos fejlodessel igen is tudunk hatni a WR-unkre, szar MM es RNG ide, vagy oda
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkora mázlim se volt nagyon még