Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peterson79
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor heti szinten volt verseny a nevezett replayek között és 2500 arany ment a nyertesnek.
-
törölt tag
válasz
peterson79
üzenetére
Nagyon jó volt olvasni soraidat:
"Egyszerűen elengedtem a játékot. Hagyom futni a maga medrében, figyelek persze, hogy mikor hol adódik lehetőség és megpróbálom kihasználni, aztán vagy sikerül vagy nem. Ez néha 0 sebzés, néha Top Gun és Ász kör, de többnyire ott vagyok az erős középmezőnyben és ez tetszik. Kívülről tudom szemlélni az eseményeket és nem hagyom magam berántani a Harag örvényébe. Nagyon sokat tanultam másoktól és persze a saját játékomból és a hibákból, de még a WG oktatóvideókból is, valamint többnyire olyan tankokkal játszok amikkel tudok is, mert azok szórakoztatnak. Persze, vágyom Én is még sok mindenre, de nem rohanok és görcsölök rajtuk, semmi értelme, már belátom Én is, de ezt fejben kell eldönteni. Amióta így állok hozzá, sokkal jobb lettem, sokkal többet tudok elérni egyes szitukban és ez rendkívüli módon motivál."
Pontosan azt fogalmaztad meg, amit az elmúlt másfél év során elkezdtem csinálni. 2013 óta játszom, eddig 2 nagyobb szünet volt (úgy érzem, teljesen jó döntés volt mindkettő) és amikor legutóbb átgondoltam, hogy miként álljak hozzá a játékhoz, akkor erre jutottam, amit szépen leírtál.
Üdv a klubban, így sokkal jobb kikapcsolódást nyújt.

-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Luchs.Sajnos nem lehet hibázni vele,mert egyből garázs...De jó kis agilis gép.Néha T-50,pár kör Mt-25.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, E3-nál fontosabb a javítás mint az álca. Ha jól rémlik QB szerszámos ládával használta, lila szerszámos ládával, nagy javítóval és skilles legénységgel pillanatok alatt visszarakja a láncot.

-
Dr.Én
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Az AMX tuti hogy jó, mert a festett verziója meg van nekem és nagyon jó csatákat lehet vele tolni, van páncél, ágyú is egész jó, mozgékony heavyhez képest...
Hát eme német TD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
eggyel több por fogó a garázsban
hiába tölt gyorsan, hiába pontos ágyú, de most csak szívat a WG ..folyamat kikapunk
(#185933) ollie köszönöm , teljesen igazad van

-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ez az egyetlen játék amivel játszom,eszembe sincs abbahagyni!
-
válasz
peterson79
üzenetére
Sokan vártuk, hogy jöjjön az új szezon vagy legalább kapjunk 1-2 új slotot kárpótlásként, de hoppon maradtunk.
-
Pakmara
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Elvileg cserélik, de ugye a jelenlegi szezon (amit meg is hosszabbítottak) az első uh ki tudja.
-
Pakmara
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Kv-122 elég gyengusz. Skill is elégé lehúzza. Kicsi tankok közül a legjobb választás a panther/M10 nagyoknál meg talán a francia heavy. (Pár hete volt hasonló dilemmám: végül P/M10 és P8.8 lett utóbbi csak azért mert pénzt nem adnék érte de teszik)
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A KV-122-t nem ismerem. De a kicsik közül itt a fórumon a Panther M/10-et dicsérték sokan, hogy az éri meg igazán. Nekem az nincs meg.
Amúgy meg minden egyén függő. Haver imádja a Tigert. Nekem megvan közülük a Dicker, és szeretem is. Saját tierjében jó, és nagyon jó álcája van, jó kis bokor TD. Gyorsan tölt, egész jól sebez, és jól hoz a konyhára is. Viszont elég lassú, és nagyon papír. Kb egy mini Udes fíling. Nehezen vesznek észre, de ha igen, akkor garázs.A nagyokból meg engem ami érdekelni fog, az az AMX. Az FV és a T92 megvan, a két német nem vonz, viszont a franciára kíváncsi vagyok.
Mi most kezdtük a 3. szakaszt, és kell még úgy 400 pont. -
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Ugyan ezt csináltam én is, vagyis Frontline után vissza váltottam inkább randomra, mert ami ma Frontline modban volt az kritikán aluli. Mondjuk mostani utolsó random csatám sem volt sokkal jobb. 1:10 volt, mikor felpillantottam az eredményjelzőre. Mondom WTF
Azt az egyet akkor még én lőttem. Ezután lőttem még 2 és így lett 4:15. Valakinek biztos beleszaladtak a lövésébe. Siralmas

-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
De nem ? Régebben olyan elnevezéseket olvastam a fórumon , hogy Heavy sor , Med sor . Kuka.
-
bigobert
tag
válasz
peterson79
üzenetére
A kredit boost klánból jön?
-
Dr.Én
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem a másik oldalt adta az elmúlt héten.. Hétvége is egy vicc volt.. Voltak jó és élvezetes csaták, de több volt a manipulált semmi esély a nyerésre..
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Mit is osztottál meg?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
peterson79
üzenetére
Kösz! A végén muszáj volt rizikót vállalni, mert mint kiderült, nem tudtam észrevétlenül a közelébe kerülni, hogy lesből lőjem. Persze még egyszer megkerülhettem volna az egész pályát, de lehet, hogy nem lett volna rá elég idő. Inkább a csata elején rizikóztam feleslegesen, amikor párat lőttem a bokorból.
-
h1mpi
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem még egyet sem sikerült gunmarkolnom. Még a kedvenceimet se...
-
válasz
peterson79
üzenetére
Én is elkövettem azt a hibát, hogy heavy-vel kezdtem (Churchill), és majdnem abba is hagytam az egészet. Azt javaslom, hogy medekkel és lightokkal kezd, sokkal könnyebb. Egy lassú heavy-vel elég, ha csak rossz irányba indulsz a csata elején, és lehet, hogy nem is látsz ellenfelet (vagy az előtted haladó, gyorsabb tankok ledarálják az ellent, és neked nem jut semmi), egy ilyen csata meg kapásból 1% esés a gunmarkban. Cserébe viszont vagy 3 csata, mire 1%-ot nő.
Amúgy nagyon jó ez a gunmarkolás arra, hogy rákényszeríti az embert a gondolkodásra, meg kénytelen a pályákat is jobban megismerni. Bár több tízezer csata után már nem az szokott lenni a probléma.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Úgy számolom, hogy kb 75 csata volt, olyan 110 körül játszottam régen vele (most van összesen 187). Talán olyan 30%-ól inddultam, ha jól emlékszem, legalábbis ennyire állt be az első csata után (mert régen még ugye nem voltak gunmarkok). Egy unikumnak biztos menne 50 csatából is, én túl sokat hibázok. Az M7-tel sokkal könnyebb volt, azzal összesen van 63 csatám, pedig ott sem nulláról indultam.
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
" vagy képes vagy megnézni a statisztikáit, hogy melyik tankkal mennyit megy?" Én is megnézem,hogy 4-es szinten miért hozza le a meccset 10 killel. De már 6 felett is megnézem.Ez általában már furcsa meglepetést produkál!
-
Papooo
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ha egy jobb játékos megszivat, az megérdemli, ha egy rosszabb, azt megérdemlem.
Amikor viszont azt látom, hogy valaki folyamatosan az alsóbb szinteken pedózik, vagy valami op járgánnyal megy folyamatosan közepes szinteken (mert máshoz nyomorék), akkor azért anyázhatnékom támad...Ez olyan, mintha elmennél a 6-8 évesekhez egy boxedzésre, és végigpofoznád őket.
-
Papooo
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Úgy sejtem te se örülsz, amikor t3-t4-ben elkezdesz egy új ágat, és szembe jön egy pedózó szakasz.
Fullgold, 4-5 skilles legénység, párszáz vagy éppen párezer csata az adott járgánnyal.
A csata eredménye előre borítékolható.Természetesen, ők csak le akarják vezetni a gőzt, amit t8-t10-ben összeszednek a botoskodásukkal.
Ne mond, hogy ez nem cseszi szét az alsóbb szinteken a játékot...
Engem speciel nem zavar, mert t5-ig általában kihúzom szabad xp-ből.
-
DVlad
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Tökéletesen egyetértek.
És a lila nem lőhet pirosat, mert az igazságtalan? És a prémium lőszerrel csak olyat szabad lőni, aki ügyes vagy/és gazdag, mert egy fokozottan hátrányos helyzetű béna és szegény nem tudja megvenni, tehát hátrányban van?

-
válasz
peterson79
üzenetére
Igen.
-
válasz
peterson79
üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Két részére reagálnék:
1. több light esete: sajnos többször volt már olyan csatám, ahol szakaszban jött be 3 light és természetesen a pálya egyik felére ment mind. Ilyenkor nagyjából könyvelhető a vereség.
2. spot és adrenalin: napokban volt egy sajnos vesztes csatám, ahol light-al voltam és volt még rajtam kívül egy hupi lila T100-LT is a csapatunkba. (nem emlékszem már melyik light-al voltam, de nagy eséllyel az EBR90 volt, mert most az van soron). Nos nem hittem a szememnek. Tudom, hogy lapos a T100-LT és hogy jó light, de nem tudom ez a srác mit rakott rá extrákat, de ott kőröztek körülötte az enemy light-jai a Prohorovkai "zöld" soron, miközben Ő haláli nyugalommal csak állt a bokorban. Majd egy pillanatban, mikor tulajdonképpen neki ütközött az egyik enemy light, akkor nyilván felspottolódott és tett eg karikát és felgurult a pálya szélén lévő spot bokorba. Eljöttek mellette úgy, hogy már mögötte voltak és nem vették észre! Csak pislogtam. Mondom ezt hogy?!? A végére sajnos csak ketten maradtunk, de nem tudtuk a túlerőt legyűrni. Így is Ő ölt 4, én 6 és mégis veszítettünk.
Na gondolom itt is volt adrenalin a srácnak, de az is lehet, hogy fel sem veszi az ilyen szitukat. -
bigobert
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Át érzem

-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A forgó tornyos TD-kre is érvényes lehet, hiszen a test forgási sebessége hozzáadódik a torony forgásához, szóval a flankelés ellen jó, ha mindkettő megvan.
-
bigobert
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Malinovkán nagyobb sikerrel szoktam eljutni a bokrokig. Gondolom közelebb is van, és a meder is takarást ad. Prohorovkán azonban kevésbé vagyok sikeres. Lehet, hogy rossz útvonalat választok, nem vagyok elég gyors -egy kerekeshez képest nem is tudok - vagy figyelmetlen vagyok. Illetve ezek ötvözete
Majd asszimilálom a tudást, és fejlődnöm. E miatt játszom. Nyavajgásom off. 
-
bigobert
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ezzel nem lehet vitatkozni, csak útban a bokorhoz ne spottoljon fel, és később se jöjjön túl közel. Szóval van pár "ha" a dologban.
Ezért inkább egy kevésbé rizikós, ugyanakkor kevésbé hatékony megfigyelő hellyel szoktam kezdeni, a többi meg a csata állapotától függ. A spottolás megy, csak még a 80-nal yolózó kerekesek szokatlanok nekem. Amíg játékban van, nekem elsődleges célpont. Tapasztalataim szerint vannak, akik már meg se próbálják eltalálni őket. Legalább hamarabb vége lesz a meccsnek lol. Mondjuk én úgy gondolkozom, hogy - jó kezekben - a leggyorsabb tankok jelentik a legnagyobb bizonytalanságot a csatában, ezért ezeket kell először kilőni. -
törölt tag
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, ahogyan az várható volt, kevesebben játszanak velük. Személy szerint megnyugvással vettem tudomásul, szerintem rossz hatással voltak a játékra ezek a tankok. Persze, akad még belőlük, de már nem annyira zavaróak.
A tüzérségi létszám csökkentését várom még ennyire; jó lenne, ha valóban oldalanként 1-1 darab maradna belőlük (úgy emlékszem, ez szerepel a tervek közt).
-
törölt tag
válasz
peterson79
üzenetére
Maximálisan egyetértek veled. Ez egy játék, csak erről sokan hajlamosak elfeledkezni.
-
KISDUCK
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Nem sértődök meg.
De remélem a méréseimet is megnézted amit betettem. Csomagok vesznek el köztem és a wot szerverek között a vezetékes hálózaton. Leírom, hogy mit tapasztalok most vezetékes netről. Az első példa legyen artyval. Szépen nézem lövész módban az ellenfelet, aki teleportál akár 20 métereket. Először elindult nézzük óra szerinti tájolásban, szóval elindult 8 óra irányába 15 métert, majd azonnal a kiindulási pontjától 2 óra irányába bukkan fel 8 méterre. Második példa legyen könnyű tank. Szépen rohangálok 60-nal a mezőn gondolom beiktatok egy kanyart, mert spotot kaptam és nem szeretném hogy az ellenséges arty ki tudja számolni hova megyek és kiiktasson, de mivel itt jön a csodálatos csomagvesztés ajándéka, én az tapasztalom, hogy sikerült is kanyarodnom vagy irányt váltanom 10 óra felé, de mivel a szerver nem kapta meg azt hogy én irányt váltottam a szerver úgy kalkulált az eddigi cselekedeteimből, hogy én hasítok 60-nal 12 óra irányába és én riadtan azt veszem észre, hogy hirtelen 30 méterrel odébb vagyok ráadásul olyan helyen ahova nem akartam menni, ha még szakadék is van az adott helyzetben ez lehet egy halálos kimenetelű lag is. A wifi vezetékes váltással nem megyek semmire, ha egyszer a szolgáltatómnál van probléma valahol félúton. Ez a "ha lagolsz akkor válts vezetékesre" töltési infó annyit se ér mint a hóvihar idején kapott SMS, hogyha elakadtál ülj át egy másik kocsiba. Szóval marad a mobilnet, mert az legalább stabil és élvezhetően tudok vele játszani. -
Gyuri27
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Hát ezaz. Jó volna ha más is értelmezné.
Esetleg angolból. Mert a magyar forditás a wotnál nem mindig fasza. -
Viktoár
addikt
válasz
peterson79
üzenetére

-
sith7
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
multi fps .... folytassam ?
esélyed nincs a másik ellen, de ő ledarál -
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Na majd mindjárt megkapod,hogy kis szintű tankkal játszol!
-
Yofej75
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Az e50 már a t55a-nál se jobb. Oszt az még csak nem is igazi orosz med.
De arra is igaz amit irtam. Nagy, lomha, boldog boldogtalan belővi. -
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Ne feledkezzünk meg az E75-ről , és az oly sokak által kedvelt Panther M10-ről sem . A Borsig sem kutya a Grille 15 -tel karöltve .
-
Warton
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Ahogy Einstein mondta egyszer:
"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel."
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Hát ha úgy van fogalmazva, hogy a csata legjobb sebzője legyél, akkor nem elég csak a csapatotból a legjobbnak lenni. Vannak olyan küldetések is, de ez nem olyan.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Én az általad emlitett setupot használom, persze javítás skillel megkoronázva. Hidd el okoz meglepetést amikor láncolnak és pik pakk fent a lánc....(meg persze nagy javító, az is húz le még egy picit a javítási időből
) Célzás gyorsító véleményem szerint azért felesleges mert többnyire közelharc van nem snipe, meg az átütése is egész kellemes.
Ha szereted az ilyen típusú gépeket ezt imádni fogod. Kivéve persze amikor lemegy a csata nélküled... xD -
Chris0321
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Hello.
Szerszámosláda helyett én célzásgyorsítót tennék. -
dvids
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ha valakinek a játék a munkája másként kezeli a vele járó feszültséget is. Ők nem kikapcsolódni lépnek be, más a mentalitás. Gondolom te se baszod szét a billentyűzetet (vagy bármit) a munkahelyeden, pedig ott sokkal jelentősebb bosszúság érheti az embert.
-
válasz
peterson79
üzenetére
6-7 órát játszik egy nap, ezzel keresi a kenyerét. Nem látok benne kivetnivalót. Több ideje van magánéletre, mint egy átlagos dolgozó embernek.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Plusz mindig azt mondják, hogy az elején könnyebb, mert kisebb a merítés, és még nem ismerik annyira az emberek a tankot, hogy igazán jó eredményt hozzanak ki belőle huzamosan. Magyarán mondjuk a top 1 és a top 2% között nagyobb a különbség, mint mondjuk fél év múlva. Vagy valahogy így ell elképzelni. Aki ráfekszik a témára, és tényleg jól játszik, az hamar felkerülhet a top ligába vele.
-
sanya53
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Jaj, elnézést.

-
sanya53
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
A honlapon sincs még fent semmi csak a régi.
Én is ezt szoktam már meg és csak pár dolgot szoktam felrakni.
Nincs mit tenni várunk. -
zodo
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
-
válasz
peterson79
üzenetére
Spot damage-ért felé xp-t kapsz, akkor is , ha te spotolsz másnak, és akkor is ha más spotját lövöd.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Íjj, még azt hittem ma még lesz a Tiger Day és ledarálhatom a Tiger P-t.
Hopp, most látom még van, nem szóltam.
No mindegy, talán ez is segít majd
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Az a baj, hogy a nehezen használható tankokkal nem nagyon van jól sikerült csata.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nagyon rutinos valaki! Tapasztalatból?
(#182186) DVlad: én konkrétan anno a JT-el teljesítettem az Obj.260 TD-15 8K sebzését, amire azt hittem sohasem lesz meg.
Lengyel heavyk: nekem a 9-es kifejezetten tetszett, annyira, hogy talán meg is tartottam - ha haza megyünk Velencei tó mellől majd rá is nézek -, de a 10-el még csak 1-2 csatát mentem hogy kipróbáljam.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Délután???
Jó neked! Itt most este 9 utánról van szó! 
Délután ki van pattanva a szeme, és szurikátázik egészen estig.
Amúgy nem görcsölök, csak nem tudtam, hogy szezon van. Azt hittem az aktiválástól indul a visszaszámlálás. De akkor mindegy. Annyira nem mozgat, csak mostanában lett meg a 60 napos játékmentesség asszonynál, és gondoltam meghívom, lesz, ami lesz.
-
Viktoár
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ezt tanúsíthatom.

-
lacibacsi
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ebben az esetben igazad van, de Jano szerintem arra gondolt, hogy "nehezebben halad", ami ugye egy szubjektív dolog és például attól is lehet (nálam tuti), hogy egyre jobban idegesít a csapat(társak) töketlensége. Ez meg hozza magával a dekoncentrációt, amitől tényleg nehezebben halad az ember...
(#182044) Raysen623: Nyilván kell hozzá a szerencse és a jó csapat (is), de csak mondom, hogy elkezdtem a következő szakaszt és csupán egy 1. szintű felderítővel csináltam egy tábornok rangot. Ja és a lényeg: francia artyban ülve...
Úgyhogy ne add fel! Nincs köztünk Tom Cruise, nincs lehetetlen küldetés... 
-
lacibacsi
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Minden körben ugyanannyit kell összegyűjteni.

(#182022) Jokerdapro: Hát, azokhoz még kell menni néhány kört...
-
Dr.Én
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
ez hogy a fenébe lehetett????

onnan fel kellett volna hogy spotolja
-
Dr.Én
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
vagy mellé vagy alá fölé lő vagy criticalikus találatikus van...

de ha mindet be ad akkor igen
-
válasz
peterson79
üzenetére
2500-öt
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Így elsőre megnézve kb úgy viselkedett mint amikor mondjuk egy domb tetejénél a célkereszt elkezdett ugrálni fel le és nem tudtad rendesen becélozni a delikvenst. Szépen a felhők közé megy a lövés itt is. Csak így tanknál közvetlen még sosem láttam ilyet, szép kis bug ha ez is hasonló.
(#181687) jano_77 Csiga lett nekem is egy ideje.
(#181688) kgergely23 Folytatódik.
-
Hafy75
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ha ez lenne, akkor a kamera is ment volna felfele sztem, de az maradt a seggen..

De azért is érdekes, mert megvárta szépen, amíg betölt és a lövés pillanatában kapta el a célkeresztet.. A másik, ami nincs a videón csak a teljes replayen, oldalból sem vertem be 295-el...Egy sebző lövésem sem volt a kb 3-4-ből amit rálőttem..(ebből kettő nem is biztos, hogy átütött volna mondjuk). -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
koszcsi, utso 3 mukodott
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Kész dedó a mostani fejfelhozatal .... brrrrr....
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Hmmm... az én skálámon ez 10/9 es . Te úgy látod , hogy nem kiakadás , én úgy látom , hogy igen . Nincs is ezzel semmi baj ... különbözőek vagyunk .

balintka : Kivágod olló progival a kívánt felületet .
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Vagy ha esetlrg kellően perverz vagy szellőzés helyett mehet rá szerszámos láda. Nekem a T95 :láda+javitás skill+ nagy javító. (Bia lesz nemsoká meg a colán agyalok.
) Már ezzel a setuppal is úgy rakják a srácok a láncot vissza, hogy szinte hallani a szorgos kezek suhogását.

Más: gwe100-ra az elsősegély csomag és a csoki mellé mit érdemes rakni? (Most épp 105ös üzemanyag /síkosító!
/ van. Érdemes valamire cserélni? -
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Ha a TS-5 re gondolsz , nekem nem jött be az előre megyek és mindenkit lenyomok DPM-ből , miközben mindenki pattan rólam . Siralmas köröket mentem vele . Gyakorlatilag mindenki belövi a saját szintjén is .. felette meg kötelezően . Lomha és nincs csőlehajlás . Persze , nekem nem áll a kezemre . Így a véleményem is fenntartásokkal vedd figyelembe .
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Skill az általad felsorolt felszerelést rajta rá, olyan rossz nem lehet.
Szinte oroszosan pontatlan az ágyúja, egyértelműen nem a sunnyogos, kempelős kategória.
-
Dr.Én
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
nagyon rendszeresítsen találkozok ilyen szitukkal sajnos...

ugye az ember, aki szeretnék érteni és megtanulni a játékot , akkor megtanulja a tanokat hol érdemes belőni is... és hiába tudjuk a gyenge pontokat, ha túl szemét az RNG
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Kaptam a 8 éves évfordulóra 30%-os mindenre használható kupont. Más is kapott ilyet?
Baromi jó lenne a mai 1éves prémiumos csomag, ha nem a T44-100 lenne benne...
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ilyenkor mikor nem létezik a player,nevet változtatott,vagy mi? Nekem nincs erre a névre találat.
-
h1mpi
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
T55-A és nem a lőszer rekesz miatt szed ki, hanem a tetves gold lőszere miatt.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, vannak biztató jelek, hogy a közösség visszajelzéseit már Customer Voice-ként kezelik, nem Customer Noise-ként.
Épp talán a múlt héten fejtettem ki, hogy mi erről, és az ezek ellenére fanyalgókról a véleményem.Ui.: Nekem bejön ez az új fórum felület. Most pölö itt figyel a szövegdoboz felett egy infó, hogy az utolsó hozzászólásom óta változott az összefoglaló.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Tisztán látszik, hogy a rangsorolt csatákat teszteléshez használják. Ami persze nem feltétlenül rossz dolog.
Most a csapatsebzés kivételét tesztelik, hogy mi lesz majd a játékosok reakciója rá, ha pozitív lesz a visszajelzés akkor fogják kivenni a sima random csatákból is.
Fogadni mernék rá, hogy rangsorolt csatákban az xvm nélküli játék is lesz tesztelve. Lehet úgy oldják meg, hogy nem fog látszani senkinek sem a neve csak a tankja. A neveket csak csata után írná ki a csataösszesítőn. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Minden tankhoz lesz rendelve role amire extra xp-t kap (pl light a sportra).
Artykat meg hagyjuk már békén, így is árnyéka önmagának...
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Miért is butaság hogy nekem mindig low roll? Te látod hogy miket sebzek? nemhinném. Csak elmondom neked tegnap 9-10csatát mentem e4 egymás után. Ebből 1 csata volt ahol 3 tank kapott átlag felett meg volt két másik csata ahol 1 tank kapott átlag felett. Az összes többi alatta. Tehát kilenc csata alatt 5db lövésem volt felette. És hidd el nem 6lövésem volt a 10csata alatt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, a videóban amikor mutatja akkor 5/5 csökken 4/5-re S kiválasztásnál.
-
törölt tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ráadásul a sok "jóság" mellett az új prém acc teszi majd elérhetővé a Térképek feketelistázását, ahol egy helyett már két db térkép mehet a levesbe. Eddig is prémiummal toltam, amikor tartósan játszottam, ezután is így fogok tenni.

"Map blacklist. Just like we outlined before, we'll roll out a map blacklist feature soon. Now you'll be able to block one map of your choice and avoid it in the matchmaking queue. However, all owners of WoT PA will have one more slot for blacklisting, so you can block 2 maps in total. Play on maps you really enjoy!"
-
sanya53
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ez azért nem gyenge, szép volt.
Nem fog sűrűn előfordulni, habár kitudja. -
törölt tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ezt elhiszem, sokan nem kedvelik. Nekem az első IX-es Heavy volt, 5 skilles legénységgel és a tízes ágyúval jól elvagyok vele. 🙂
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ez nem is azért van, hogy növeld a wr-et, hanem, hogy kicsit komfortosabb legyen a játék. Szerintem ez a 4 órás szakaszolás pont jó. Nagyon nagy könnyebbség az emberek többségének, akik egy nap csak 1-2 órát ülnek le a játék elé. Kilőnek egy mapot, ami az éppen húzott tanknak nem fekszik annyira, és máris jobban lehet érvényesülni.
Ez nem egy semmire sem jó funkció, hanem végre egy olyan dolog, aminek szerintem tényleg van haszna.Csak sajnos már megint kezdődik a méltatlankodás, bármit is csinál a WG, sokan mindig meglátják benne a rosszat, és azzal van tele az összes fórum, ahol szóba kerül. Pedig, ha végiggondolnák az utóbbi pár hónap változásait, és az idei terveket, akkor nem olyan rossz a helyzet, sok olyan dolog fog (remélem) elindulni, ami javít a játékélményen. Lehet, hogy az 23. óra 59. másodpercében kapott észbe a WG, de legalább észbe kapott. Vagy legalábbis úgy tűnik. Nyilván az a céljuk, hogy minél több játékost leültessenek a játék elé, hiszen ez nekik is jó, és nekünk is, hiszen ha nagyon lecsökken a játékos állomány, akkor még utolsó mentsvárként jönnének a gyári WG botok (nem csak teszt jelleggel), ami még jobban elrontana mindent. Én úgy látom, hogy észrevették, hogy csak az új prémium tartalmak nem elegendőek a játékosok megtartásához. A pénzsóvárságból nyilván nem akarnak visszavenni, hiszen kell a bevétel, és egyre kevesebb embertől lehet ezt várni, de legalább dolgoznak emellett olyan ötleteken, amik jók, hasznosak, ötletesek, és még szórakoztatók is. És ezek egy része a játékosoktól kapott visszajelzések, és ötletek alapján történik (nagyjából), ami meg tovább növelheti a közösségben azt az érzést, hogy legalább néha meghallgatják őket, és lehet, hogy mégsem ment teljesen a kukába az a sok valós pénz, amit beleöltek a játékba.
A teljesség igénye nélkül, ezek mind közösségi nyomásra jöttek/jönnek:
-MM variálása azért, hogy könnyebbé tegyék a T6 és T8 életét
-Rendszeres Frontline
-Rangsorolt csaták
-Mapok kizárásának lehetősége
-"Gold" ammo variálásaHú, ez kicsit propagandabeszédnek tűnik, pedig eskü, semmi közöm a céghez.

Csak próbálok pozitívan hozzáállni, hátha a játék is pozitívan áll hozzám. Ha fanyalogva, nyafogva ülök le elé, akkor már tudat alatt is azt várom (keresem) a csata közben, hol fog kib@szcsizni velem a játék, és akkor úgy is lesz.
-
h1mpi
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Igazad van, de ezek a tankoknsk nagyon kedveznek a cső pályák, amiből pedig rengeteg van ...
-
Thrawn
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Tessék: [link]
-
törölt tag
válasz
peterson79
üzenetére
Nem egy sűrű darab, az fix.
Klántársamnak MAUS-zal lett meg... néztünk is egyet, ehhez azért kellett az ellenfél "tudása" is... 
-
jr1994
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Vicces ahogy a videóban elmagyarázták, hogy igy mindenkinek jobb lesz. Mondjuk hogy az arti játékosoknak miért lenne az az nem jött át, de annyi baj legyen
Már csak nullára kéne a számukat korlátozni, és nem is lenne velük több gond.Tegnap összejött egy ritka medál, sejtettem hogy valami extra béna csatára lesz meg:
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Valószínűleg nem. Elsőre nem is értettem, miről van szó, mert nekem a fejlesztési fában mindig is a teljes xp-t mutatta.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
ASLAIN modpackban van egy ilyen mod, ami ezt mutatta, hogy mennyi XP kell a következő modulig és mennyi a soron következő tankhoz. Nem ezzel kevered? Garázsban a jobb felső részen jelent ez meg.

WOTINFO
Más sem tud belépni a wotinfo-ra? Hiába írom be a felhasználó nevem és a jó jelszót, visszadob ismét a Bejelentkezés oldalra!?
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Az aktuális frissítés előtt a Mauschen kifejlesztésén "fáradoztam" .... kb. 80000 xp hiányzott. Most kezdhetem elölről . Olyan tankokhoz ad tervrajzokat , amiket nem óhajtottam kifejleszteni . Természetesen a Mauschen ára vissza ugrott 168200 xp-re . Hmm.
-
Papooo
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
-
Papooo
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
A nevatív rekord (amire kaptam tervrajzot) Leo 270 sebzés 100 körüli hozzájárulás (T9-ban szuicid rush)
Persze, amikor 1100 alap xp-s kört megyek, arra semmit sem ad
-
Thrawn
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Szóval ha rngesus már kifejlesztett tankhoz dobna blueprintet akkor abból univerzálist vagy nemzetit kapsz. (Nemzeti Blueprint...
)Itt van pl az Object 705:
Ebből az látszik, hogy kaptam egy hozzá való blueprintet. Ezzel (ha így marad) 9%-kal olcsóbb lesz majd kifejlesztenem. Ha többet nem kapok hozzá akkor az összes többi Obj. 705 tervrajz töredékhez még szükségem lesz 12 univerzális és 3 nemzeti blueprinthez darabonként, ami összesen még 108 univerzális és 27 nemzeti. Ez alsó hangon is 135 igen jól sikerült csata.
peterson79: A fejlesztési ágon nem tudsz átugrani tankokat. Hiába van meg mindened a Conquerorhoz, ha a BlyatPrince még nincs meg.
-
peterson79
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Az majd később lesz világos - főleg ha játszok és látom is - hogy teljesen új ág közepén lévő tankot is ki lehet fejleszteni vagy csak sorban lehet haladni?
Értsd így. Nekem a Churchill megvan és érdekelne az angol heavy ág, de ahogy hallom/látom a Black Prince egy ramaty, azon túl kellene lépni és mondjuk már egyből a Conqueror-ra lépni...ilyen lehetséges?
Áá, nem hiszem
-
válasz
peterson79
üzenetére
Milyen küldetést?
-
Kelvin
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Igen böfögsz, mivel nem adsz érdemben választ. Ellenben leereszkedően, lenézően válaszolsz. Ami elég bicskanyitogató főleg, ha a wot-os tapasztalatodat is figyelembe veszem.
Te: "Úgy látom még mindig nem érted az MM működését, de ha ez nem zavar, akkor végül is csak fecsegünk. További jó játékot."
Elnézést kérek a többiektől a nem ide való kommentért de kijött..
-
Kelvin
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Rosszul látod "mester", de kérlek taníts és világosíts fel az MM működésével kapcsolatban. Te amúgy értelmezed is amit írtam, vagy csak beböfögsz valamit és akkor az úgy is van?
-
Kelvin
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
(#180250) wwenigma: Elolvastam és a videót is megnéztem, tudom mi a cél. Még az ábrából is le lehetne szűrni ha valaki lusta, én nem vagyok...
peterson79: Nem igazán értem miről beszélsz, egy kedvezőbb +/- 1 MM -el is lehetsz alul és felül. Nem muszáj tier 10 ben szinte hasztalannak lenned tier 8-as ként non-stop.
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Én azt sem értem , hogy eddig miért nem vették ki .... vagy egyáltalán miért lehetett a kezdetek óta lőni a csapattársat . Akkora feladat a programozóknak kivenni ezt a "lehetőséget" ?
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Átlagban ugyanolyan a felhozatal, mint az eu szerveren. A különbség az, hogy jóval nagyobb a játékosszám ennek következtében sokkal több ott a nagyon bot és a nagyon nagyon jó játékos is. A kiválósági jelnél a legjobbak kicsi táborába kell bekerülni, mivel többen vannak ott a legjobbak így nehezebb bekerülni. Amikor skill regisztrált oda nem tudta még, hogy lesz-e különbség ilyen szempontból. Ez csak utólag derült ki számára, hogy ott sokkal nehezebb a 100%-ot elérni, mint itt. Ennek ellenére bár kicsit több csatával mint szeretné, de el szokta érni a 100%-ot. Legalább tényleg van benne kihívás és fejlődik.

Van a ru szerveren pár nagyon "beteg" stattal rendelkező játékos. Például mostanában Stanlock-ot szoktam nézni: [link]
Olyan átlagai vannak néhány tankkal ami már szinte a lehetetlent súrolja: [link]
JPE100-zal 100 csata 5900 átlagsebzés az például a wtf kategória.
Obj. 279-tel 6000-et átlagolt. Ez még vissza is nézhető a csatornáján.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Azt az egyet akkor még én lőttem. Ezután lőttem még 2 és így lett 4:15. Valakinek biztos beleszaladtak a lövésébe. Siralmas
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak ezzel az a gond, hogy akárhányszor bármennyit is dobsz be sosem jön ki a három hetes egy sorban
) Célzás gyorsító véleményem szerint azért felesleges mert többnyire közelharc van nem snipe, meg az átütése is egész kellemes.

Nem fog sűrűn előfordulni, habár kitudja.