Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
po1son
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Köszi, rögtön vissza is buktam 1 pontot.

Igen, oda tartozom klán szerint, no kik voltak azok, nem emlékszel a nick nevekre?!
Zsolt,72
Köszi
Derron
Játszottam több felhasználón is.
A nagyon régi fiókomat amivel kezdtem a játékot annoeladtam 2018ban.
Ott ~8xxx volt a wtr.
Utána 2 évig nem játszottam aztán barátom fiókján toltam ~1 évig.
Végül ezt a profilt 2021 januárban megcsináltam karácsonyi időszakban.Összes csatát számolja és 50 csata kell minimum az első értékeléshez.
-
El Rey
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Roham ight ban elképesztő, hogymilyen játékosok vannak.
Az én csapatomba bejönnek tvp vpu val az ellenfénél meg xm....
A tegnapi kedvencem. T32 vel az airfield mapon elment rögtön jobbra a pálya széléig a gyógyegér majd a pálya széle mentén a pálya másik végébe (feltételezem az ellenség mögé akart kerülni) Majd amikor megérkezett az ellenséges vonalak mögé és felspotolódott 3 másodperc mulva halott volt.
Ebbe a játékmódba nem szabadna beengedni 5k wtr alatt senkit. -
-
-
joergie
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
igen, egyesével, de leszűkithető kb egy tucat tier6osra, ami a garázsodban van, úgy nem nehéz. más tiert nem is érdemes nézni, ez a legalacsonyabb, amit elfogad. nekem meglett az egyik t78-al, nem gondoltam hogy meglesz, tier7esek ellen, de szerencsém volt, kellett gold meg szerencse bőven.(3ból 2nél a 11es feladat ez a nagykaliber, ugye)
-
Szibilla
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Azért csak feltűnt volna, ha újratöltésnél nem kellett volna fizetni a lőszerért.

Nekem az volt fura, hogy csak a T10-et érintette. Mindegy, úgy voltam vele, adtak 10M-t, ha abból 2-t elköltök, még mindig marad 8.
A roham light meg hozza a kreditet rendesen és még a BP-t is lehet vele csinálni, közelébe nem megyek a randomnak, míg ezzel nem végzek....mondjuk szívesen megkérdzeném, mi járt a fejében annak, aki a XM57-et engedi a roham lightba, a Löwét meg nem....
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
2023-as megjelenéskori cikkben ezt mondja.....
WoT plusz lemondása
- Nyisd meg a Prémium boltot.
- Kattints az Előfizetések kategóriára.
- Vidd a WoT plusz fölé az egered, majd kattints a Szerkesztésre.
- A felső részén tudod lemondani az előfizetést.
- Erősítsd meg, hogy le akarod mondani az előfizetést.A Prémium boltban bármikor lemondhatod a WoT plusz előfizetésed.
Az előfizetés a kifizetett időszak végéig aktív marad, és nem újul meg automatikusan. -
-
Phobion
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Ez PvE igen. Bármennyiszer lehet próbálkozni, 3 T11 tankot lehet kipróbálni a csata során. (OBJ. 432U, Leo 120, Ratte)
A csata során 3x lehet újjáéledni és van lekérhető tüzérség + 2 friendly bot melletted.Én 37k dmg-el zártam a pve meccset, úgy láttam nem számít bele.
T803-ra még jó alacsony az ACE követelmény, 4,7k dmg-re beadta. 🙉
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Most is lehet 3, ha sokan akarnak artyval játszani, de ritka. A jövőben, főleg tier10-ben nem lesz grand battle, ami felszívott csatánként 4-4 artyt, ezért lehet, hogy több lesz a 3-3 a normál csatában.
Ehhez jön a földi arty, a kukás vagy a halálcsillag, nem tudom miért érzik úgy, hogy most kötelező azzal játszani, minden tier10 csatában van 1-1, de jellemzően 2-2. Pedig a tier11 fejlesztés miatti tankok nagy része nem puhatestű, ha erre számítanak. Meg mondjuk egy batchattel szétkapom a buta fejét a kukásnak, ha nincs támogatása, mert kilométerről világít a térképen.
Nem játszottam sokat tier10-ben korábban, de most nagyon feltűnő, hogy arty ha nincs is mindig, ebből a 2 TD-ből 1-1 mindig volt, de inkább 2-2. -
po1son
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Na ettől a hihetetlen fa..ságoktól féltem, hogy egy is7 nehéz tankba 2200-at lehet rammolni, legyen még toxikusabb a játékélmény, biztos ez kell a népnek.
Van egy olyan érzésem itt senkinek nem kérdezték ki a véleményét a játékfejlesztők, ez a teszt szerver is csak ilyen tessék-lássék volt. -
Taragas
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Typ5 most kap buffot, a badger 11ese op, és amúgy a torto is op(még a nerf ellenére is), mai metába, ha gyorsan tudsz lőni elég nagyot, az többet ér sokszor, mint a nagy alfa. fv nagyon hektikus valóban, de foch szerintem jó, akár rohamra is. 50b az jobban szituáció függő, mint a foch.
-
tboj
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Hát éppen ez az, hogy mindegyik tankkal tud játszani. Sokkal kevesebb ideig tart 33 email és wot fiókot legyártani, mint 1 fiókon kihúzni és megvenni az összes tier 6-10 tankot. Utána pedig azzal játszol, amelyikkel éppen kedved van és abból húzod tovább a 11-eseket, amelyikből szeretnéd és időd van. Nem kell őket egyszerre és minden nap játszani.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Igen, ingyen.
2.0 Parancsnoki ajándék
A 2.0-s frissítés megjelenését követően korlátozott ideig a World of Tanks történetének legnagyobb ingyenes jutalmát veheted át, beleértve egy általad kiválasztott fejlesztési ág összes VI-X-es szintű járművét.
- A kiválasztott ág teljes mértékben kifejlesztve, megvásárolva és az összes modullal együtt bekerül a Garázsodba.
- Azok az új játékosok, akik a 2.0-s frissítés megjelenése után regisztráltak a játékba, két fejlesztési ágat választhatnak, és egy csomag prémium és bérelhető prémium járművet is kapnak. Az összes többi játékos egy fejlesztési ágat kap, amelyhez azonban sokkal több nyersanyag jár, többek között kötvények, kredit és arany.
- Azok a játékosok, akik már rendelkeznek minden VI-X-es szintű járművel, egy egyedi medált, jelvényt és sávot kapnak. A jelvény és a sáv később visszatér a játékba, de a medált csak ez alatt az esemény alatt szerezheted meg.
-Az ajándékokat a 2.0 frissítés során át kell venni, a következő frissítés október közepén esedékes megjelenése előtt.
Teljes áttekintés -> Itt -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
és mit kap az akinek minden ág ki van fejlesztve már?
3 medáltLesz vmi kompenzáció?
Gratulálunk parancsnok vagy ilyesmi.
Konkrétabban, semmi!Vagy pl ebben a Canopener és Tesák ág részt vesz?
Igen.
Cikkben van egy megjegyzés....
FONTOS: Ha már rendelkezel az összes kifejleszthető VI–X-es szintű, járművel, automatikusan megkapod a gyűjtői jutalmakat. Ha közel állsz a gyűjteményed teljessé tételéhez, kiléphetsz a fejlesztési ág ajándékválasztó képernyőjéről, XP-vel és kredittel feloldhatod a maradék járművet, majd visszatérhetsz az ajándékképernyőhöz. Amint a gyűjteményed teljes lesz, a gyűjtői jutalmak a tiéd lesznek.
Választani lehet vagy a WG egyet kijelöl?
Választhatsz.
Ha ki van fejlesztve és vásárolva az összes akkor kb. ez pont hasztalan.Elég sok a bizonytalan tényező szerintem.
Cikkek és videókból minden kiderül.De az tény, hogy nem semmi a bőkezűség abban az esetben is, ha vki új embert hív meg.
Új játékos meghívási ajándékról nem olvastam.
Október közepéig kell belépni és megkapod a jutalmakat.
Videóból derül ki hogy a 60 nap prémium fiók nem azonnali ajándék.
Első körben 30 napot adnak + 30 napot pedig küldetések teljesítése után. -
El Rey
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
"Canopener és Tesák ág részt vesz?"
Nem írták, hogy lenne olyan ág ami nem vesz részt benne. Szerintem igen."Választani lehet vagy a WG egyet kijelöl?"
Választani lehet. Ugy értelmezem, hogy Tier 6 tól Tier 10 ig bezárólag megkapod a válaszott ágon a tankokat. + legénységet + ki is lesznek fejlesztve a modulok a tankokhoz.
Nálam van olyan ág ami nincs kifejlesztve több is jellemzően arty meg torony nélküli TD ágak. De azokazét nincsenek mert nem érdekelnek/nem szeretek velük játszani. Egy van ami érdekes lehet a Tesák ág. (Canonál már fele xp megvan hozzá)
Egy biztos, tier 10 játszhatatlan lesz a sok null kmes kezdő átékostól akik szintén ingyen, erőfeszítés nélkül megkapják a tier 10 es tankot, sőt az uj akkounton két ágat kapnak...
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Eddig egy full 6 skilles tankosom van, a 2 nulla skilles ajándékba kapott nő. Most lesz még 4 nemsokára, a leopárdban vannak, 99%-on állnak és kereken 2e csatát mentem velük az idők során. xp könyvet nem nyomtam el rájuk, azokkal talán lehetne valamennyit rövidíteni, mondjuk 1500 csatából lehetne 6 skilles csapat.
Itt kezdődik a gond, ráadásul újabban már nem nulla skilles legénységet adnak, hanem olyant csak ritkán lehet szerezni. Adnak 3 skillt, de utána kezd durva lenni az exponenciális igény miatt.
Ha minden tankba külön legénységet raksz és nem tolod éjjel-nappal, akkor még 5 skilles csapataid se nagyon lesznek ebben az évtizedben és ez a gond. Ezért kéne ezt a rendszert leegyszerűsíteni.
Az valamennyit segít, hogy xp könyvvé át lehet alakítani, de olyankor a legénység eltűnik és csak mondom, hogy a 6 skilles tankos ugyanúgy xp könyvet gyűjt utána.
A különbség meg érezhető 3 kiosztott és 5-6 kiosztott skill esetében, de a probléma még akkor is nyitva marad, hogy 600 tank van a játékban és meg ha leveszem a kb 2-300 reward meg prém tankot, akkor is hogyan lehetne megoldani, hogy bármelyikkel játszhass? Új játékos alig van, ezért egyre kevesebben húznak ágakat, ott a rengeteg tank a játékban és még ballanszolgatják is néha néha, de játszani már nem lehet velük, mert nincs annyi legénységem.
Még QB is panaszkodott erre, hogy lenne pár tank, amit néha elővenne, de nem akar aranyért átképezni pár csata miatt. Pedig neki szerintem 3x annyi képzett legénysége lehet, mint nekem van összesen. -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
A szemelyes kampany kuldeteseit nem erzem grindolasnak. Inkabb erdekes kihivasok szamomra (+nem kell tier X-ben szevedni).
Teszten egyebkent nagyon gyorsan haladtam a kuldetesekkel, szerintem nem fog gondot okozni a Black Rock megszerzese.
Az uj kampany kuldetes rendszere sokkal konyebbe teszi a "grindot" mint az Obj 260 vagy 279e eseteben, mert nem is kell kivalasztgatni kuldeteseket, csak jatszol amivel akarsz aztan kiirja jatek mikor teljesult. Persze ha fel akarod gyorsitani a folyamatot akkor nyilvan olyan tankkal fogsz jatszani amivel konyebb teljesiteni egy-egy feltetelt.
-
phoenix1989
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
egyik sem. engem nem mozgat meg. majd idővel lehet de egyenlőre hidegen hagy
a legénységhez csak annyit hogy nekem 99 fel nem használt újonc van a barakkban és emellé még van 186 ami valamilyen tanhoz van rendelve de semmi skill nincs rajtuk , egy kettőt találtam közte amin volt gondolom fejlesztés alatt volt az ág de nem értem a végére így még ott vannak a barakkban. igaz nekem csak prémium tankjaim vannak a garázsban és a t10
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Na ez például tipikusan tier10-es arty-ra szabott napi küldetéssorozat.
Utálok artyzni, nem is megy vele jól a játék, de ConGC-vel egy tök átlagos csatával összejött mind a 3 alap küldetés elsőre. Ez a küldetéskombó kb 80%-ban összejön elsőre 10-es arty-val. Persze nem arty-val is van esély mindhármat behúzni de a kritikus sebzés miatt azoknál több múlik a szerencsén.
-
forras2
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Az MM-en már most reszeltek valamit... Gyűlöltem farmolni, mert mindig tier 10-ben kellett küzdenem a 8-as prémekkel, ami miatt a farmolás lehetősége szinte teljesen megszűnt.
Most meg folyamatosan tier 8-ba, max 9-be vagyok a borossal is meg a progival is, 2 nap alatt több mint 3 milla kreditet harácsoltam össze... -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Keso delelott/kora delutan lehet menni jobb csatakat, estenkent mintha egy masik jatekot jatszana az ember...
Az ilyen battle pass meg kreditbonuszos esemenyek miatt meg szerintem sok az ujra kezdo meg kezdo jatekos.
A felgyorsitott jatekmenet miatt eleg egy hiba es garazsmenet, majd kartyavarszeruen omlik ossze az egyik csapat.
Ezt eredmenyezte a rengeteg taras tank jatekba hozatala, az alfa sebzesek es atutesek novelese, a palyak kialakitasa. -
forras2
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Volt 1 klántársam, ugyan ezt csinálta. 2 laptop, egyszerre nyomott a csata gombra, ha 1 csatába dobta őket, akkor beállt az egyik tankkal 1 jó helyre, a fő tankkal meg "vakon" lefarmolta... De 1 időben rengetegen csinálták ezt, volt aki 4 laptoppal, 3-as szakasz ellen tolta ezt mindig... És nem kell hozzá halott időszak, csúcs időben is rendszeresen összedobta őket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
volt pár percem...
2 db Grommal kiegészítve.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

8000 goldért ajándék ez a tank.