Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01
    senior tag

Én se nevezném tryhard setupnak, csak így alakult. :)
    Viszont a tegnapi nap az a tipikus wotos volt. Délután játszottam másfél órát SC-vel, mert előtte este azzal jól adta. Gyorsan szereztem is 5-6 stráfot, felmentem egészen 9.3-ig, vagyis már csak egy kellett volna az első divízióhoz. A végén egyet buktam, de gondoltam nem vészes, mert azt egy csatával is be lehet még hozni. De tök jól ment, nagyon élveztem. Kiléptem, majd 9-kor újra nekiálltam. Na, ami ezután jött, az egy rémálom volt. 15 olyan bukó csata volt, hogy már annak is örültem, hogy csak a felében vesztettem stráfot. Jellemző volt. hogy az SC-vel golddal se lőttem be semmit, miközben én minden csatában legalább kettő ammorack lövést kaptam. Amint megjavítottam, jött is a következő. Előtte 20 meccsen egyet se kaptam. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Erlenbergen éppen odaértem a város közepére és kezdtem volna helyezkedni, egy Kranvagn első lövése sárga ammorack, második lövése robbantott. Itt hagytam abba az SC-vel való játékot és visszatértem a Progettora. De ekkorra már visszacsúsztam megint a 8-as szintre. Azzal jobban adta, legalább nem buktam tovább. Aztán kiléptem, majd azonnal vissza és láss csodát, megjavult a játék. Sikerült visszaegerésznem magamat 9-es szintre. Tudom, hogy véletlen, de azért ilyen történések után nagyon nehéz nem összeesküvéseket gyártani. Az esti időszakban mintha rontást rakott volna az accountomra a wg.

Új hozzászólás Aktív témák