- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
én már az elején se értettem ezt a mértékű arty gyűlöletet ami kb. mindenhonnan árad, mióta meg küldetéseket teljesítek velük, még annyira se értem. de talán köze van hozzá a kerekes scoutoknak, amik tényleg 20-30 másodperc alatt körbevágtázzák a pályát, spotolnak mindenkit, (általában az ellen artykon kívül persze, annyira már nem bátor/hülye a scout) és a lomha tankok ott kapták torokra a brét, mert bármilyen arty leszedi fél hp-re két lövéssel. ha csak egy van. és ha az RNG úgy akarja. mert ha sokat játszol artyval, azért nem mondhatod, hogy 10-ből 8-szor telibeversz vele bármit. legyen 5 és akkor más sokat mondtam szerintem.
ha értelmesen akarsz vele játszani úgy, hogy segíts is a csapatnak azzal az általában max. 10 lövéssel amit le tudsz adni, akkor mozogsz vele, eleve nem mindegy hova állsz először, aztán azt is megfigyeltem, hogy előszeretettel rak be vele szűk városi pályákra, ahol muszáj tudni, hova kell állnod vele, hogy bármit eltalálj - csak hát ezt a normálisabb artysok tudják az ellencsapatban is és mindig elrepül 1-2 blindshot a népszerűbb helyekre, vagy én pl. ilyenkor azt csinálom, hogy rögtön figyelem a tracer nyomokat és odalövök egyet, ahonnan indul szemből az áldás. de ez meg azt hozza magával, hogy minden lövés után érdemes lenne elmozogni valahová, csak hát akkor meg +20 másodperc amíg képes vagy újra lőni és nem garantálja semmi, hogy éppen van is mire.
meg azért is kell artyzni, hogy lásd a legjobb fedezékeket, ahová garantáltan nem lő be egyik se. a stunt most az új frissítéssel ami már fut a teszt szerveren kiveszik majdnem teljesen, a 3 fajta lövedékből 1 tudja majd, az is kisebb területen. mondjuk ez semmi nem számít majd szinte (szerintem), mert úgyis mindenki azokat pufogtatja majd. főleg a stun küldetések miatt. ha át nem alakítják teljesen a küldetés rendszert is.
az arty szerintem ugyanolyan része a játéknak, mint az összes tank. három egy csapatban, az a hülyeség. még kettő talán elmenne és akkor senki nem panaszkodna. a stunt lehet én is kivenném teljesen, vagy csökkenteném az időtartamát, alaposan. de együtt tudok élni velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest