Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#203809) e-newsee válasza tomic (#203808) üzenetére


e-newsee
addikt

6-osok közül a T-34-85M nagyon jó. Ha már úgyis orosz medeket huzol. Azzal a legénységet is tudod fejleszteni, mert ha belerakod a másik orosz med legénységét, akkor nem kapnak büntetést, és be tudod rajta kapcsolni a gyorsított legénységfejlesztést, így az összes XP a legénységre megy.
A másik kiemelkedő 6-os szinten a Type 64. Az egy kínai light, szóval ha nem vagy jó lightokkal, akkor nem neked való. Nehéz vele jól játszani, pláne, ha bedob 8-asok közé, ami tele van jobbnál jobb lightokkal, ráadásul ott van a két 8-as kerekes (prém és a sztenderd), amik megesznek reggelire. De saját tierben nagyon jó. Egy hátránya, hogy elég kevés a lőszer, ami a mostani megnövelt HP-s low tierben még kevesebbnek érződik.
A harmadik 6-os talán a Pudel. Nekem személyes kedvencem, igazi meggymagköpködő T6-ban nagyon jó látótávval, pontos löveggel. Szinte egy az egyben Bret. Panther, csak azt nem lehet akármikor megvenni. A 8-as tier neki is ellenfele, de melyik 6-osnak nem? A két tier között sajnos nagy a szakadék. Mivel lengyel med, jó lehet majd a hamarosan érkező lengyel közepes ághoz legénységet húzni.
T7-ben a SU-122-44 egy elég erős orosz TD, a Krupp-Steyr Waffentragert pedig a következő tankrewards-ból ki lehet venni ingyen, szóval azt nem érdemes megvenni pénzért. A többi kapható 7-est nem ismerem, azokról nem tudok nyilatkozni.
Amúgy annyira nem ismerem egyik következő tankrewards tankor sem, de szerintem egyik sem olyan rossz. De majd a szakik megaszondják, melyik a legjobb a 3 közül (Firefly, Tündérbolt, Waffentróger).

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.