- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Chabe89 #37399 üzenetére
Mint mondtam nem elsősorban a cv-kkel van a bajom, hanem minden mással. Tudom, hogy nem egyszerű a mostani cv-kkel. Én mindösszesen leírtam mit tapasztaltam az eddigiek alapján.
Azt viszont nem tagadhatod, hogy minél kevesebb a hajó, annál erősebb a CV főleg a meccs végére maradt BB-k ellen, akiknek esélyük sincs szerintem. Nem véletlen, hogy minden meccs végén megmaradnak a CV-k, hacsak ki nem shotolják őket meccs közben, mert épp túl közel mennek a "bulihoz".
Épp flamuu-t nézem amint CV-zik(ő ugyen nem nagyon játszik CV-t), ehhez képest játszi könnyedséggel nyirja ki a hajókat elég nagy százalékban. Akkor most könnyű vagy nem? És pesze lehet dobálózni azzal, hogy játsz akkor CV-t, de nem fogok olyan classal játszani, ami cseppet sem szórakoztató számomra semmilyen formában.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
dokee78 #37397 üzenetére
Az már csak hab a tortán, hogy minél kevesebb a hajó, annál erősebbek a CV-k(hála a végtelen repcsiknek), így kb esélytelen már vesztes helyzetből fordítani, mert egy átlagos CV playerrel is simán lehozható a meccs. BB esetében semmi értelme a concealment expertnek sem szerintem, mert kb az első 10 sec-ben spotolnak plane-el.
Féltem hogy ez lesz, sajnos a félelmem beigazolódott. Kíváncsi vagyok összességében milyen lesz a fogadtatása a játékosok részéről 1 hónap múlva, engem most félig elvesztett a játék.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
dokee78 #37395 üzenetére
Én rohadtul nem élvezem. Persze jó, hogy nem tudnak a CV-k oneshotolni, de az, hogy meccsenként 2-3 cv van, akik jó esetben focus fire módon rusholják le a hajókat, az már nem fun(többször volt benne részem).
A random battle újabb rákot ért el. Mindenki snipeolgat összevissza, nincs izgalmas gameplay, mert mindenki csak arra vár melyik oldalt nyerik meg a CV-k. Ha nem azt az oldalt ahol vagy, akkor szopacs, és abban nem is lehet reménykedni, hogy bárki jön supportolni, ha pusholni akarok, mindenki marad hátul. Legalább 6 meccsen volt az, hogy mindenki a lőtávmaximumon hajókázott, várva a csodára. Számomra totál csalódás volt az első nap, és nem látom, hogy ez valahogy javulni fog. Az egyedüli előnye az volt a reworknek, hogy kevesebb a DD.
Lehet itt jönni a gitgud beszólásokkal, én ezt tapasztaltam. Lejátszottam vagy 15 meccset, és nem a cv-kből lett elegem, hanem minden másból. Egy meccs se volt olyan amit élveztem volna, pedig voltak jó xp-s/credites meccsek is.
-
dokee78
félisten
válasz
Ted_Beneky #37394 üzenetére
Értékeket csökkentették.
Viszont nekem tetszik ez az új dolog.Igaz csak DD-vel mentem pár kört,de például Akazukival 16 gépet lőttem le.
Bár lehet eddig is tudta ez a DD.Be lehet külön billentyűzetre állítani,hogy bal vagy jobb oldalra legyen koncentrálva a légvédelem?
-
Ted_Beneky
senior tag
Megváltoztatták a légvédelmek értékeit? A Massa AA defense most légvédelemre húzva zászló nélkül 77, előtte meg asszem 95 volt.
Catapult Figther helyett egy raj Fighter van.Co-opba csak a Tier szinteket tartja be a gép, a hajók lehetnek tök másak, nálunk 2db CV volt, a botok 2 BB-t kaptak helyette
-
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox #37383 üzenetére
Mert a sosem létező helyesírásom megkopott. A névmemóriám még rosszabb, a kettőt kombinálva meg katasztrófa. Ha 2-3 betű egyezik létező hajónév meg amit leírtam, akkor arra gondoltam
. Egyébként meg keress rá meglepően sok (angol) találat van a szóra
.
szilva01: simán, csak várj vele pár napot, engedd a profikat előre.
-
szilva01
őstag
Menjek rankedezni a kronstadtal úgy, hogy egy coop meccsem van vele?
-
Nordic
Közösségépítő
Amúgy a streamekből kiindulva, amit eddig láttam és tapasztaltam, hogy most egy picit se bánom, hogy csak a Daring van ami meg high tier DD. Konkrétan full cancer a DD gameplay. Vagy a radarba halsz bele, vagy a konstans plane-spotba. Konkrétan játszhatatlannak tűnik az a class.
-
Nordic
Közösségépítő
BB-kkel mennyire kell ráállni az AA-re? Érdemes dobni a concealment buildeket?
-
gaboka75
tag
válasz
FoxiestFox #37383 üzenetére
Múltidő
-
ddt500hu
veterán
Na 3 csata Montana-val.
Minden csatában 2 CV, mindenki egy kupacban, mindenki azonnal spotton, CV-k hullanak mint a legyek, repülők max. egy rácsapás és úgy tűnnek el mintha sosem lettek volna.
Mondjuk az, hogy a légi torpedókat nem jelzik elég nagy szemétség.
Engem eddig nem zavar a CV rework. -
Miért írjátok dupla t-vel a britet?
-
-
tbw
aktív tag
válasz
sh4d0w #37347 üzenetére
HE penetráló képessége ágyú kaliber /6.
Németeknél ágyú kaliber /4.
IF HE hozzáad 30%-ot.Pl. Cleveland IF HE nélkül 152/6= 25,3 szóval 25mm IF HE vel: 25,3*1,3=32,89= 33mm páncélon megy át.
Hindenburg: 203/4= 50,5 mm.
Szóval a Kurfürst decken is pen lesz HE vel kivéve ágyúkat mert ott vastagabb a páncél, meg az oldalát stb.Henri: 240/6=40 mm IF HE vel 40*1,3= 52 nn,
Csomó embernek fogalma nincs a játék mechanikájáról amúgy, de ez csak azért van mert nem érdekli őket, aztán pupilláznak hogy ezt most miért.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #37375 üzenetére
Egész csatában.
A USA gépek erősebbek most nézem, több HP jük van.
Haku div bomber 2096 , Midway 2483. Skillel és upgrade után ennyi. -
-
olivera88
veterán
Montival sikerült kemény 7 Midway gépet leszedni.
-
Na és ez mennyire undorító már? Gyakorlatilag DD gameplay annak hátrányai nélkül, egy percre nem kockázatod a hajód.
-
frame>24
addikt
A Musashit tegnapelőtt szinte az utolsó pillanatban szedtem ki, de nem szénért, hanem Free xp-ért.
Biztos ennek is "lejár majd a szavatossága," de Missourival szemben az overmatch mechanizmusnak tuti nem, t9 rankedban azért számítok rá.
Az a baj ezzel a szénnel, hogy nem farmolható tetszés szerint, napi max 3 láda, meg a aktuális havi küldik.Ezzel kapcs. Ranger-ig mentem el USA CV ágon. Onnan elvileg jön vissza fxp, de csak valami opcionális alapon? Rákeresve a leírások szokás szerint hézagosak.
-
olivera88
veterán
Az AFT most már nem növeli a légvédelem hatótávolságát, és az AA upgrade se.
268 milla kreditem volt tegnap, most 327
és + 783 k FXP
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #37363 üzenetére
Ezt még úgy kaptam, hogy semmit se váltottam be.
Amúgy szerintem nem, de a japó ágat elkezdem újra. HT-ben nem szadizom magam most ezzel az OP AA-vel.
-
-
4580693
senior tag
elindult a szerver.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #37357 üzenetére
Acélod nem akad? Minden hajód le lett pihézve?
-
KJ82
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #37353 üzenetére
Hajó kuponod sincs ? Vagy azzal sem lenne meg ?
-
sh4d0w
félisten
válasz
Alig 1-1.5 hónapja tudható...
-
olivera88
veterán
válasz
Jó reggelt!
-
GeneraL_XTX
veterán
Most olvasom, hogy a Musashi-t kiszedik az Arsenal-ból?
basszus alig kellett volna már csak 20k coal és megvan, erre kiveszik?
-
sh4d0w
félisten
válasz
olivera88 #37350 üzenetére
Nem, a valóságban a HE-nek nem kellett átütnie semmit, mert nem arra való. Fel kellett gyújtania a célpontot tokától bokáig, megrongálnia a felépítmény páncélozatlan berendezéseit. Késleltetése sem volt, amint találkozott vmivel, azonnal robbannia is kellett.
Pl. a Bismarckon háromféle lövedék volt: késleltetett gyújtású, nehéz páncéltörö gránát a csatahajók ellen, rövidebb késleltetésű a cirkálók ellen és gyújtólövedék (HE) a puhább célpontok ellen.
-
-
olivera88
veterán
-
sh4d0w
félisten
válasz
FoxiestFox #37341 üzenetére
Azt tudnám, mi köze a thick deck armornak a HE protectionhöz...
-
tbw
aktív tag
válasz
FoxiestFox #37341 üzenetére
Erre annyit tudok majd mondani:
"Completely balanced comrades"
-
dokee78
félisten
válasz
FoxiestFox #37340 üzenetére
Megtörtént már,csak a csata után gondolkodtam érdemes lett volna-e AP-t használni.
-
ST, Soviet Battleships
Last week we unveiled the new Soviet BB branch and introduced you to their characteristics. After the post, we noticed your comments and decided to tell about some of the main features of these ships and how they will differ from other BBs.
Please, note, that at this stage, this is only a concept, and if testing shows that it's efficiency won't live up to yours and our expectations, there may be additional balance changes.
Soviet battleships encourage aggressive style, closing distances and fighting at close and medium ranges. The following traits, both positive and negative, emphasize this:
An elevated citadel that is a good target for enemies and requires careful maneuvering, but bow armor, belt offers good protection if the ship is positioned correctly. Main caliber turrets traits (fast turning and good angles) allow to fire while keeping an advantageous hull position;
A large turning radius is compensated for with a fast rudder shift, allowing captains to actively perform precise maneuvers and harness armor traits;
Main battery accuracy at close ranges (10-12 km) can be compared to that of cruisers, but at longer ranges it can be worse than other BBs. Also, an important thing for close combat is a special "Damage Control Party", similar to that found on "Oktyabrskaya Revolutsiya": 3(4) charges, but with a fast cooldown. It can raise ship's survivability at crucial moments, at the expense of long-term survival;
The branch enjoys slightly better concealment than many of its peers, which can help in the ambush and surprising of enemy ships. It's unique radar can spot BBs and CVs behind islands as well as in bad weather conditions.
Soviet BBs also have medium levels of secondaries and good HE protection thanks to thick deck armor.We want to additionally point out that this branch is still in testing and we're adjusting the ships' characteristics so that they better suit the playstyle described and the tier progression is logical and comfortable. E.g. Vladivostok and Sovetsky Soyuz get their deck and casemate armor increased to 40 mm.
Soviet BBs can't be described as easy to use. You may have to adapt your familiar playstyle, but this branch offers players that successfully master them significant rewards.
Úgy tűnik, pont olyanok lesznek, amilyennek pár hónapja leírtam őket. Broadside cit pinata, nose in tanky, és ha nem vagy a map másik végében, cirkálókét súroló pontosság.
Lehet, hogy nekem való ág lesz. A radar mondjuk fölösleges, főleg ez a segg megoldás. Kérem a szokásos spottert a füstbe püttyögtetéshez. -
-
dokee78
félisten
Fletcherrel állok füstben,tőlem 10 km-re Minotaur szemben velem.
Érdemes AP-val sorozni a fedélzeten vagy jobb a HE? -
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #37332 üzenetére
LEL.
Láttam nagyon régen ha jól emlékszem csak NEM CV vel volt.
Majdnem meglett a két dev strike amúgy, a Kron kb 2 k HP val úszta meg, lehet el is vitte volna a flooding, csak vki kiszedte.Ja már 30 van, de nincs ingyenes skill reset még.
-
-
-
tbw
aktív tag
Szerintetek lesz free kapitány átképzés vagy azt felejtsük el most?
-
-
eventus
veterán
válasz
sutyerák007 #37316 üzenetére
Csak nem a hindi kapott valami újat és azt tesztelik? Korábban nem vállami új kepessegrol volt szó, javítás vagy ágyú?
-
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox #37321 üzenetére
Co-op nem random.
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #37318 üzenetére
Miért lenne az? Tegnap vége lett már amúgy. Mindig Hétfőn van vége.
-
válasz
sutyerák007 #37316 üzenetére
Ez PT?
-
KJ82
senior tag
válasz
frame>24 #37309 üzenetére
Most újraolvasva ( + a hozzászólásokat a hivatalos fórumon ) lehet félreértettem a dolgot. Ha jól értem : lősz, 20 másodperc debuff - sziget mögé bemész, de ott nem látszol - viszont ha kijössz a sziget mögül de még nem telt el a 20 mp, akkor azonnal látszódni fogsz a max lőtávolságodon.
Annyira nem vagyok jó angolból, szóval elsőre valamit nyilván rosszul fordítottam le. De az se kizárt hogy még most is...
-
eventus
veterán
válasz
FoxiestFox #37313 üzenetére
Atago lotavja szívás sokszor és mostanában inkább t9-10 hajókkal dob össze.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #37308 üzenetére
A kis lézer ágyú
-
-
eventus
veterán
Pan Asia Irian ladik nagyon tetszik, tud ezt-azt. T8 prémium lesz.
-
KJ82
senior tag
válasz
frame>24 #37309 üzenetére
Nálam ez kb. azzal egyenértékű mintha a valóságban egy egyeslövés torkolattüze 20 másodpercig világítana mondjuk éjszaka...
Képzeld el azt a szitut hogy kihajolva a lövészárokból lősz egyet, visszabújsz, arrébb szaladsz 30 métert és még mindig pontosan tudják hogy hol vagy..........nem azt tudják hogy OTT vagy, hanem méterre pontosan még arrébb szaladva is.
Amúgy meg sokan már annyira pontosan tudnak a minimapos kör -bigyóval célozni hogy a tolatgatással láthatatlanná válás sem probléma annyira....
-
frame>24
addikt
válasz
sutyerák007 #37305 üzenetére
Igen, de ez így is jónak tűnik, mert (elvileg) nem lesz az, hogy lövöldözve visszatolat, és egyből csiribú-láthatatlanná válik.
Remélem jól értem.
-
-
olivera88
veterán
A concealment nerfrol nem volt szó vagy csak én nem vettem észre??
Nem volt még időm elolvasni rendesen, csak mobilról átfutottam -
sutyerák007
senior tag
válasz
frame>24 #37297 üzenetére
Guys, just to reiterate, this does not affect any situation where you are not detected when initially firing - in those cases your bloom will immediately reset.
This only affects situations in which you got the gun bloom due to being detected when firing and then subsequently breaking line of sight.
Right now your gun bloom would immediately reset, following 8.0 it will revert to the intended mechanic where you keep your extended gun bloom for the full duration.
-MrConway
Community Manager -
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox #37299 üzenetére
Szerintem meg az eddigi volt a normális működés (kb az egyetlen ami ebben az elcseszett concealment rendszerből jól működött, mert nekem senki se mondja, hogy egy böhöm nagy sziget mögött a sziget másik oldaláról 10 km-ről egy kron kiradarozza a dd-met az rendben van)... Pedig hogy élveztem csatahajóval ellőni max lőtávra az ellen meg szépen belehajókázott..
-
törölt tag
válasz
olivera88 #37302 üzenetére
"A pen-t még most sem."
Túl durva megoldás? Hát igen, a realitás durva tud lenni. Lehet csak simán az egész sebzésmodellt rendbe kellene rakni. Pl a szórási területet is elforgatni 90°-kal, hogy úgy álljon, ahogy a valóságban.
Tök jó csata az, amikor a két Des Moine-unk közül egyiken sincs radar.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #37299 üzenetére
Ugyanolyan feature, mint a nulla damage penetration. Mostanra sikerült kijavítaniuk. A pen-t még most sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- PS Plus előfizetések