- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox #39185 üzenetére
Biztos bugos, vagy random ez 100 %
Most mentem egy csúnya kört Midway - el, azt támadtam, akit akartam, a végén még egy Mino - t is megpörköltem rakétásokkal, pedig azok a leggyengébbek ...
Előtte Kaga, Haku ...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Szerintem ott lehet a bug, hogy ugye a short-mid-long range AA sebzés nem overlap-el, és lehet csapatban is ezt nézi. 3 hajó esetén random választ egyet, a többi sebzését meg ignorálja. Ezért lehet az, hogy egyszer működik az AA(ha jó AA dmg-et választ), máskor meg nem. A minőségi rework után ezt simán kinézem a mechanikából.
-
sith7
félisten
válasz
végre egy dolog, amiben egyetértünk
-
4580693
senior tag
válasz
FoxiestFox #39187 üzenetére
Nem globál néztem, hanem hajókra lebontva a pr-t és az avarage damage-t.
-
válasz
4580693 #39186 üzenetére
WR, PR. Az átlagsebzés inkább classok tükrében érdekes. DD-vel nyilván nem lesz olyan átlagod, mint BB-vel lenne. És mid tier BB-vel sem lesz akkora, mint high tier BB-vel, stb
Ha kevés vöröset látsz, király. Ha zöld, kék, lila is akad benne, egyre jobb ebben a sorrendben. -
4580693
senior tag
Nem szoktam nézegetni, de most meglestem azon a bizonyos wows numbersen a statisztikáim. Melyik sort érdemes nézni? A pr-t vagy az avarage damage-t?
-
-
sith7
félisten
válasz
olivera88 #39183 üzenetére
Tudom, hogy senkit nem érdekel a véleményem, de ki merem jelenteni, hogy az AA is random, vagy még mindig bug - os
Magamban régebben elkezdtem egy listát összeállítani a hajókról, miszerint simán támadható, csak ha muszáj, egyáltalán nem ajánlott, de amit te is írsz, nem lehet eldönteni, ...
... egyik nap az első csoportba tenném, a másik nap meg éppen csak beleférni a másodikba.
-
olivera88
veterán
Az előbb támadtam egy Yamatot ciklonban DB kel, semmilyen hajó se nem volt körülötte sztem, és 9 gépet szedett le a Yama légvédelme, 2 ör meg fighter. Egyszer tudtam támadni és szvsz.
Múltkor meg Alaskával a Midway meg kedvére bombázgatott ahogy akart, def AA t is hiába nyomtam be, 4 gépet szedtem le miután lebombáztak. A fene se érti ezt. -
sith7
félisten
válasz
Chabe89 #39179 üzenetére
& FoxiestFox
onnan jöttem ide
Az is jó game, de ott csak földi és légi célpontokat lehet támadni, hajókat nem, meg nem egy rajt irányítasz, hanem csak 1 db repülőt
Ez teljesen más ... amikor anno megláttam az első youtube videót a rework - ről, nagyon megörültemOli
modulok emlékeim szerint ezek, bár ha a conc helyett van olyan, ami a repülőt erősíti, akkor az van berakva
kapitányi skillek kb. ezek, csak a gyújtós 3 pontos helyett az 1 pontos propelleres support skill van, még nem 19 pontos a kapitány -
Ez igazából tényleg nem merült fel bennem.
annyira gáznak tartom az implemetációt és a közvetlen repcsi és szakaszírányítást, hogy azt hittem, hogy aki repülőzni szeret, keres egy repülős játékot a hetvenötezerből, amit kiadtak az elmúlt 20 évben pc-re és konzolra, nem egy olyat, amiben egyik pillanatban van futóműved, másikban nincs, és ilyenek.
Bocs attól aki szerint ez egy szórakoztató játékmód a wowsban, szerintem egy sorscsapás átélni is, de már nézni is ZzZzZzz, ezért nem gondoltam erre az opcióra.
Tavi linkjére +1, az a játék nemrég kapott ráncfelvarrást állítólag, és még csak új fiókot sem kell regelned, hogy játszhass.
Mondjuk abban szerintem manőverezik az ellenfél, és nem annyi, hogy klikk, hanem mindent csinálnod kell, amit a hajósban.. hajókkal.
Viszont repülős!
REPÜLŐS!!!
Repülőzni van! Érted! Nem olyan, ahol csak egy púp vagy a meta nyakán, hanem mindenki púp! Igazi kis púpjkergetőzés az égen!
Jaj, én is kedvet kaptam. -
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox #39177 üzenetére
Az fel sem merül benned lehetőségként, hogy valaki szeret repülőkkel játszani, és ez a mód tetszik neki ?
Azért nem bírod ki megint a burkolt személyeskedést
olivera88
Neki nem kell kipróbálnia , mindent tud róla így is
-
válasz
olivera88 #39176 üzenetére
Minek?
Hajókkal szeretek hajózni, és lövöldözni.
Nem szaros repülőkkel wasdolni és mellé összeszarmi mások játékát, csak hogy normális számaim legyenek a wowsnumbers oldalamon, vagy csak mert az az egyetlen class, amivel nem kúrnak ki három perc után hajóstól.
Plusz nekem szükségem sincs erre. -
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #39175 üzenetére
Egy tény: könnyebb lett a botskillűeknek klikkelgetni, és ez a kliggelgetés megakadályozhatatlan, teljesen rng alapú, és marhára frusztráló (lásd: KotS).
Hát könnyebb nem lett semmiképpen se sztem. Régi rendszerrel is az volt a bajod h kb semmi skill nem kellet a dobáshoz.
Amúgy mg mi lenne ha kipróbálnád CV zést?
-
válasz
Nordic #39173 üzenetére
Sebzést farmolt az, aki engem kibaszott. Tudtommal nem zaklatta a rombolókat, az nem érdekes sebzés szempontjából. Cirkák, BB-k igen.
De látom, te az ellenfél Daringet mondod. A mi carrierüönk sem törődött a rombolókkal, amennyire láttam, de nem néztem végig a meccset.LK: én már hónapok óta írom a véleményem a reworkről, ha rászűrsz a nickemre, másról sem szólok manapság
Szolgáld ki magad.
A wr-sebzés-összehasonlításnak szerintem nincs értelme, pár hónapja él a rework, előtte évekig volt a régi rendszer, aminek az első legalább másfél évében undorítóan op-k voltak a cv-k, olyan mértékben, hogy vagy két évig nerfelgették őket arra a szintre, hogy hozzáértőnél még mindig op legyen, de a núbok többsége ne tudjon sok vizet zavarni.
Egy tény: könnyebb lett a botskillűeknek klikkelgetni, és ez a kliggelgetés megakadályozhatatlan, teljesen rng alapú, és marhára frusztráló (lásd: KotS). -
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #39170 üzenetére
Persze az igazadat sok-sok hozzászólásban bizonygatod, erre meg ilyen baromságot írsz. Nehéz elhinni, hogy a váleményedre vagyok kíváncsi? Nem vagyok CV kedvelő, csak érdekelne a magyarázat.
-
Akagi
tag
válasz
Nordic #39171 üzenetére
Nemrég rakott be képet FoxiestFox mester, ahol az ellenfél Daringja jót ment (vagy a saját CV volt gyenge
). Tudom ezt téged nem vigasztal.
Egyszer ki kéne próbálni hogyan lehet chat-bant szerezni, még sose sikerült (akkor csak írni nem tudok vagy a chatot se látom? néha már az is kész megváltás lenne). -
Nordic
Közösségépítő
Engem ma Daring-al szórakoztatott a CV gameplay. 2x egymás után kaptam dupla midqay-es kört, mondanom se kell mekkora fun. A második meccsen konkrétan 2 hitelt bombázóval, majd nagy viccesen megkérdezte, hogy mennyire élveztem a gameplay-t. Most chat ban-en vagyok, mert közöltem vele, hogy nem volt olyan élvezetes, mint a drága édes kis sarkon pihenő édesanyja tegnap este.
Na ennyire élvezetes a cv egy meccsen. Pont elég ,hogy megöli a DD-gameplayt(meg minden mást is), de még akkor az ilyen nagyképű majmokat is el kell viselni, mert kiszedett 2 hitből egy 1IQ-s classal egy olyan DD-t amin az AA énkább mínuszba konvergál, és még veri a mellét is. Mondanom se kell semmit nem ért a kíséret, két cruiser volt a közelemben(5km-en belül), és gond nélkül kiszedtek.
Tudom nem mindenki ilyen, de nekem még nem volt semmilyen classal olyan tapasztalatom, hogy valamit is tudnék csinálni CV ellen.
-
-
LK
addikt
válasz
FoxiestFox #39164 üzenetére
Ennek illetve annak,hogy mit látok a csatákban, némiképp ellentmond, hogy a szerverátlagok alapján a cv-k átlagsebzése és a kill/ death aránya is csökkent (ill. wr% is).
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, akkor viszont az van, amit már más fórumban is többször beszéltünk, miszerint, vagy RNG van az AA - n is , vagy bug - os ...
Pár szösszenet tegnapról
7 fős raj elolvadt, amikor egy Montanat akartam támadni, semmi más hajó nem volt ott
Másik csata ellen Mino, mi egy Mino és én, el sem jutottam a Mino - ig
Buffallo , 2x is ráfordultam, mind a 4 torpedót bekapta
Végjáték lángoló GK, és 5 fős raj, ledobni nem tudtam a torpedókat, minden gép eltűnt
DM, Worchester, Mino olyan ívben kerül ki őket, hogy még a monitorról is lemegyek
DD - totál változó, orosz kerülöm, mert ledarál, japán hol igen, hol nem, német , amerikai ledarál
Ellen CV egyszer ledarál, máskor 2x is rá tudok fordulniszerk.
capulet75Detonáltál, vagy nem tudtál oltani, flooding volt ?
Többször rád repült ?
Mert ha csak egyszer, és nem a fenti 2 eset volt, akkor valami nem stimmel ...1 torpedó max sebzés : 4,233 , ha mind a 6 bemegy, az 25398
1 bombázó max sebzés: 11200szerk2.
oli
21:00 körül leszek csak gépközelben, előbb nem tudom megmutatni
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #39164 üzenetére
Ez a stat valóban vicces így ebben a formában.
-
olivera88
veterán
Én Midwayem valahogy másképp működik.
Ha 2 hajó fele visszem squadronom szét kapják mont floki a lábtörlöt, jóha egyszer tudok támadni és annyi is .
-
Sokan csinálják ezt. Itt a srác, aki fentebb a kipiszkálta a Montim pár dropból.
Teljesen korrekt játékos, nem unicum, de legtöbb hajójával zöld vagy jobb, fejlődik is velük, a rework óta aktívan CV-zik, és simán unicum lett. Gyakorlatilag ezzel paddol statot. -
Akagi
tag
válasz
FoxiestFox #39162 üzenetére
Akkor lehet át kéne nyergelnem CV-re, ott mivel nem tudnak ellenem csinálni semmit talán jó lennék
.
-
-
Akagi
tag
válasz
Chabe89 #39160 üzenetére
Hát igen a cirkáknak eléggé kukás lett a légvédelme.
Másrészt szoktatok hasonló base XPs köröket menni tik is, akkor tik is OPk vagytok?.
Ti nem érzitek kontraproduktívnak a BB-knél a sector matatását? Tapasztalatom szerint mire átrakja akkorra már rég a másik oldalról dobál, másrészt én szinte mindig a távozó gépekből lövök le sokat, rámdobta a vackait majd egyszerűen elkopik a raja.
-
Chabe89
addikt
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox #39156 üzenetére
De ugyanúgy kikúrja a cirkálókat is, tökmindegy, megy-e a defAA vagy sem.
Természetesen ennek a fele nem igaz
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #39153 üzenetére
Az h csirke OP , te meg nem.
-
válasz
frame>24 #39154 üzenetére
Az is érdekes, hogy a két csapat egyike sem szedett le túl sok gépet, illetve a Montim (amin szintén elvileg zsír az AA, nem csak a Repun), csak nyolcat bírt leszedni, miközben a srác körberepült, dropolt, megint körbe, megint drop, stb. Mindig kitettem arra az oldalra a fókuszt, amerről jött, nem történt semmi.
Semmi esély basszus, semmi counterplay, egyszerűen taknyosra farmolta percek alatt az egyik legjobb légvédelmű BB-met majdnem fullhp-ról.
De ugyanúgy kikúrja a cirkálókat is, tökmindegy, megy-e a defAA vagy sem.szilva épp elismerően nyilatkozott a KotS-ról.
A KotS egy majomparádé volt. A meccsek 70-80%-át a CV döntötte el kulcshajók klikkelgetésével. AA cirkálókra, csatahajókra tojt rá tizenezreket.
Marha szoros és jó meccsek voltak, nagy kár, hogy a végén a -TWA- elfarkalta azzal a B pusholással, amire semmi szükség nem volt -
szilva01
őstag
Aki nem nézte volna, szerintem jó volt a king of the sea, a meccsek is meg a production is. Eddig a kompetetív része (az a lóf*sznyi
) jó irányba halad a játéknaik. A hivatalos youtubon fent van a tegnapi nap és szerintem a mait is felrakják.
-
frame>24
addikt
válasz
FoxiestFox #39153 üzenetére
Igen, ha a megfelelő típusú hajóval vagy, (pl. előbb én Nelson) akkor a CV-k
taknyosraszopatnak, "mélytorkos natúrfrancia" módra (ha cruiserekkel mégy, ha nem)....érdekes, hogy Csirke a repuval nem szedett le sok repcsit, pedig ott van jó AAA, vagy csak nem őt támadták.
-
-
válasz
sutyerák007 #39151 üzenetére
Az egész lilaság mák
-
olivera88
veterán
válasz
sutyerák007 #39138 üzenetére
Ez már mák tényleg.
-
Lovi24
senior tag
Üdv.!
Az előbb láttam a youtube-n a wg-s King of the Sea közvetítésen az alábbi kódot:
LONGLIVETHEKING
1 küldetést ad némi jutalomért... -
Chabe89
addikt
válasz
sutyerák007 #39145 üzenetére
Ahogy néztem még füst se lesz rajtuk.
-
Chabe89
addikt
válasz
capulet75 #39132 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nem lehet feszgetni, de a személyeskedés nyugodtan hanyagolható. Márpedig kezdett ez kikerekedni belőle, azért letettek leállítva.
frame>24: Az a baj, hogy a legutóbbi ág is DD volt. Ugye most jönnek az orosz BB-k, így utána jó lett volna, ha egy cirkáló ág jön, pláne, hogy már belengedték az olasz cirkálókat is. Erre most a semmiből francia DD-k.
Más: T6 csodacsapat.
-
szilva01
őstag
Amúgy retardált hajó ez a kronstadt, a 130k dmg még kevésnek is mondható, de a 2000000 potential dmg meg a 10 cit az beteg.
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #39141 üzenetére
ki... Olyat még soha nem mentem. Volt már hogy 0 sebzést toltam mert detonation vagy random torp jött de ez.. Kegyetlen volt.
-
válasz
sutyerák007 #39140 üzenetére
Ki lettél balanszolva
-
sutyerák007
senior tag
válasz
FoxiestFox #39139 üzenetére
Ez volt az első meccsem a második pedig az amit küldtem neked
-
válasz
sutyerák007 #39138 üzenetére
Ouch.
-
-
frame>24
addikt
válasz
Chabe89 #39129 üzenetére
Nekem ezzel nincs gondom, DD téma mindig érdekel, de vajh' mi lesz a FRA branch különleges képessége? Sebesség+reload búszter?
De tkp. RU BB ötlet is tetszik, hogy yolozva legalább pontos.
A balansz már úgyis nindegy, jönnek a wows SkorpionG-i és DefendereiJah az Azumát visszacsinálják jellegtelen, BB acc. Cruiserré, erős gyógyulással... na így mivel jobb, mint pl. egy Salem? Semmivel, max. nemzet szempontból van jelentősége.
-
capulet75
addikt
válasz
FoxiestFox #39131 üzenetére
Aszonták ezt a témát nem lehet itt feszegetni.
-
-
cheatergs
senior tag
Kirovban HE-vel kikaptam egy Omahát 19k-ról 1 salvóval. Detó volt?
-
KJ82
senior tag
Kód : LONGLIVETHEKING
-
Honzi
senior tag
válasz
sutyerák007 #39122 üzenetére
Dear players,
We’ve received a lot of questions about several work-in-progress ships’ distribution method. Today we’ve made the decision about three of them, and we’re sharing it with you to bring more clarity and avoid any confusion in the future.
Azuma (IJN cruiser, tier IX, in testing) will be available for Free XP.
Yoshino (IJN cruiser, tier X, modernized Azuma, in development) will be available for Coal.
Neustrashimy (Soviet tier IX destroyer, in testing) will be available for Steel.
The release dates for these ships will be published later, in the respective news on the game website.
Thanks for reading, good luck, and fair seas!
Február eleje.
-
Honzi
senior tag
válasz
sutyerák007 #39118 üzenetére
Igen az azuma fxp lesz a nagy tesó meg szén erről volt szó eddig.
-
Chabe89
addikt
válasz
sutyerák007 #39118 üzenetére
Mikor először felbukkant, arról volt szó.
olivera88: Ennyi erővel visszahozhatják a Kitakamit is. adnak annak is 8 km-es torpot és kész...nincs még elég rák a játékban.
-
olivera88
veterán
Ez igen.
[link]
USA DD 4x torpvetővel, oldalanként van 2.
-
4580693
senior tag
válasz
szilva01 #39114 üzenetére
Vagyunk egy páran krumplik. Sőt, akár szobanövények is.
A wotos napot mindig scenarióban kezdem, hogy szokjam a játékot. A mai első kettő totál bukta. Néztem is, hogy ez meg hogy? Nem szoktam, de ma megnéztem a csapattársak profiljait. Nagy részt 46-47% wr, mellette átlag 7-800 átlag xp. De volt 44% 440-es xp-s is. Szóval, ha én hülye vagyok (mert az vagyok), ezek kik? Szerintem simán botok.
-
szilva01
őstag
válasz
FoxiestFox #39110 üzenetére
1. Akkor is krumpli vagyok, amikor aktívan tolom, ez mostanában nem jellemző.
2. Az első pontból kifolyólag mégnagyobb krumpli vagyok.
A hosszabb verzó már fizetős tartalom.
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox #39112 üzenetére
Úgy h melle lő.
A Monarch meg nem is HE s amúgy.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox #39110 üzenetére
Nyilván nem találta el a célt.
-
-
szilva01
őstag
Röhögjetek ki, de a t3-4 és 10-15k-s Monarch meccsek után kellemes meglepetés a 39000 átlagsebzés az elmúlt időszakban.
-
Chabe89
addikt
Akkor itt be is lehet fejezni! Akinek teszik az élvezze amíg lehet, akinek meg nem dealwithit.
-
sith7
félisten
Szóval akkor,
- máglyán kellene elégnem
- német juhász kutya szintjén vagyok
- fejessaláta vagyok
- és egybitesés Ti kik vagytok, hogy személyeskedtek, és minősítetek ?
-
capulet75
addikt
Az új CV rework megöli a DD játékot. Folyamatos spott alatt van mindenki kb a mapen, agy nem kell hozzá.
A klánom legjobb CV-se a rework óta nem játszik, pedig Wolf gyakra felvette a versenyt Farazelleth-el is. Ő az aki értette a CV-zést, szerette is csinálni, most meg tele van minden a fejessaláta értelmi szintjén levő hordozósokkal. Köszi WG és köszi a sok egybitesnek aki szerint ez így rendben van. -
Monti-Midway? Nem nagy, óriási. De Hakuval is 100 felett vagy.
A Montidat viszont jelenleg nem tartom mérhetőnek 7 csatával.
Ellenben a GoKudat már talán igen 20+ csatával. 76k átlag, szokásosan mínuszos WR.
Midway 120k, 66% WR. Hupszika.De ott a Lexid. Még úgy is majdnem 2k PR, hogy mínuszban van a WR-od vele. Márpedig a WR hatása a PR-ra szignifikáns.
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox #39099 üzenetére
Én a cv - vel a régi rendszeben későn kapcsolódtam be, csak T7 - ig jutottam, illetve a T8 - at unlockoltam, de nem játszottam már vele, mert jött a rework. Szóval a régi T8-T9-T10 csatákról nem tudok nyilatkozni
Korábban pont veled beszéltük itt, hogy a T10 hajóid közül első vagy átlagsebzésben a vattaúj CV implementációval. Nagy különbséggel.
Montana : 100k
Haku: 103k
Midway: 119kEz nagy ?
Szerintem aki régen tudott cv - vel játszani, annak T9 - ben is volt ennyi, nem T10 - ben ... legalábbis munkatársamnak volt.
Nordic
és akkor is ugyanolyan okát fog csapni, mivel jóval kevesebb hajó fog repcsikre lőni.
mondom, hogy nem így van ... 3-4 fős bombázó rajjal, ha mákod van, talán 1 le tudja dobni a bombát, a többi megy a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hővezető paszták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest