- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Szeretnék összehozni egy kattingatós, varázsló-szerű felületet, a cél az lenne, hogy a potenciális vásárló elétéved, akkor tudjon választani, pl 3 típusból, utánna kiadja a 3 színt ami a kiválasztott típusból van, majd tudjon választani méretet a választott típusú és színű termékből. Végül pedig kiadja, hogy mely termékek felelnek meg ezeknek az attribútumoknak. Az egész jó lenne, ha valami Ajax-szerű lenne, hogy ne kelljen mindig más oldalra ugrania.
Mennyire bonyolult a tervem? Merre induljak? Elsőre nekem egy taxonomy filteres megoldás jutott eszembe, csak azt nem tudom mennyire lehet egyszerűsíteni.Ja, és az egész WooCommerce adatokból táplálkozzon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest