Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
followme
aktív tag
Sziasztok!
Egy egyetemi beadandóhoz Wordbe írtam egy 25 oldalas dokumentumot, amit a 2003-mas word először még csak 30, majd 150, most pedig 400 MB-on mentett el. A dokumenteumban van pár kép, max 1 mega összméretben. Minden jó volt mindaddig, amíg egy szövegdobozt be nem illesztettem, ezután elkezdett "automatikusan frissített stílus" címszó alatt mindenféle furcsaságot csinálni: ha bármilyen formázást végrehajtottam egy betűn, szavon, bekezdésen az az egész dokumentumra kihatott. A problémát az okozta, hogy egymásra épülő stílusokat kezdett el használni a word. Ezeket valahogy megszűntettem, és egy újbóli mentés után sikerült a 400 megát visszaszorítani 160-ra. A betöltések, automatikus mentések eléggé belassítják így a rendszert, szóval örömmel várom a tanácsokat a probléma megoldására. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest