- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
followme
aktív tag
Sziasztok!
Egy egyetemi beadandóhoz Wordbe írtam egy 25 oldalas dokumentumot, amit a 2003-mas word először még csak 30, majd 150, most pedig 400 MB-on mentett el. A dokumenteumban van pár kép, max 1 mega összméretben. Minden jó volt mindaddig, amíg egy szövegdobozt be nem illesztettem, ezután elkezdett "automatikusan frissített stílus" címszó alatt mindenféle furcsaságot csinálni: ha bármilyen formázást végrehajtottam egy betűn, szavon, bekezdésen az az egész dokumentumra kihatott. A problémát az okozta, hogy egymásra épülő stílusokat kezdett el használni a word. Ezeket valahogy megszűntettem, és egy újbóli mentés után sikerült a 400 megát visszaszorítani 160-ra. A betöltések, automatikus mentések eléggé belassítják így a rendszert, szóval örömmel várom a tanácsokat a probléma megoldására. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest