Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ueva
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy oldalszegélyezéssel kapcsolatos problémám lenne. 2010-es Word-öt használok és az lenne a cél, hogy egy fekvő tájolású, 1 oldalas doksira úgy tegyem az oldalszegélyt, hogy 3 oldalon a lap szélén, viszont a 4. oldalon a lap szélétől határozottan feljebb legyen.
Mellékelek egy mintát:
[link]
Próbálkoztam folyamatos szakasztörés beszúrásával. a szakasztörés előtti részhez beállítottam a három oldalas szegélyt, a szakasztörés utánira, pedig a 4. oldal feljebb szegélyezését, de sajnos nem működik. Egyszerre nem mutatja a kétféle beállítást.
Tudnátok ennek megoldására valami tippet adni nekem?Előre is köszönöm!
Éva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest