Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz
Victoryus
üzenetére
UUH el is felejtettem, hogy a múltkor beszéltünk. [link]
Szóval meg is érkezett, már egy ideje. Onda V891-et(dual boot) kaptam a V891w helyett, de nem bánom. Hardveresen nem kell bemutatni, sok helyen lehet olvasni róla.(2/32)
A készülék összeszerelési minősége közepes felett, de pl. Asus memopad hd7 (ME173X) valamivel jobban össze van pakolva. (ez van mellette itthon, ezért ehhez hasonlítom) Mérete miatt, kicsit "nyekergős" is, de nem vészes. Mind a droid, mind a win szépen pörög, nem akadozik, jó a gépet használni. 16/16 felosztás win alá már sokaknak kevés lehet, csak 5-6GB üres hely van. (pár egyszerű gém plusz vírusirtó került fel eddig csak) Office sem.Droidnak a gyerekeim örülnek, fel is pakoltunk pár egyszerű játékot. Kb. 4-5 óra folyamatos nyüstölés után már igényli a töltést.(20-25% marad) Droidot viszont alaposan átalakítottam. Sok kína progit tiltottam és launchert is telepítettem, mert a gyári borzalmas volt(
hányinger konkrétan).A megjelenítő képe nekem tetszik, kb. hozza a hd7 minőségét, csöppet kevesebb kontraszttal (ugyebár egyforma felbontás, de más méret is).
Ami még pozitív, hogy a készülék hátlapja nem sima, hanem cirádás, ahogy a reklám fotókon is látszik. Nem akar folyton "kicsúszni" a kezemből, mint a másik. Ami nagyon negatív, hogy a kamera mind a kettő gagyi.
A hátlapi 2megapixeles csak jó fényviszonyok mellett képes értékelhető alkotásra. Az előlapit hagyjuk is.
(kép csak viszonyítás kedvéért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest