Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
A vi8 akkuidejéről nem tudok nyilatkozni. A hi8-at sem merítettem még le teljesen, de számításaim szerint kb 3,5-4 órát elballag mondjuk netböngészéssel. Viszont a hi8 full hd felbontású, így valamivel szerintem többet is fogyaszthat a képernyője, ezt viszont kompenzálhatja az energiatakarékosabb CPU. Így aztán tényleg nem tudom, hogy melyik a jobb választás. A hi8-nak nincs hdmi portja, míg a vi8-nak van. Tehát ha ez fontos akkor inkább a vi8. De mindkettőnek jön ki újabb kiadása. Ráadásul a hi8pro egyenlőre csak win-el jön, mert az új procira még nem nagyon van hivatalos droid. (talán később lesz hozzá dual os)
Egyébként mindkettőnek van itt topikja. Ott többet tudnak róluk mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest