Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
A fényerőre nézd meg ezt:
Charm Bar ->Gépház->Gép és eszközök->Tápellátás és alvás->Fényerő -> Automatikus fényerőállítás ON/OFF
Itt kapcsold ki. Nekem is magától állítgatta a fényt 2-3 percenként Iconia W4-en, de ezt kikapcsolva megszűnt a dolog.Nekem laptopon van valami olyan beállítás a Driverben hogy magától igazítja a kontrasztot és a fényerőt a megjelenített tartalomhoz. Fehér képernyőnél növeli, sötétnél csökkenti. Ott azonban ezt nem igazán lehet állítani mert valami
idiótaügyes programozó kitalálta hogy ez nekem kell és nincs opció."Az egyik, hogy teljesen rapszódikusan érzéketlenné válik a teljes fizikai billentyűzet."
A billentyűzet az a dokkolón keresztül kommunikál a géppel vagy valami wireless módon?
Visszavinned minden esetre érdemes már csak ezért az egy hibáért is. Úgy legalább kiderül hogy kifogtál egy Xar példányt, vagy csak a Windows makkant meg. (Gyári visszaállítás után is csinálja? Szerintem azt még nézd meg hogy csinálsz egy teljes gyári visszaállítást és úgy teszteled hogy nem engeded frissíteni, nem telepítesz rá max csak egy böngészőt vagy szövegszerkesztőt amivel teszteled.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest