- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szodia
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Acer Aspire Switch 10-t, de nagyon nem vagyok felhőtlenül boldog.

Egész jól működik, minden számomra fontos feladatra alkalmas, az aksi is korrekt. De van két olyan hibája, amit első körben max a windows nem teljeskörő frissítésének gondoltam. De ezt orvosoltam és az elég zavaró hibák még mindig fennállnak.
Az egyik, hogy teljesen rapszódikusan érzéketlenné válik a teljes fizikai billentyűzet. Hol sűrűbben, hol ritkábban fordul elő, mindenféle hibaüzenet nélkül. A dokkoló le, majd visszacsatolása, minden esetben megoldja a problémát, de azért remélem, hogy a nagy flexibilis használhatóságot reklámozó Acer, nem így akar a virtuális billentyűzetre nevelni...
A másik, meg az, hogy szinte állandóan fluktuál a fényerő. Annyi eszem volt, hogy minden win8-as és minden Acer kisegítő programocskán kiiktattam az adaptív fényerő használatot és mégis tovább villódzik. Leginkább a különböző ablakok közötti váltásokkor feltűnő. De mintha hálózatról használva nem jelentkezne.
Vagy lehet, hogy van egy olyan beállítás amire nem gondoltam? Van olyan beállítás a win8-on belül ami a képernyőn megjelenített tartalom színeihez, kontrasztjához igazítja a fényerőt?
Egyáltalán ez két hiba,amit fennt leírtam tipikus hibrid, vagy tipikus Acer Switch hiba?
Vagy még tipikusnak sem mondható és húzzak vissza 3 napon belül, cseréltetni? (Holnap lesz a 3. nap )Előre is kösz srácok a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest