Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szodia
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Acer Aspire Switch 10-t, de nagyon nem vagyok felhőtlenül boldog.
Egész jól működik, minden számomra fontos feladatra alkalmas, az aksi is korrekt. De van két olyan hibája, amit első körben max a windows nem teljeskörő frissítésének gondoltam. De ezt orvosoltam és az elég zavaró hibák még mindig fennállnak.
Az egyik, hogy teljesen rapszódikusan érzéketlenné válik a teljes fizikai billentyűzet. Hol sűrűbben, hol ritkábban fordul elő, mindenféle hibaüzenet nélkül. A dokkoló le, majd visszacsatolása, minden esetben megoldja a problémát, de azért remélem, hogy a nagy flexibilis használhatóságot reklámozó Acer, nem így akar a virtuális billentyűzetre nevelni...
A másik, meg az, hogy szinte állandóan fluktuál a fényerő. Annyi eszem volt, hogy minden win8-as és minden Acer kisegítő programocskán kiiktattam az adaptív fényerő használatot és mégis tovább villódzik. Leginkább a különböző ablakok közötti váltásokkor feltűnő. De mintha hálózatról használva nem jelentkezne.
Vagy lehet, hogy van egy olyan beállítás amire nem gondoltam? Van olyan beállítás a win8-on belül ami a képernyőn megjelenített tartalom színeihez, kontrasztjához igazítja a fényerőt?
Egyáltalán ez két hiba,amit fennt leírtam tipikus hibrid, vagy tipikus Acer Switch hiba?
Vagy még tipikusnak sem mondható és húzzak vissza 3 napon belül, cseréltetni? (Holnap lesz a 3. nap )Előre is kösz srácok a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Lenovo Tab 7 Essential
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest