Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Talán elég lesz neki. Nem ismerem az Inventort, nem is használtam soha, szóval személyes tapasztalatom nincsen vele, főleg nem Bay Trail-T-s tableten, de ahogy elnéztem a minimum rendszerkövetelményeket (mivel nem írtad melyik verzió én a legfrissebbet alapul) nem sok esélyt látok rá. Persze ez még nem jelent semmit, csak a kipróbálása után lehet nyilatkozni a használhatóságáról.
Nem tudom mennyire vagy jóban azzal ismerősöddel, akinél a Miix 2-t láttad, de megkérhetnéd, hogy próbálja ki neked. Ha a gyengébb processzoron is jól használható, akkor a ThinkPad 8-on sem lesz vele gond.(#260) Süvi
A futtatásához/használatához szükséges minimum rendszerkövetelményeket teljesíti, néhány visszajelzés szerint a 2013 is normálisan fut rajta, szóval nem lesz vele szerintem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 52db tesztelve 1200ft
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest