Új hozzászólás Aktív témák

• peterk

senior tag

válasz geeri3 #2440 üzenetére

Nem tudom milyen ez a HP billentyűzet, de feltételezem azért ha HP, akkor olyan rossz nem lehet. Ami nekem személyesen nem tetszik, az a tapipad léte. Egy tableten, aminek érintős a képernyője és billentyűzeten gépeléskor is 10 cm-re van az ember keze tőle, teljesen feleslegesnek érzem a tapipadot, csak elveszi a helyet. Ráadásul nem bluetooth, máshoz nem is lehet használni, csak ehhez a tabhoz.

Nekem "gyári" billentyűzetes megoldás - ahol egyben adják a billt és a tabletet - csak az tetszik, amelyiknél a billentyűzetben kiegészítő akksi is van. Vagy ha az nem, akkor valami egyéb extra (mondjuk egy SSD, stb.) Sima passziv "csak billentyűzet"-es egybe megoldások viszont nem vonzzanak. Akkor már jobban tetszik egy MS wedge bluetooth billentyűzet. Igaz, hogy az külön van, külön kell elpakolni ill. elővenni, de kicsi, praktikus, nagyon jó maga a billentyűzet, élmény rajta gépelni, tablet tartó része is van, és bluetooth-os. Árban meg nem drágább - sőt - mint az egyben megoldások billentyűzet miatti felára. A wedge-re ráadásul 3 év garancia van, ami külön plusz. Ha a billentyűzetes tablet - amihez jellemzően 1 év gari van - billentyűzetének valami kehe lesz 1 év után, akkor szív az ember. Az eladhatóságról nem is beszélve.

Új hozzászólás Aktív témák