- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
geeri3
csendes tag
válasz
AxBattler #2426 üzenetére
Nekem a 2.0as usb miatt fő a fejem. Messze a legszimpatikusabb, még a 32GB tárhely is elég nekem, eddig is elég volt. De azert biztonsági megoldásnak a lehetőséget meghagynám a külső adattározóra, de ilyen sebességgel nem lenne igazi.
Szerencsére várjmhatok még 1-2 hónapot hogy essenek az árak, vagy jöjjenek esetleg új dolgok.Mivel tanulásra kellene így a Miix2 bejövős de a billentyűzetes tok nem egy életbiztosítás, nem győzött meg hogy elég erősen tart. De ha legalább egy újabb atom lenne benne beadnám a derekam.
HP supportról milyen véleményetek van? Ez még dönthet, az Asus tudom hogy a csheknel szervizel, Lenovorol rosszakat hallottam, milyen e téren a HP? Mar csak azert is mert az egyetlen Info amit találtam errol a gépről az az hogy hajlamos nem erzékelni a billentyűzetet a tab hiába van belenyomva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest