- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
geeri3
csendes tag
válasz
AxBattler #2426 üzenetére
Nekem a 2.0as usb miatt fő a fejem. Messze a legszimpatikusabb, még a 32GB tárhely is elég nekem, eddig is elég volt. De azert biztonsági megoldásnak a lehetőséget meghagynám a külső adattározóra, de ilyen sebességgel nem lenne igazi.
Szerencsére várjmhatok még 1-2 hónapot hogy essenek az árak, vagy jöjjenek esetleg új dolgok.Mivel tanulásra kellene így a Miix2 bejövős de a billentyűzetes tok nem egy életbiztosítás, nem győzött meg hogy elég erősen tart. De ha legalább egy újabb atom lenne benne beadnám a derekam.
HP supportról milyen véleményetek van? Ez még dönthet, az Asus tudom hogy a csheknel szervizel, Lenovorol rosszakat hallottam, milyen e téren a HP? Mar csak azert is mert az egyetlen Info amit találtam errol a gépről az az hogy hajlamos nem erzékelni a billentyűzetet a tab hiába van belenyomva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest