- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Szeretnék venni valamit PDF olvasásra, netezgetésre. Jártam már az ebook reader-es topic-ban, ahol inkább tablet-et javasoltak. Úgy néz ki, hogy csak csillagászati áron van eink-es ebook reader, ami kellően nagy, és megfelelne a célnak (sony 13.3", 1000$ ~ 250k). Én szeretném kihozni olyan 60k körüli összegből a dolgot, de ha ez nem megoldható, akkor mindenképp 100k alatt maradnék. Ránézésre egy ilyen ketyere érdemi munkára teljesen alkalmatlan. Programozni szoktam, amihez ideális a nagy monitor és a külön billentyűzet, szóval ezért nem is szeretnék valami komolyabb beviteli eszközt, mert úgysem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, és több asztali pc árát kidobnám az ablakon egy profi tablet-re vagy notebook-ra. Játék sem érdekel, maximum filmeket néznék rajta 720p esetleg 1080p felbontásban, ha nincs akadálya, de az se baj, ha ilyesmire nem képes. Az is jó lenne, ha napsütésben tudnám használni a szabadban, és elég lenne napi egyszer tölteni (bár ez utóbbi talán megoldható vészaksival, ha minden kötél szakad). Nézegettem a mostani monitoromon egész oldalas PDF-eket nagyítva, hogy milyen méret lenne a jó. Tudom, hogy ez nem valami pontos meghatározás, mert más a pixelsűrűség, de ennél jobbam most jelenleg nincsen, meg sajnos a vidéki életnek van egy olyan hátránya, hogy nem a szomszédban van a mediamarkt... Nekem az jött ki, hogy az olvashatóság határa olyan 7" körül van, és olyan 10" felett már elfogadható a szöveg mérete. Nyilván minél nagyobb, annál jobb. Na most én 12"-os tabletet egyedül samsung-ot találtam olyan 120k környékén, ami túl van a limiten, és egyébként is selejtesnek tartom az összes samsung terméket, amivel eddig összefutottam (monitor, vinyó, telefonok). Bármi ötlet, javaslat, tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest