- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
köszi a választ, a hordozhatóságot úgy értem, hogy ha jön telefon és ülök az autóban félrehúzódom és akkor tudok neki rögtön akár árat nézni stb
öltönyösökről még sajnos nincsen jövőbeli terv 
láttam láttam sok helyen a garis régebbi gépeket, csak a gari kurtasága az ami ezektől elriaszt
de köszi a lenovos tippet, ez sem rosszvalóban ugyan annyi netet eszik meg egy (a másik itthoni gépem egy y570 azért ez lesz a példa), szóval egy y570, mint mondjuk egy ilyen kis apróság? ez furi
de ismét új információhát megrágom mindenképpen a dolgot aztán majd kiderül
amennyiben nem lenne fontos -lehet hogy úgy döntök nem is lesz mérvadó- hogy a számlázó progi menjen ezen a mobil platformon is, akkor viszont megtartom a mediapadot, mert egy kellemes kis gép és igazából nincsen semmi gondom az androiddal
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
öltönyösökről még sajnos nincsen jövőbeli terv
de köszi a lenovos tippet, ez sem rossz
de ismét új információ