Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life
üzenetére
A javaslatodra töröltem az egészet
Egyébként most hogy fent van minden driver frissen, erről szeretnék recovery-t csinálni, hogy ha rámegyek rendszer visszaállítás, akkor driverekkel együtt telepítsen egy egyből használható verziót. Ezt az AOMEI-t láttam, de első körben olyannak jobban örülnék, mint a gyári volt, amit nem kellett külön programmal indítani, ha újra akartam telepíteni a rendszert, itt meg feljön egy AOMEI ablak az elején ami zavar. De akkor ez a teljesen gyári dolog nem megoldható?Amúgy nem tudom a tableteken hogy van, laptopokon van általában egy win telepítő matrcia az aksi mögött. Jelen esetben a helix-nél bios-ba van integrálva a cd key, ami tök jó dolog, win 10-et telepítve is egyből működik. Igaz mikor hivatalos 8.1-re frissítettem a 10-et, még egy régebbi verziót, akkor nem aktiválta a rendszer, most a creator update verziót meg egyből aktiválta biosból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként most hogy fent van minden driver frissen, erről szeretnék recovery-t csinálni, hogy ha rámegyek rendszer visszaállítás, akkor driverekkel együtt telepítsen egy egyből használható verziót. Ezt az AOMEI-t láttam, de első körben olyannak jobban örülnék, mint a gyári volt, amit nem kellett külön programmal indítani, ha újra akartam telepíteni a rendszert, itt meg feljön egy AOMEI ablak az elején ami zavar. De akkor ez a teljesen gyári dolog nem megoldható?