- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
nexus6
üzenetére
Szia én itt vettem aprón 55-ért szinte újonnan,dobozban tartozékaival,tokkal!
Előtte volt egy Lenovo miix 2 8-am,utána egy miix 2 10 majd egy Asus t100 chi! Egyikkel sem volt semmi gondom a chi nagyon szép nagyon pöpec masina csak nekem a hordozhatóság szempontjából már nagy volt!
Mi Pad 2 nagyon kezes az előzőeknél talán picit gyorsabb is,a kijelzője nekem nagyon bejön! Kicsit talán zavar,hogy nem bővithető de igazából megfelelő kábellel akár pendrive akár merevlemez is ráköthető! Húzamossabb igénybevételnél talán kicsi langyosodás tapasztalható,lehet a fémház miatt is,de abszolút minimális csak egyáltalán nem kellemetlen! Az üzemidő még kérdéses de az egy napot sok nyúzással is hozza simán szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan iPad 11 A16 128GB Silver 1 Év Apple Garancia/p4714
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest