Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Foxitban állítsd be, hogy jegyezze meg a bezárt oldalakat, tehát ha kilépsz, akkor legközelebb ugyanonnan folytassa. Illetve van benne reader mode, azt is tudod a beállításoknál konfigurálni. Alapból úgy van, hogy böksz egyet, akkor lapoz. Ez kellemetlen tud lenni, mert ha csak lejjebb akarod görgetni az oldalt, akkor néha lapozott egyet helyette. Valamint nálam úgy van, hogy ne csak egy-egy oldalt mutasson, hanem folyamatosan a következőt is. Tehát egy oldal aljához érve már látszik a következő, nem kell "lapozni".
Dropbox az nem tölti le a gépedre a cuccokat, csak feltölti azokat. Egyébként a onedrive-ot is érdemes használni a tableten, úgyis alapból bele van integrálva. Office az nekem sem volt rajta, de "megoldottam"

Ha ingyeneset akarsz, akkor a libreoffice-t tudom ajánlani, akár portable változatban.Egyébként most jött meg a microsd kártyám. 32 gigásat rendeltem 12$ áron. Írási sebesség 17mb/s folyamatosan, ami szerintem nagyon jó egy cl10-eshez képest. Rendeltem 2,5" méretű ssd/hdd átalakítót, az is nagyon jól használható vele. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Opel topik
- Parfüm topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest