- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevfik
tag
Újabb pár hónap eltelt HP Pavilion 2X igazán jó kis gép viszont felmerült egy kérdés, segítségeteket kérném.
Windows 8.1 Bing-ről Windows 10-re update majd utána nem igazán nyomkodtam sokat a karácsonyi rohangálás és dolgozó miatt. Majd lassúnak éreztem pendrive be, új telepítő microsoft program segítségével majd szűz rendszer kész. Driverek fel. Napi használat, egy kis net egy kis tv-zés hdmi, nyomkodás majd 36-26% csatt, és fekete a kép, mintha tápról menne
. Bekapcs, Felvillan, Bekapcs felvillan, Windows nem tud betölteni. Újraindítás, Csatt, és Fekete.
Táp, picit tölt bekapcs majd minden probléma nélkül megy. 36% 37% tehát nem 1,2,3%.
Hol lehet a probléma? Ma reggel is volt csatt, azóta nem kapcsoltam be hátha erőforrásfigyelő vagy más belső információ megtudja esetleg állapítani. Windows 8.1 Bing nem tapasztaltam ilyet, nem lehet már visszatenni, vagy nem engedi. Valamint driverek nélkül is ezt produkálja. Chrome, Winrar kerül csak fel.
Köszönöm előre is, mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest