Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Csatlakozom Winner_hun javaslatához. Csökkentett módban vírus és spyware kergetés, irtás.
Csak ezért nem szólaltam volna meg.
Annak büdinek kellett volna lennie, hogy nagyon kínálgatja magát a megoldás. Nem szabad az ilyesminek bedőlni. Pont az ilyen kis férgecskékkel vesznek rá, hogy letöltsd, és futtasd azt az állományt, amellyel tényleg kárt okozhatnak. Ha szerencséd van, akkor pusztán saját progiját akarja rád erőltetni valamely cég, amely megágyazott magának, hogy kénytelen légy megvenni az ''egyedüli'' gyógyszert a betegségre.
Okulj a dologból, és ne dőlj be többé a letölthető-telepíthető megoldásnak. Csapda. Jó esetben csak pénzt akarnak, más esetben feltelepítesz olyan progit, amely átveszi az uralmat a géped felett. Fogalmad se lesz róla, és a nevedben, IP-címedről garázdálkodnak. Ez pedig bűntény. Nem követtél el semmit, mégis megjelenik a rendőrség, és kínos kérdésekre kell felelned ártatlanul. Spam küldések számolatlan, mások gépére való betörés, esetleg jogosulatlan szerver buhera.
Soha ne tölts le, és telepíts olyan progit, amelyről nem tudod, hogy mire jó, mi célt szolgál. Még akkor se, ha egy friss ordibáló hiba után jön a könnyed megoldás. Eleve gyanus.
Én már megszívtam ilyesmivel. A megoldás reinstall volt. Azóta kínálgathat nekem akármelyik ismeretlen cég akármit, nem harapok rá.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Kernel
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na ne... Tudsz linkelni egy képet? Ez azért nagyon durva lenne, akkor ne csodálkozz, ha tényleg nem mennek a dolgok... Bár kétlem, hogy tényleg csak 32 MB RAM-od lenne. Akkor valami őskövületnek kellene lennie a gépednek. Ma már a 128 MB RAM se elég semmire (persze ez túlzás - de arra, hogy normális sebességgel menjenek a dolgok, arra biztosan nem).
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az egy dolog, hogy elindul, az már egy másik kérdés, hogy milyen sebességgel fog működni...
Ilyen mennyiségű RAM (ha tényleg így működteti) kész öngyilkosság. Inkább dobja ki azt a 32 MB RAM-ját, és vegyen bele normális méretű RAM-ot, sz*ros egy-kétezerért. Ma már szinte semmibe nem kerülnek a régi RAM-ok (főleg használtan), és rengeteg idegeskedést lehet megelőzni egy-két nagyobb RAM-modullal. (Persze addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér, magyarul amennyit támogat még az alaplap.)Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz joki19 #10444 üzenetére
Ha esetleg ez se lenne elegendő, a legközelebbi újratelepítés esetén inkább próbáld ki az AfterFixProject-et! Remek munkát végeztek a fiúk, összehoztak egy "Windows XP SP2 utáni frissítés gyűjtemény"-t. Le a kalappal előttük!
Sk8erPeter
-
Steelmanus
addikt
válasz joki19 #10840 üzenetére
A toredezetsegmentesito nem erre valo, az csak annyit csinal, hogy
megprobalja a particion szerteszet elhelyeskedo fajlokat sorba rendezni
ugy, hogy a vincsin az olvasofej a fajl olvasasakor legkissebb utat tegye meg.
Ezzel a rendszer mukodese is valamelyest gyorsul.
Ezt a fajta lomtatlanitast nem ertem, ird le jobban hogy mit szeretnel, mert
mit jelent szamodra az hogy:
megnézem milyen fájlokat használtam utoljára, és ha túl nagy akkor kitörlöm
Sok progi van amivel lehet ellenorizni a fajlok hasznalatat ido, hozzaferes stb. szerint, de en nem ajanlom hogy azok alapjan torolgess.[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz joki19 #10845 üzenetére
Először is futtasd le a programok/kellékek/rendszereszközök/lemezkarbantartót
Ha bejelölöd a ideiglenes fájlok-at, downloaded Program files-t, temporary internet files-t és a lomtárat, az szerintem megoldja a problémáidat és viszonylag sok helyet felszabadíthatsz.A manuális gyomlálással ovatosan bánj szvsz.
- http://pazsitz.hu -
-
Lenry
félisten
válasz joki19 #10850 üzenetére
documents and setting\akármelyik user\local settings\temp mappát pl nyugodtan törölheted, ezen kívül, ha szoktál frissíteni, akkor windows mappában lévő összes $NtUninstallKB885835$-hoz hasonló nevű mappát, kivéve a $hf_mig$-t mert az tárolja, hogy melyik frissítések vannak már fenn
ezen kívül windows\temp is törölhető...más most nem jut eszembe
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Amur
addikt
válasz joki19 #11326 üzenetére
az attól függ hogy hogyan telepíted,ha engedélyezed a telepítőnek a rendszerpartició formázását,akkor buktad ami azon van.ha nem akkor csak "frissiti" a wint,vagyis rátelepíti a régire,minden szemét rajta marad,és lassú,töredezett marad a rendszered.
mentsd le ami kell neked és formázással telepítsd! adj neki teljesen új életet!bocs,nem láttam Lenry válaszát,de úgy látom egyet fújtunk!
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
adam_454
tag
válasz joki19 #14630 üzenetére
az a mappa az IIS szolgáltatások mappája, jóvicc, hogy nem hagyja letörölni. ha nagyon leakarod akkor a windows összetevőknél távolítsd el az internet information services (iis) összetevőt mindenestül
TonTomika: emlékeim szerint egyes "tuningoló" csodaprogramban lehetett ilyen speciális mappa mint a c:\program files elérési útvonalát módosítani. de hogy a zene mappa is köztük volt-e arra már nem emlékszem. próbálkozzál errefelé is hátha sikerül valami.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz joki19 #15683 üzenetére
Nem szereti a VBR hangot. Fixálni kell az adatfolyamot. Ehhez a VirtualDub nevű progi kell. Beolvastatod vele a filmet, majd a megjelenő figyelmeztetést leokézod.Aztán a Video menüben klikkelsz a Direct Steam Copy pontra. Ezután az Audio menüben klikk a Full Processing mód gombra, majd ugyanott a Compressionra és kiválasztasz egy mp3 vagy ac3 formátumot.
Ezután F7-et nyomva már menti is a fixált bitrátás anyagot.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest