Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kp78
addikt
Elolvastam, de jobban örülnék, ha vki itteni guru is megerősítené, hogy tényleg frankó a cucc.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
Atlantis
veterán
Nekem mindegyik az... fogalmam sincs.
Safe mode-ban nem láttam olyat, ami gyanús lenne.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
geckowize
őstag
Azt hogy érted, hogy cseréljem fel? Azt a vinyót, amin a rendszer van, amit használni szeretnék, rakjam Primary Masterre és a leformázottat meg Secondary Slave-re ugye?
Na most ezzel annyi a gond, hogy nem nagyon vágom ezt a dolgot, csak sejtésem van.A jumpert kell úgy átrakni, ahogy a vinyón levő papír mutatja?[ Szerkesztve ]
-
Carlos-D
csendes tag
Ad-Aware programmal leellenőriztem a c: meghjatót, de semmit nem talált. Szóval a történet: Xp install (kb október közepén) feltelepítettem a NOD-ot, amely valószínüleg hibás volt, és hordozott vmi tórjait magában, s az svchost.exe-t támadta...de fertőtlenítette is, továbbá a Win update is segített orvosolni a problémát. A NOD nem minden gépen jelentette ezt a hibát (ugyanazon telepítőkészlet használata mellett)
Lehet hülye kérdés, de egy működő, fertőzésments gépről ha átmásolom az ominózos "svchost.exe"-t, akkor megoldódik a probléma?
A Beépített tűzfal ablakának megnyitásakor a fülek alatt a köv. olvasható: "Biztonsága érdekében egyes beállításokat csoportházirend szabályoz." -> Ezért gondolom, h esetleg itt lehet vmi letiltva, átállítva...stb. -
ngabor2
nagyúr
válasz Thrawn #19213 üzenetére
# Only partitions of the minimum size (1 cylinder ~ 7,8 MBytes) can be created (both in Windows and in rescue mode)
50 dollárt meg nem fogok adni érte.
a gúgli első jónéhány találata is hasonló limitáltságú, vagy a sok-sok feature-ből épp a partíció-átméretezés nincs a trial/demo verzióban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest