Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Windows XP kérdések és válaszok

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17551) FerNandor


FerNandor
őstag

Hali!
Azt szerezném kérdezni, hogy most xp-t raktam fel a laptopra vista után és be szeretném állítani, hogy ugyanolyan bejelentkezőablak(jelszóval) legyen, mint vistán. Eddig pc-n xp- volt és van is, ott viszont soha nem használtam ilyet :DDD .
Tegnap megcsináltam a rendszergazda fiókot, de így sem jön a bejelentkező ablak. Mit kell csinálni?
Előre is köszönöm ;)

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#17552) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Hello
Windows XP SP3 van fent kb max 2 hetes lehet mivel új a konfig. a jelenség kb 4 napja jelentkezett és úgy vettem észre hogy a gépem akkor kap kékhalált mindig maikor épphogy elindul és elsőképp az MSN re akarok belépni.
Ha elindul a gép és modjuk netezek vagy mint most virusellenőrzök akkormegytovább és iylenkor már MSN re is felenged csak akkor lesz kékhalál ha rögtön MSN el próbálkozok.
Bekartam irni a hibát de most ez a hülye gép azért sem irja ki a újrainduláskor hogy "a win súlyos hiba után állt helyre" de emlékemim szerint valami minisysdatára hivatkozott ha jól emlékszem
nost mi lehet a probléma? nagyon idegesítő.
Köszi előlre is

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#17553) Zin válasza leyo76 (#17461) üzenetére


Zin
senior tag

Koszi!Regi programokat ami a cd-n van nem rakom fel.Hanem mindig a legfrisebb cuccokat telepitem.De maga a rendszer szerintem problema mentes;)

░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░

(#17554) kali válasza FerNandor (#17551) üzenetére


kali
legenda

jelszót is adtál meg annak a fióknak?

(#17555) FerNandor válasza kali (#17554) üzenetére


FerNandor
őstag

Igen, megadtam.

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#17556) Realradical válasza Kiskokó (#17552) üzenetére


Realradical
őstag

Hdd sentinelt töltsd le és nézd meg nincs-e esetleg bad sector a vinyódon. Ha az nicns akkor memtestet nézd meg nem-e dob hibát. Hőfokok csekkolása is ajánlott.

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#17557) palu


palu
tag

Sziasztok,

Nemi trójai eltávolítása közben/után merült fel a következő probléma. Safe Mode ba indítottam a gépet, telepítettem COMODO víruskeresőt. Sajna befagyott a telepítésbe. Gép újrainditása után bejött az XP normal módban gond nélkül, csak éppen classic témával. Az XPs vagy bármely másik témát illetve a témakezelőt sem hajlandó indítani. COMODO reinstall, trójai eltávolítva. Újra elindítottam a gépet safe modban hátha egy indítás/leállítás javít rajta. Ennek hatására normál mode ban már hálózatom se volt. Újraindítás safe mode with networking el majd leállítas. Ennek hatására már van hálózatom de témáim még nincsenek. Mintha az indításnál egyes proces ek tiltva lennének mint a safe mode ban, és normálban sem akarnak elindulni, sút manuálisan indítva 1084 hibát dobnak miszerint safe modeban nem indíthatóak. Pedig abszolult normalban vagyok.

Minden segítséget előre is köszönök

Palu

(#17558) petyus_


petyus_
senior tag

Sz5aszt62!

B6cs, h6gy 5gy 5r62, de ne0 0426d5 a b533, Va3ah6gy ela335t6d6tt, E** a ND32+t te3e*5tette0, 4tna 16tt e3ő e a h5ba, Van va3a05 6t3etete2, h6gy 05 3ehet, es h6gy t4dna0 v5sszaa335tan5?

B0cs, h0gy így ír0k, de nem muk0dík a bíll, Valah0gy elallít0d0tt, Epp a N0D32+t telepítettem, utána j0tt elő ez a híba, Van valamí 0tletetek, h0gy mí lehet, es h0gy tudnam vísszaallítaní?

(#17559) blokad válasza petyus_ (#17558) üzenetére


blokad
senior tag

fn + numlock gombot nyomd meg, ha notebookról vagy.

(#17560) petyus_ válasza blokad (#17559) üzenetére


petyus_
senior tag

Köszi :DD :C :R

(#17561) FerNandor válasza petyus_ (#17560) üzenetére


FerNandor
őstag

Tegnap én is így jártam :DD :DD

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#17562) Sanyix


Sanyix
őstag

van egy xp x64 sp2 szeretnék mellé egy sima 32bites xp sp2-t telepíteni. Mit kell csinálni, hogy mind2 bootolható legyen?

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#17563) Kiskokó válasza Realradical (#17556) üzenetére


Kiskokó
veterán

hello
köszi az infót megcsinálom holnap
Hőfokokkal tuti nicns baj
memóval se (legalább is remélem emrt 2 hetes vacsi új Geil ramok) HDD vel talán anank látom nagy sanszát.
mert HDD-n kivül minden 2 hetes a gépbe (cpu, vga,memó,alaplap. na me gaz xp is 2 hetes)
köszi mégegyszer.
csá

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#17564) blokad válasza Sanyix (#17562) üzenetére


blokad
senior tag

feleszed egy másik particiora és szerintem az xp megcsinálja az mbr-t. Amikor vistát tettem xp mellé legalábbis, csak ennyi volt.

(#17565) rumos14


rumos14
nagyúr

spyware/malware-rel kapcs kérdéseket hol lehet feltenni?
beszívtam valami csúnya kártevőt. az óra mellett egy VIRUS ALERT! felirat díszeng, letörölte az asztalról az ikonjaim felét, ill. eltúnt a start menü jelentős része, pl. futtatás, keresés, stb. stb.
találtam pár gyanús dll file-t a windows és win!system32 mappában, ill. mindenféle progik tisztításának eredményeként most már csak egy gyanús dll file van a system32 könyvtárban, azt viszont sehogy sem tudom törölni, mert hozzáférés megtagadva. most már nem is annyira a progi kártékony hatása a para, hanem hogy vissza tudom-e állítani a start menüt eredeti állapotára.
msconfig-automatikus indításnál semmi gyanús. regedit-et és a control panel (ez is eltűnt a start menüből, de máshonnan indítható) nagyrészét nem engedi használni mert "a rendszergazda letiltotta". biztonságos módban, rszgazdaként bejelentkezve ez már nem jelentkezik, de azt a fránya dll-t így sem tudom törölni, vhogy dos módban kénr boot-olnom, de XP-n ez már nem lehetséges? kéne vmi boot disk.
van egy autoruns nevű progim, nagyon hasznos, ott a Logon, Explorer, Winlogon Notifications részeknél még megjelenik ez a dll, de hiába tölröm, akárcsak a regedit-ben, visszamászik.
szóval van vmi ötlet, win reinstall mellett? a hétvégére más programot szántam :(

(#17566) localhost válasza rumos14 (#17565) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Gyorssegély emitt: angolul, eltávolítóprogrammal.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#17567) rumos14 válasza localhost (#17566) üzenetére


rumos14
nagyúr

na ilyenem is volt már, de most nem ez, hanme egy Trojan.Vundoo nevű okosságot kaptam be. az előző hsz-t a saját gépemről írtam, tanulság hogy nem szabad a netre felmenni mert rögtön leránt újabb gyanús cuccokat...
köszi, azért ezt is csekkolom.

(#17568) localhost válasza rumos14 (#17567) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Keresek rá gyógyszert! (de addig ugye Te is guglizol?)

És még ide nézz be

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#17569) Realradical válasza rumos14 (#17567) üzenetére


Realradical
őstag

Ajánlanám az avast/spybot futtatást csökkentett módban. Majd ha az megvolt akkor ezt: [link]

Szimplán bármit leszednek így együtt. Hogy úgy mondjam lama tested :)

Ja és ha valamit így megfog valami és nem bírod lekapni akkor a legegyszerűbb betolni arcába egy linux live cd-t (mondjuk ubuntut) az nem fog sokat vacilálni, hogy törölje-e.

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#17570) Steelmanus válasza rumos14 (#17567) üzenetére


Steelmanus
addikt

Talan es segitene.
Link:

(#17571) R


R
aktív tag

1,5GB ill. 1,25GB memóriához mekkora VM-t kell beállítani?

(#17572) Steelmanus válasza Steelmanus (#17570) üzenetére


Steelmanus
addikt

Lemaradtam a modrol- van egy masik link is.

[ Szerkesztve ]

(#17573) akaido válasza R (#17571) üzenetére


akaido
addikt

Az MS ajánlása szerint ennek az 1 és fél szeresét. Szerintem 1 giga bőven elég, attól függ persze használsz memória igényes progikat?

[ Szerkesztve ]

Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.

(#17574) Steelmanus válasza R (#17571) üzenetére


Steelmanus
addikt

Az attol fugg hogy mire hasznalod a gepet, mert pl ha nem hasznalsz nagyon magas memoriahasznalatot igenylo programokat, akkor akar semmit sem. De ha igen akkor altalaban a 1,5 szereset ajanljak szerintem pedig eleg lenne 1024 fixen, vagyis beallitod a min-t es a max-ot is 1024-re ne felejtsd el fixalni a Beallitas opcioval, es inditsd ujra a rendszert.
Nalam 1 Gb memoria van de ki van kapcsolva a lapozofajl mert nem szukseges.
Ah, megeloztek bocsi' akaido.

[ Szerkesztve ]

(#17575) rumos14 válasza Steelmanus (#17570) üzenetére


rumos14
nagyúr

localhost, realradical, Steelmanus, köszi mindenkinek. most nem a fertőzött gépnél vagyok hanem melóhelyen, este folytatom a tisztítást. nagyon remélem, hogy helyreáll a start menü.

(#17576) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Üdv

Láma kérdés, de van: Az XP Home illetve az Office Home and Student licenszet egy Bt.-nél lehet használni? Az egyik cégnél van akciósan Office Home and Student akciósan, csak az a kérdés,hogy ha megvesszük, akkor a cég irodájában lehet-e használni vagy azért Home,mert nem?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17577) leyo76 válasza V.Stryker (#17576) üzenetére


leyo76
senior tag

Magában az Xp home használható cégesen, csak a matricát kell ráragasztani az adott gépre minden rendben. A student licences Office home viszont egyértelműen tanulók, hallgatók részére van...

(#17578) V.Stryker válasza leyo76 (#17577) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Köszi a választ. :R

És a sima Office Home, ami nem studentes, az használható cégesen?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#17579) ollie válasza V.Stryker (#17578) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nincs külön Office home licence, az otthoni és tanulói licence egyben van, és csak nonprofit célokra használható, tehát cég nem használhatja.

***

(#17580) ollie válasza R (#17571) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szerintem hagyd automatikus beállításon, mivel ennyi memória manapság már kevés, ezért könnyen kifuthatsz belőle.

***

(#17581) localhost


localhost
Közösségépítő

OFFICE 2007 változatok összehasonító táblázata

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#17582) MZsoltee


MZsoltee
veterán

Lehet nem a legjobb helyen teszem fel a kérdésemet, de ide is kapcsolódik.
A probléma lényege hogy egy routeren keresztül szeretnénk ketten játszani az age of empires 2 vel. Egy gép számára ki tudom nyitni a szükséges portokat, de mindig csak az egyik gép tud fenn lenni neten, kérdésem az lenne hogyan tudnám 2 vagy több gép számára megnyitni a portokat?

A válaszokat előre is köszönöm!

Lehet fontos info: Router: TL-R460

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#17583) Tosee válasza MZsoltee (#17582) üzenetére


Tosee
őstag

A kérdés az, hogy helyi hálózaton játszanátok ketten vagy interneten?

Amennyiben helyi hálózaton ott nem kell portokat nyitni csak a szoftveres tűzfalban kell engedélyezni a portokat... Helyi hálózaton annyi a lényeg, hogy mindegyik gép lássa a másikat a hálózaton, tehát tudd böngészni a másik gépét!

Ha interneten játszanátok akkor érdemes a két gépnek fix ip-t adni nem pedig DHCP-vel osztani a portok miatt, mivel a portokat ip-címeknek engedélyezed! Mindkét egyik gép számára nyitva vannak a portok azt írtad... nyisd meg újra a portokat a másik gép ip-címével is!

Esetleg ha a router tűzfala aktív akkor engedélyezd mindkét gép MAC címét és akkor mindkét gépen lesz net egyszerre!

[ Szerkesztve ]

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

(#17584) MZsoltee válasza Tosee (#17583) üzenetére


MZsoltee
veterán

Nem engedi mind2 gépnek megnyitni csak az egyiknek:

The entry is existed already or its port is contained by another entry. Please input another entry.

A probléma lényege hogy ketten szretnénk egy routeren keresztül interneten játszani.

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#17585) localhost válasza MZsoltee (#17584) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Valamit rosszul csinálsz! - de hogy mit, azt távolról nem tudom beazonosítani.
Nekünk az otthoni routerünk (ez, ami most van és az előző kettő is) engedte.

Port-forward-ot használj és ne dmz-t! (ez egy távolról jónak látszó tipp!) :R

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#17586) Tosee válasza MZsoltee (#17584) üzenetére


Tosee
őstag

Port Triggering-be
Trigger Port: amit a játék számára nyitottál ki!
Trigger Protocol: TCP vagy UDP
Incoming Ports: ide jön az a port tartomány amit az előbb virtual servers-be nyitottál (pl: 2000-2038)
Incoming Protocol: TCP vagy UDP
Status: Enabled
Common Applications: Ha itt kiválasztod az AOE II Client-et akkor kitölti automatikusan az előző mezőket! Elvileg így már jónak kell lennie de, ha mégsem akkor az incoming ports mezőbe található tartományokból nyiss ki két portot a gépek ip címeivel!

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

(#17587) Tosee válasza MZsoltee (#17584) üzenetére


Tosee
őstag

azért nem engedi mert mindkét gépen TCP-re vagy UDP-re nyitod vagy esetleg ALL ra állítod a protokoll-t! Az egyik gép ip-címe kapjon TCP-t a másik gép ip-címe UDP-t!

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

(#17588) MZsoltee válasza Tosee (#17587) üzenetére


MZsoltee
veterán

Köszi a segítségeteket, de most nem tudom kipróáblni majd csak holnap, ha összejön ha nem írok :D

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#17589) rumos14 válasza rumos14 (#17575) üzenetére


rumos14
nagyúr

szinte el sem hiszem, de úgy tűnik, meggyógyult. azt már nem tudom, hogy konkrétan mi javította meg, de sikerült. köszi megint mindenkinek.

(#17590) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Sziasztok!
Friss XP Prof SP3 HU, van néhány frissítás, amit le akar tölteni, leokézom, és eltűnik az ablak (tehát nem lerakja magát a tálcára) aztán síri csend, majd amikor le akarom lőni a gépet, jelzi, hogy a letöltött frissítések készenállnak a telepítésre, kérem-e, hogy úgy állítsa le a gépet, hogy előbb azokat telepíti.
Igent, választok, szépen kiírja, hogy frissítés 1/13.....5/13....13/13 majd eláll.

Gép indításnál kis felkiáltójeles frissítés ikon és benne lista 13 frisstés.... :Y :W

Van valami megoldás, hogy észrevegye, hogy ezeket már - elvileg - felrakta?

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#17591) Ramius válasza Mercutio_ (#17590) üzenetére


Ramius
őstag

Vedd ki előlük a pipát (vagy épp be kell pipálni :F ), hogy ezekről nem kérsz többet értesítést.

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#17592) afk


afk
csendes tag

Sziasztok, nem tudom pontosan jó helyre írok e, nem találtam pont erre a kérdésre topikot. Szóval ha dvd-t írok vagy kicsomagolok nagyobb méretű dolgokat behal a gépem, kb fél, 1 perc mire megnyit akármit. Nem tudom mi lehet a probláma. A hőfokok rendben vannak, a memóriát teszteltem memtest86 al 12 órán keresztül. Ha valakinek van valami ötlete pls ossza meg vele. előre is köszi

Asus P5W DH Deluxe, Core2Duo E6420 ,CSX 4x1Gb ddr2 800Mhz, MSI HD4850 dual slot

(#17593) kraftxld válasza afk (#17592) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Valószínűleg nem megy a DMA mód, kapcsod be a vinyóknál meg az optikai meghajtóknál.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#17594) Psytróger


Psytróger
tag

Szervusztok!
Lehet hogy nem teljesen idevaló a kérdés, ez esetben elnézést kérek. Szóval:
Régi számítógépemet egy vállalkozásba szeretném bevinni, mint irodai computer. Jogtiszta windows xp-t szeretnék rátenni, hogy semmiképp ne legyen problémám a hatóságokkal. Az lenne a kérdésem, hogy mit kell tudni ilyen helyzetben a szükséges operációs rendszerről? Például ha ezt rátelepítem, akkor teljesen legálisan járok el?
Előre is köszönöm!

>> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<

(#17595) Mercutio_ válasza Ramius (#17591) üzenetére


Mercutio_
félisten

No igen, de ahhoz előbb valahogy ki kellene deríteni valóban fel rakta-e őket az XP, csak "elfelejti", hogy már fentvannak, vagy sem :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#17596) Casanova*


Casanova*
veterán

szasztok! nemtom jó helyen vok-e :F olyan problémám van,hogy minden dvd lemezen iso fájl van (játékok). berakok egy lemezt, az xp-ém rar csomagba ismeri fel az iso-t. daemon tools fent van.. nem értem.. iso helyett rar csomag fájl . xp-be állítani kell valamit vagy mi? xp 32 o.rendszerem van. azta dvd lemezt megnéztük haveromnál. az övén iso-ba jeleneik meg. segítene valaki? előre is köszi!

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#17597) Ryu77 válasza Casanova* (#17596) üzenetére


Ryu77
aktív tag

Ez azért van mert amikor feltetted a winrar-t akkor benthagytad a pipát az iso elött amikor megkérdezi milyen fájltípusokat kezeljen.
Megoldás 1: Winrar elindít opciók-->beállítások-->integráció--> iso elől a pipa ki.
Megoldás 2: Iso fájlon jobb klikk-->tulajdonságok-->általános-->módosítás és itt kiválasztod mi nyissa meg és kipipálod alul azt, hogy mindíg ezzel nyissa meg.

(#17598) WD40


WD40
aktív tag

Heló mindenki.
Ma telepítettem reggel egy xp-t, és estére meghülyült. 2 felhasználó van, bármelyikhez belépek, a következő történik: alap windows téma jön be, majd kiírja, hogy az explorer.exe hibát észlelt, ezért leáll. Leáll valóban, de rögtön utána újraindul, és kezdi megint, hibát észlelt.... Ezt az örökkévalóságig csinálja. Újraindítottam, most jó lett. Van amikor csak úgy lefagy a semmitől. Reset segít rajta. Én meg kitépem a hajamat. Driver telepítés közben lefagy, program telepítés közben sokszor lefagy, egyébként 1,8-as celeron, Asus P4SX, 512Mb ram, 9200SE vga.
Lehet ezen segíteni? Frissített AVG 8-at kétszer lefuttattam full system scanben. Nem talált semmit.

Az analog világ utolsó (?) harcosa.

(#17599) leyo76 válasza WD40 (#17598) üzenetére


leyo76
senior tag

telepítés előtt rendesen leformáztad? Mert ha nem akkor javasolnám hogy rakd újra, de úgy hogy adsz neki egy rendes partició formázást is. Ja és nem ártana tudni milyen progikat telepítettél fel, hátha azokban van a bibi...

(#17600) WD40 válasza leyo76 (#17599) üzenetére


WD40
aktív tag

Nem gyorsformáztam ha erre gondolsz, hanem "normál" 1 óráig tartó formázással. Mindennap használatos progikat tettem fel, pl. Comodo tűzfal, AVG, Daemon tools, Office, Everest, Firefox... Sokminden amit a másik gépen is használok, és ott nincs gond. Jah XP home, mint a másikon. Drivereket nem nagyon, talált a winfos egy csomót. Catalystet sem tettem fel, mert folyton lefagyott (próbáltam a konfigot MX440-es is, ugyanez, ott a detonator halt meg), maradt az amit a win talált, úgysem játszom rajta. Win frissítette magát, Media Player 11...

Mod.: most például ha rányomok a kikapcsolásra, vagy a kijelentkezésre, semmi nem történik. Sp2 van. A 3-at lehet hogy megpróbálom, bár előzőleg az volt rajta...

[ Szerkesztve ]

Az analog világ utolsó (?) harcosa.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows XP (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.