Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• raver

aktív tag

válasz Stylie #153 üzenetére

''nem tudtam hasznlni mert amikor feltelepült akkor utána ugye yó szokáshoz híven újraindult a gép majd amikor bootolt volna winyóról kivágott egy ilyen hogy hiányzó NTDRL vagy vmi ilyesmi már nem emléxem rá pedig már többször találkoztam ilyennel...azt sejtem hogy ehhez a windowshoz kellene floppyn sata driver...Ha tévedtem javítsatok ki ''

Ha kéne neki floppyról a SATA driver, akkor már telepíteni sem tudnád......

A videokari drivert fels sem rakta, vagy felrakta, de inkább a microsoftos drivert használta?

Amúgy az post-hoz anyit, hogy a kevesebb néha több. Tele lehet pakolni ezeket a lemezeket mindennel, de gyakorlatban ez nem biztos h működik is. Én pl 400 db, 7 különböző konfigra csinálok épp egy ilyen winfost. ÉS hát mit ne mondjak, a teszteléssel már nem kis idő telt el. Mondjuk a telepítőm jelen állásában minden gépen tökéletesen működik. Ezeket az xyz edison izémizé telepítőket, pedíg nem hiszem, hogy szélesebb körben is tesztelték volna ( a terjsztési körhöz képest). Ez pedíg maga után vonja, az esetleges hibákat.

Aktív témák