Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Ha egy partícióra akartam felrakni a két rendszert akkor az nem ment együtt...pedig nekem már volt kért windows egy partíción.Viszont úgy ment hogy külön partíción...
'Nos vélemény az hogy nagyszerű megoldás az hogy azt telepítek fel amit akarok és nem a windows irányít engem hogy ő azt rak fel amit akar.''
Nos ezt arra értettem hogy nekem nem kínálja fel hogy mit akarok feltelepíteni a dvd-n fennt levő programok közül hanem megfogja és egyszerűen kérdezés nélkül felrakja az összeset
Most akadt egy elég idegesítő problémám...mégpedig hogy a billentyűzet és az egér yáték alatt egész egyszerűen megőrül...hiába nem nyomom az egér gombot tovább úgy csinál mintha nyomnám...akkor ha elengedem az egyik iránygombot akkor még vagy 5 évig ugyanarra akar menni...
Erre van vmi ötleted?
Aktív témák
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest