Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Örülök hogy megoldódott a probléma
Nekem viszont még mindig fennt áll a problem amit mondtam...viszont mostmár csak a bill csinálja a hülyeségét...és ráadásul sima SP2-es windows-on ahol eddig nem csinálta...tehát ha nyomok egy billt sokáig majd utána elengedem akkor még 2-3 másodpercig azt csinálja mintha még mindig nyomnám...Most már csak két lehetséges ok maradt fennt,mert a többit kizártam...Tehát vagy az alaplap ps2 portjával van a gond vagy pedig a másik partíción maradt windows fájlok,bár nemtudom hogy ez bezavarna e.Mondjuk gyanakodok még directX problemre is de ez kevésbé valószínű mint az előző kettő.
Remélem minél hamarabb kilábalok belőle.
Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest