Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
finest
addikt
Nagyjából én is így érzek az ilyen barkács-winfosokkal, regbuherákkal kapcsolatban. Őszintén szólva nem értem, h minek kellett ide egy csomó XP trükköt bevágni. Ha valaki elmegy a www.lacy.hu -ra ott ipari mennyiségben talál az ilyen urban legendekből és jól szétkúrálhatja a regisztrációs adatbázisát, ha úgy látja jónak.
A Simplicityről meg az a véleményem, h nincs sok értelme 1000 drivert integrálni, mert havonta frissítik őket, szóval akik itt a Markokra utaznak úgy is hamar lecserélik őket. -A progikról is ezt gondolom, igaz ott valamivel több értelmét látom. -
[w]
őstag
lehet fikázni az ilyen megmozdulásokat (én sem vagyok elkötelezve mellettük), anno a TinyXP-t is kipróbáltam, mondhatni semmit nem ér.
annyi értékelhető azonban mégis van bennük, hogy valaki készít egy frankó leírást ahhoz, hogy - ha valakinek ez létszükséglet akkor - teljesen egyénre szabott telepítőkészletet tudjon létrehozni magának. attól még nem lesz rossz, ha pl. beletesz valaki egy pár hasznos programot, ami indulásra készen várja telepítés után. (pláne sokgépes környezetben. bár ezt már emlegették korábban.)
Aktív témák
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- BMW topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmgyűjtés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kés topik
- További aktív témák...
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest