- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Aktív témák
-
finest
addikt
Nagyjából én is így érzek az ilyen barkács-winfosokkal, regbuherákkal kapcsolatban. Őszintén szólva nem értem, h minek kellett ide egy csomó XP trükköt bevágni. Ha valaki elmegy a www.lacy.hu -ra ott ipari mennyiségben talál az ilyen urban legendekből és jól szétkúrálhatja a regisztrációs adatbázisát, ha úgy látja jónak.
A Simplicityről meg az a véleményem, h nincs sok értelme 1000 drivert integrálni, mert havonta frissítik őket, szóval akik itt a Markokra utaznak úgy is hamar lecserélik őket. -A progikról is ezt gondolom, igaz ott valamivel több értelmét látom. -
[w]
őstag
lehet fikázni az ilyen megmozdulásokat (én sem vagyok elkötelezve mellettük), anno a TinyXP-t is kipróbáltam, mondhatni semmit nem ér.
annyi értékelhető azonban mégis van bennük, hogy valaki készít egy frankó leírást ahhoz, hogy - ha valakinek ez létszükséglet akkor - teljesen egyénre szabott telepítőkészletet tudjon létrehozni magának. attól még nem lesz rossz, ha pl. beletesz valaki egy pár hasznos programot, ami indulásra készen várja telepítés után. (pláne sokgépes környezetben. bár ezt már emlegették korábban.)
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest