- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Aktív témák
-
[w]
őstag
lehet fikázni az ilyen megmozdulásokat (én sem vagyok elkötelezve mellettük), anno a TinyXP-t is kipróbáltam, mondhatni semmit nem ér.
annyi értékelhető azonban mégis van bennük, hogy valaki készít egy frankó leírást ahhoz, hogy - ha valakinek ez létszükséglet akkor - teljesen egyénre szabott telepítőkészletet tudjon létrehozni magának. attól még nem lesz rossz, ha pl. beletesz valaki egy pár hasznos programot, ami indulásra készen várja telepítés után. (pláne sokgépes környezetben. bár ezt már emlegették korábban.) -
[w]
őstag
megpróbálkoztam a linkelt leírással, a beginner fokozat problémamentesen működik, bár a telepítés során így is maradnak feltett kérdések, amikre a válaszfálj valamiért nem adta meg a megfelelő választ. (pl. felhasználó neve, jelszava, stb.)
egynél többször nem is kísérleteztem vele tovább, mert egyrészt baromi lassú és aprólékos a dolog, másrészt mire az ember elkészít egy teljes telepítőlemezt a saját ízlésének megfelelően addigra az integrált programok minimum fele verziót vált...
összefoglalva: kipróbáltam, működik, de szerintem nem érdemes vesződni vele. tapasztalatnak kellemes volt. -
[w]
őstag
számomra az lenne az érdekes, hogy földi halandó mivel tud otthon magának hasonló telepítőkészletet kreálni?
azok valahogy nem mozgatnak meg, amik ebben az editionben foglaltatnak, de szívesen vesződnék egy saját magamnak testreszabottal, ha van rá mód.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest