Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Driver problémák nem nagyon vannak, Vistás x64 megfelel, de apró kényelmetlenségek lehetnek (pl. intel drivereket kézzel kellett felrakni, mert az install utility nem ismeri fel az oprendszert).
Egyébként nemigen problémázik, legalábbis nálam nem tette.
Nod3.0 megy kiválóan, a 4.0 még mindig nem hajlandó beleírni magát a Security Centerbe, és minden alkalommal aktiválni kell (legalábbis pár hete még így volt, azóta lehet, hogy van új build).
Adobe Reader megy, 7Zip megy, Xrecode megy, Live cuccok mennek, én mást annyira nem tudok.
-
ent
őstag
válasz
Dobozossör
üzenetére
Nod32 ből a Smart Szekut vagy a símát próbáltad? Esetlg a 4.0beta nodot is próbálta vki?
-
ent
őstag
válasz
Dobozossör
üzenetére
Ebbe már be van építve Windows Live Mail?
Jó lenne vmi listát csinálni, hogy ki mit próbált és kinek milyen sikerrel. De jó lenne ha vki felvállalná...

-
-
ent
őstag
válasz
Dobozossör
üzenetére
Vmi féle mostani gémmel próbáltad már 64bitet?
Lehet azért meg kellett volna kérdeznem az alap progikat (pl: office stb.). Ezekkel semmi probléma, települ azt oké?:
-
Dobozossör
tag
Én ezt használom 32 és 64 biten is: Virtual Clone Driver Írásra meg ImgBurn.
-
ent
őstag
Cs!
Vki, akinek 64bites verzió van fenn, próbálta már ezeket a progikat:
COD4-5
image fájl írás, mountingolás (pl:daemon)
-
TokLac
senior tag
Nvidiáék írják: "NVIDIA drivers for Windows 7 Beta
NVIDIA drivers for the Windows 7 Beta release can be downloaded directly from Microsoft’s Windows Update service.
Instructions:
1. After a fresh installation of the Windows 7 Beta, click on the Start button.
2. Click Windows Update (it will be pinned to the top of the start menu). You can also type “Windows Update” into the start menu Search to locate Windows Update.
3. Within Windows Update, locate and install the NVIDIA driver update (it will either be an important update or an optional update depending on your system)."Ha jól emlékszem amikor a Vista bétája megjelent volt letölthető Nv driver is. Igaz hogy ott döcögős volt a helyzet, itt meg mennek a Vista driverek is.

-
Morden24
nagyúr
válasz
HarryPotter
üzenetére
Kérdezd Hermione-t, ő mindenre tudja a választ

Egyébként szerintem ha már fent van az Ubi, akkor felesleges letörölni az egészet, harapj le egy partíciónyi helyet, azt a Win7-el majd formáztasd meg NTFS-re (mert Ubinak amúgy is ext van, ha jól tudom), aztán pakold fel, és elvileg bootmenü is lesz.
De azért előtte mentsd le a családi fotókat

-
Morden24
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
érthető, hogy mért hagyták ki a demo-bol a BD lejátszást
Finoman hozzáteszem, a konkurencia (Corel WinDVD) is kihagyja a trial-ból a BD lejátszást. Én sokkal egyszerűbb okot sejtek emögött. A poén az, hogy megkérdeztem a boltban, a dobozos BR-hez kőkemény PowerDVD8-at adnak, tehát azt is fel kell fejlesztened (hetvenX dodóért) az "Ultra" verzióra. Cinkesnek érzem én ezt.
nemtudom, Nero-d van-e
Nincsen, anno az íromhoz valami Easy-akármit kaptam bundle-be, de igazából azt sem használtam, kiváló volt nekem az imgburn, most meg a Win7 beépítettje

Nerot meg elvből nem vagyok hajlandó használni, venni meg főleg nem
Mindegy, rendeltem magamnak egy Corel WinDVD-t, mert összehasonlítva a PowerDVD-vel ez szimpatikusabb volt. Ennyi, lenyelem a békát és az összeg sem vág földhöz, de azért ilyenkor kívánom azt, hogy rohadjon meg a Sony meg a haverjai a BR-el, ahol vannak. Ennek ellenére rohadt jól néz ki a Dark Knight így fullHD-ban, szóval azt mondom, hogy "megérte", de azért akkor is dögöljenek meg.

-
válasz
HarryPotter
üzenetére
Hogy érted hogy előbb? hogy melyik legyen a winyó elején, és melyik a végén? Teljesen mindegy. Nekem 4 partició van azon a winyón amin a win van, és a seven-é az utolsó partició.
Szerintem csináld ugy, hogy átméretezed a particiót amin az ubuntu van most, aztán az üres helyet hagyod, berakod a win dvd-t, és azzal csinálsz az üres helyre egy particiót a win-nek, és feltelepíted rá.Amugy csak hogy tiszta legyen. ubuntu már fentvan, és azt nem akarod piszkálni, vagy most telepítenéd mindkettőt?
-
válasz
HarryPotter
üzenetére
Úgy sehogy. Egy paricióra két oprendszert nem lehet feltenni, csinálj neki külön partíciót.
Nem mellesleg nem értek az ubuntuhoz tulságosan, de annak nem más a fájlrendszere is
-
SeaShark
tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Hi!
Sajna hiába telepítem fel a z álltalad belinkelt plugin-t , még akkor semm megy.
Itt egy link hátha neked bejön:
http://www.mekka-digital.hu/mymekka/welcome/webtv.phpElőre is köszi
-
HarryPotter
őstag
ubuntu mellé azonos winchesterre hogy lehet feltenni a win7-et? A winchester egy particióra van formázva jelenleg. Nem akar felmenni a win 7 sehogy....
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hát ahogy a nevében is benne van Power DVD, azaz elsősorban DVD playernek van kitalálva, csak hát ugye az idők során megjelent a BD meg a HD-DVD, és ugye nagy érvágás lett volna a részükről, ha kihagyják ezt belőle, mert akkor az eddigi "ügyfelek" kénytelenek lettek volna más alternatívát keresni. Igy ebből érthető, hogy mért hagyták ki a demo-bol a BD lejátszást, mert ugye eredetileg nem direkt arra specializálódott. Az már más kérdés, hogy a leendő "ügyfél" meg szvsz előbb megveszi HD lejátszónak, ha azt ki is tudja próbálni, és nem zsákbamacskát kell vennie, és utólag derülne ki, hogy egy ingyenes alternatíva esetleg ugyan azt tudja, netán még jobb is nála.. Nade hát őket kellene megkérdezni, hogy milyen ötlettől vezérelten hagyták ezt ki. Bár ha már ugyis csak 30 napos a demo, szerintem bőven belefért volna a BD, HD-DVD támogatás is..
Amugy nemtudom, Nero-d van-e, de abban a showtime esetleg nem viszi? Bár lehet ahhoz is plusz plugin kell, plusz pénzért..
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne,hogy a Winamp-ra nem lehet skin-t tenni,tudna valaki segíteni ebben?

-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ha már a wined legális nagy előrelépést tettél warezmentességhez, vagyunk itt néhányan akiknek még az sincs meg ......
Nem sznobériából vagyok full legális elsősorban, meg hát a Win kifizetésével még más sem jár ingyen.
Azon háborodtam fel, hogy hogy a picsbe merik azt megjátszani, hogy a termékük egyetlen értelmes funkciója az, amit letiltanak a trial-ban? Mert úgy egyébként másra nem látom értelmét.
Amúgy nem adtak a drive-hoz, mert OEM, de mostanra kiderült, hogy ha kaptam volna hozzá, akkor PowerDVD 8 lett volna, amit a BR miatt amúgy is update-elni kell PowerDVD 8 Ultra-ra, akkor meg megint ott vagyok, ahol a part szakad (kb. 20 dolcsit nyernék úgy, azt meg kenjék a hajukra). -
Zalaymate
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Na megvan a bibi!
Már Vista alól írok!

Szóval az volt a gond, hogy először benne felejtettem a gép hátában a RedyBoost pendrive-omat, aztán meg valahogy variált a partíciók betűjeleivel és ezért nem a C-re települt, viszont a boot könyvtárat meg oda hozta létre, így nem egyezett a hely... kis mahinálás, új partíció és tádám...... semmi gond!

De köszönöm a segítséget!

-
Core2duo6600
veterán
válasz
Thomas16
üzenetére
NEm, ha progikat is akarsz rá tenni, adj neki avgy 40-50 gigat
(#6357) Edween
Gyorsabban összeszedi magát mint a Power DVD 8 ?
Mert nekem az néha nagyon sokat vacakol mire elindul. meg mire kilép(#6364) Barthezz2
Ha nincs joga, parancsorban sem lesz....Más
PAE az mit is takar ?
mert Winb 7 x64 - en ki van kapcsolva alapban -
fido75
tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Igazad van! Köszönöm. Nem gondoltam volna, hogy másolásnál ennek bármi jelentősége lehet.
-
válasz
Zalaymate
üzenetére
Uhh, pontosan nem emlékszem, hogy hogy van. Ha bootlosz win 7 dvd-ről, akkor nem a telepítést választod, hanem a javítást, és elvileg ott lennie kell olyannak hogy parancssor.
Aztán szépen a régi öreg dos-os módszerrel végignézed a meghajtókat(partíciókat).
ha nem emlékeznél a parancsokra, akkor a c: a c meghajtóra lép, dir /p-vel iratod ki töredezve a rajta lévő dolgokat, del fájlnév-vel meg törlöd ha megvan amit törölni akarsz
-
válasz
Zalaymate
üzenetére
Én mindenek előtt azzal kezdeném, hogy körbenéznék az összes partíción, és törölném a win 7 boot dolgait(rejtett fájlok, mappák). ugyan is ebből amit leírtál sanszos, hogy valamiket nem oda rakott ahol fentvolt(hiszen akkor fomat után nem jönne vissza). Tehát nézd meg az összes partíciót, esetlegesen másik winyót ha van bekötve, mert ott valamelyiken kell lennie a boot-os dolgoknak.(elvileg egy boot nevü mappa, egy bootsect.bak, és egy bootmgr fájlnak kell lennie)
Törölj le minden ilyet(a jogok miatt lehet necces lesz a törlés, de ubuntu alól talán simán törli), aztán format megint a partíciónak, és elvileg mennie kellene. -
Zalaymate
senior tag
Hali!
Na hát én nagy rajongója voltam eddig a rendszernek, de azért mostanra gyűlt össze annyi hiba, hogy azt mondjam, rendben, elég volt. Inkább megvárom a hivatalos verziót.
Szóval gondoltam vissza teszem az eredeti Vistá-mat. Én kis naív, először betettem a DVD, boot, de install lehetőséget nem kaptam, hanem csak rendszer helyreállítást (Win 7-re! ) . Mondom de jó, először el kell tüntessem a win 7-et, de hogyan, ha innét nem tudom. XP CD be, boot, C-partició törlése. megvolt. restart, Vista DVD be, boot, jöhet a telepítés, megformázza a partíciót, install....lenne, ha nem azt írná ki, hogy nem tudja meghatározni, hogy milyen rendszer volt a gépen, és emiatt sajna nem tud telepíteni..leáll. Mondom de jó, akkor először felteszem az XP-t, majd arra frissítem a Vistát. Ahamm.... XP CD be, boot, telepítés, menne is, de mikor jön a restart, megállít egy hibával (a Win 7 boot valamilye) hogy szar a boot rendszer, vagy elveszett valami (nyilván, mert letöröltem az egész partícióját
) tegyem be a rendszer indító DVD-t és javítsam. oké.... megcsinálom, de az meg (Startup Repair) azt mondja, hogy nem tudja megoldani ezt a hibát! 
Na mondom rendben, Ubuntu Live CD be, install, megvan, (gondoltam ez helyreteszi a boot dolgot) restart, de ugyan az a boot hiba....(Win 7-es valami)
Párszor próbáltam már sokféle felállásban, de most ott állok, hogy van itthon 4 OP rendszerem, de egyiket se tudom feltenni! (boot hiba...)

Most az Ubuntu Live CD alól írok.
Légyszi mondjatok valami bíztatót és ötletet, hogy hogyan tudnám megoldani annélkül, hogy az egész winyót formáznám és nem csak a rendszer partíciót (kb 300Giga fontos adatom van, pótolhatatlanok....)
Próbáltam Win 7 és Vista Repair alól is a parancssoros FixMbr és FixBoot parancsolat, de azt mondja, hogy a rendszeren kívül van a parancs vagy mi a tököm....
Ötleteket várok!!!!!!!!!!!!!

-
ent
őstag

-
de ez se ingyé' van
pénzért meg már a power dvd is viszi..Thomas16: hát én min egy 20-ast adnék neki
ent: ha 20 év mulva, win 300-nak hívják a 32bites wint, akkor sem fog kezelni 4Gb-nál több ramot, csak a 64es. Azaz, hiába uj windows, a 32bites csak max 4Gb memóriát tud lekezelni..
-
ent
őstag
bocsi ha volt már.
A win7 esetén a 32 bites verzió már kezeli a 3,2Gb nál több memóriát? Vagy csak a 64bites? -
Thomas16
tag
Sziasztok!
Egy 10 Gb-os partíció elég a Windows 7-nek?Üdv: Thomas
-
zoltanz
nagyúr
Itt található szabadon letölthető 15 színséma az MS től:
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
már régóta van rá megoldás,nem is olyan rég én is linkeltem valahol

-
Neil Watts
veterán
Akkor ide is berakom:
Akit érdekel, úgy néz ki van megoldás a punkbusterre W7 alatt!
katt ide 
-
Core2duo6600
veterán
http://www.slysoft.com/en/virtual-clonedrive.html
(#6339) Morden24
Nem adtak a drive hoz, lejátszó progit ?
Szerintem ne háborogj dobj fel egyet és kész.
Ha már a wined legális nagy előrelépést tettél warezmentességhez, vagyunk itt néhányan akiknek még az sincs meg ...... -
hardline
senior tag
Na nálam véget ért a tesztidőszak,lecseréltem a windows 7-et.
Jó kis oprendszer lesz belőle,mire kijön a végleges.
Talán az RC-t még felteszem majd. -
-
-
Morden24
nagyúr
Gyerekek, tudtok valamit Win7 alá, ami lejátszik Blu-rayt?
Merthogy MediaCenter elküld vele a francba, hogy keressek valami appot, ami lejátssza, a WMP meg cseszik lejátszani.
Ez egy eredeti Blu-ray lemez, természetesen van Blu-ray olvasó a gépben. Na plíz help me.

-
kew
senior tag
hali,
daemontools helyett mit ajánlotok win7-re, ami normálisan működik?
-
sasa311
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Az összes fióknak jogot adtam mindenhez.
A beállítás így is hibás, mert még mindig virít, hogy read-only, viszont mostmár enged írni-olvasni-törölni mindent figyelmeztetés nélkül
Mind1, a lényeg, hogy működik. -
Core2duo6600
veterán
ezt mire mondod ?
(#6325) virkir
Easy bcd vel meg tudod csinálni
Ovastosan mert ha nem figyelsz oda, nem fog bootolni.
Annak van ilyen driver akármilye(#6331) Bluegene
Vírusírtóról beszéltünk, nem spy elleniről
Norton Antivirus 2009, Kasperky AV 2009, Avast (Legálisan free)
Spy elleni akármiket időnként kell lefutatni attól függ, hogy mennyire viselkedsz rosszul ... -
virkir
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ezmiez

-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Valaki tudna ötletet adni, hogy a bcdedit-et hogy tudom teljes joggal futtatni?
A cmd-nál is ki van szürkülve a runas lehetősége tehát már innen korlátozottként megy a dolog.
Avagy egy lehetőséget, hogy a driver sign.-t ki lehessen fixen kapcsolni ne keljen minden indulásnál F8-al tökölni. -
Bluegene
addikt
srácok tudtok nekem mondani egy normális böngészőt a win7 64bit hivatalos bétájához?
a expl. béta egy nagy Kacke (csiga és fagy)
a firefox jó lenne csak a PH-ba nem enged beengedni szal fejeljtős
a chrome nem tud a nettel kapcsolatba lépni "–in-process-plugins" ez se működik és a kompatibilis mód se

szal safari, opera ezek jók? vagy valami hasonló és melyik verzió?
jah és esetlehg valami normális tűzfalat, ami ingyenes és működik a win7el(zonealarm pl az működik?)
-
Bluegene
addikt
srácok tudtok nekem mondani egy normális böngészőt a win7 64bit hivatalos bétájához?
a expl. béta egy nagy Kacke (csiga és fagy)
a firefox jó lenne csak a PH-ba nem enged beengedni szal fejeljtős
a chrome nem tud a nettel kapcsolatba lépni "–in-process-plugins" ez se működik és a kompatibilis mód se

szal safari, opera ezek jók? vagy valami hasonló és melyik verzió?
-
Dr. Oid
senior tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
10-20mp??? atyaisten. hogy a banatba tud ENNYIRE vacak lenni ez a rohadt vista, vagy hogyan tudtak ENNYIRE jo oprendszert irni Redmondban?

paran irjak, hogy minek a hibernalas, ha gyors a boot. nos, vki mar leirta, de ha mar en vetettem fel, en is leirom: azert jo a hibernalas, mert ha nyitva van par app es nem akarok mindent elmenteni majd ujra kinyitogatni, akkor nem kell vele szenvednem. jelenleg semmi mas nem izgat a Vistaban, csak ennek a lassusaga

-
Morden24
nagyúr
válasz
scorpy02
üzenetére
A driver sweeper/cleaner dolgokat felejtsd el jelenleg Win7 alatt. *
Uninstall-ban szedd le express eltávolítással az összes ati-s cuccot, utána az eszközkezelőben a VGA-dra kattintva válassz egy "uninstall" opciót és pipáld be, hogy törölje a drivereket a gépről. Ezután elvileg (restart) felismeri a Win7 magától a kártyát, és csak ezután installáld fel a 9.1-et.
* szerk.: Mellesleg az összes tweak- illetve regcleaner utilt is érdemes kivágni az ablakon, ameddig nem jönnek a dedikált Win7 cuccok, tehát sokáig.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Én a hibrid sleepet használom néha, ekkor az sem gond ha áramkimaradás van.
#6310) sasa311
Ha be van kapcsolva a jogörölödés akkor a gyökéren állítasz az kihat az egész hdd re
Dióhéjban annyit kell tenni.Ha kell felveszed magadat az ownerba, tulajdonosokhoz.
Ha ez lehetséges, akkor a jogoknál megadod a magadat is. és beállítod ahogy akarod.
És ellenörzöd, hogy a saját felhasználód benne van - e az administrators ba
De egyébként furcsa, hogy alapban nem ilyen volt a rendszer.
Hiszen amikor feltelepítetted akkor te voltál az agyaurísten nem ?
Bár ha korábban xp használta akkor az meg tudja a dolgokat bolondítani. -
scorpy02
aktív tag
64 bites Win7-en próbált már valaki 8.12-es Catalyst-ot eltávolítani, majd 9.1-est telepíteni? Nem nagyon merek nekikezdeni, mert félek, hogy megint úgy járok, mint a Win7Beta driverrel. -> Formázás lett a vége. [#3634]
Ha igen, akkor megköszönném ha leírná, hogy mik is a lépései a driver teljes eltávolításának.

-
válasz
sasa311
üzenetére
Igaz, azt benéztem, olyan nincs, hogy a teljes meghajtóra írásvédettséget állítani
sorry
Viszont ott kell a felhasználói jogoknál babrálni. Nekem egyszer a zenéimhez nem engedett hozzáférést, és ott tudtam megoldani. Sajna már pontosan nem emlékszem hogy
de azt tudom, hogy ott babráltam.. -
sasa311
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Hát ez eddig is így volt (nincs is más user, de azért megnéztem), viszont hol találok a teljes meghajtóra vonatkozó írásvédettséget?
Azt nem találok sehol.szerk: nem értem, megadja a jogot, végig is fut a csík hogy minden írásvédettséget kivesz aztán mégis visszateszi...
-
válasz
sasa311
üzenetére
Jobb klikk az adott meghajtóm->properties->security->advenced és itt az owner fülön add hozá magad a tulajdonosokhoz, aztán az egész meghajtó tulajdonságainál vedd le az írásvédettséget
Ha igy nem megy, akkor is itt a security fülön babrálj a jogokkal, addig míg nem veszed birtokodba..
Más: egyszer már írtam, hogy néha meghülyül, és a tálcán a miniatűr nézeteket az aktív ablakok mögé nyitja meg, igy elég nehéz előszedni valamit, ha egy programból több példány is nyitva van egyszerre(pl msn-nél, mert ugye nem tudok választani, hogy melyiket nyissa fel). Nos akkor kiderült, hogy a powercinema 6 futása közben volt, most viszont tegnap óta, már állandóan ez van
Valaki hasonlót tapasztalt már? Mi lehet a gond? -
sasa311
veterán
Egy kis gyorssegítség kéne:
Utorrent nem megyen. Hiba okát megtaláltam, a 2. vinyómon amin az adatokat tárolom minden mappa "read only"-ra van téve win7 szerint.(ugye így nem tud írni a torrent sem)
Viszont nem lehet kikapcsolni!
ehuneKilövöm, admint leokézom, eltűnik. Kilövöm az ablakot, újranézem és megint írásvédett

5let?
Tegnap még tökéletesen működött a torrent, éjszaka felnyomott valami 28 darabos frissítést a win azóta szar. -
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Mondjuk ezt én sem értem, TC alatt valami szánalom ahogy másol a pendriveokra. Ugyan ez a TC vista alatt minden gond nélkül ment, itt meg mint a tetü..

A hibernálás tényleg kezd értelmetlen lenni, mikor szinte ugyan olyan hamar feláll a rendszer, sima indításkor is, olyan értelme viszont van(használom is), hogy ha mondjuk pl gyorsan mész valahova, és egy megkezdett munka van a gépen, vagy csak simán meguntál valamit, amit majd később akarsz folytatni, de a környezet meg a szívügyed, igy nem sleep-et használsz mégha keveset fogyaszt akkor is, hanem hibernálsz(ekkor ugye ki is kapcsol).
-
Dr. Oid
senior tag
a bétát használók közül meg tudná vki mondani, hogy ennek is olyan tetű a hibernálása, mint a Vistának? erősen gondolkozom, hogy visszamegyek xp-re, mert ott a hibernálás a d630amon kb 15mp, Vista alatt meg hosszas tweak után 1 perc...
-
fido75
tag
Korábban már írtam, hogy a pendrive-ra másolás nagyon lassú. Ma megfigyeltem, hogy ha pendrive-ra csomagolom ki a tömörített fájlt, akkor normál sebességgel, azaz sokszorta gyorsabban csinálja.

Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) tegyem be a rendszer indító DVD-t és javítsam. oké.... megcsinálom, de az meg (Startup Repair) azt mondja, hogy nem tudja megoldani ezt a hibát!