Hirdetés

Aktív témák

• _ak_

addikt

Én azt nem értem, h miért írják, h kipucolták a felesleges folyamatokat. :F Alapból futó processből szerintem még több lett, mindössze most több van elrejtve alapból.

A ram használat meg nálam is ugyanolyannak tűnik, mint vista alatt. Legalábbis ha nem fut semmi kezelésbe veszi majdnem a felét ~40%.

A sokkal gyorsabb boot időt sem tudom, h hogyan érik el. Lehet h vmivel gyorsabban bootol egy tiszta szűz w7 (bár prebeta mivolta alkalmából ez nem tudom, h mennyire mérvadó), de ha több dolgot telepítünk, azt nagyjából azonos sebességgel tölti be (startup progikra gondolok). Igaz annyi trükk került bele, h alapból nem látható, h a kijelölt páron kívül mit nem töltött még be és az egér mutatója sem jelzi azt h nem állt fel még minden program (vagyis nem mutatja, h még dolgozik a gép), és emiatt úgy tűnhet h már minden ready.

Mindenesetre kíváncsian várom, h tartós használat mellett mit produkál és valószínű, h amikor kijön a beta én is átpártolok (nekem is bejön az kis vérfrissítés a gui-ban :D).

Aktív témák