Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Én azt nem értem, h miért írják, h kipucolták a felesleges folyamatokat.
Alapból futó processből szerintem még több lett, mindössze most több van elrejtve alapból.A ram használat meg nálam is ugyanolyannak tűnik, mint vista alatt. Legalábbis ha nem fut semmi kezelésbe veszi majdnem a felét ~40%.
A sokkal gyorsabb boot időt sem tudom, h hogyan érik el. Lehet h vmivel gyorsabban bootol egy tiszta szűz w7 (bár prebeta mivolta alkalmából ez nem tudom, h mennyire mérvadó), de ha több dolgot telepítünk, azt nagyjából azonos sebességgel tölti be (startup progikra gondolok). Igaz annyi trükk került bele, h alapból nem látható, h a kijelölt páron kívül mit nem töltött még be és az egér mutatója sem jelzi azt h nem állt fel még minden program (vagyis nem mutatja, h még dolgozik a gép), és emiatt úgy tűnhet h már minden ready.
Mindenesetre kíváncsian várom, h tartós használat mellett mit produkál és valószínű, h amikor kijön a beta én is átpártolok (nekem is bejön az kis vérfrissítés a gui-ban
).
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alapból futó processből szerintem még több lett, mindössze most több van elrejtve alapból.
).