Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Én azt nem értem, h miért írják, h kipucolták a felesleges folyamatokat.
Alapból futó processből szerintem még több lett, mindössze most több van elrejtve alapból.A ram használat meg nálam is ugyanolyannak tűnik, mint vista alatt. Legalábbis ha nem fut semmi kezelésbe veszi majdnem a felét ~40%.
A sokkal gyorsabb boot időt sem tudom, h hogyan érik el. Lehet h vmivel gyorsabban bootol egy tiszta szűz w7 (bár prebeta mivolta alkalmából ez nem tudom, h mennyire mérvadó), de ha több dolgot telepítünk, azt nagyjából azonos sebességgel tölti be (startup progikra gondolok). Igaz annyi trükk került bele, h alapból nem látható, h a kijelölt páron kívül mit nem töltött még be és az egér mutatója sem jelzi azt h nem állt fel még minden program (vagyis nem mutatja, h még dolgozik a gép), és emiatt úgy tűnhet h már minden ready.
Mindenesetre kíváncsian várom, h tartós használat mellett mit produkál és valószínű, h amikor kijön a beta én is átpártolok (nekem is bejön az kis vérfrissítés a gui-ban
).
Aktív témák
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Home server / házi szerver építése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Diablo IV
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen TV-t vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 11/14 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0383AB
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alapból futó processből szerintem még több lett, mindössze most több van elrejtve alapból.
).