Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
A tűzfalat mindenképpen szeretném pár napig kikapcsolt állapotban hagyni. Persze nem lesznek védtelenek örökké, emiatt ne aggódjatok
(Bár hozzáteszem hogy kívül egy elég erős és szigorú tűzfalunk van, nem tudom mennyire fontos a belső gépeken is, de ebben most nem nagyon akarok belemenni, mert jelen esetben lényegtelen)Amit CsodaPOK leírtál az gyakorlatilag ugyan az, mintha az én módszeremmel állítanád be. Legalábbis én itt nem piszkáltam semmi, és mégis hozta a másik helyen beállított paramétereket. Sajnos így sem működik

Azt gond nélkül vette, hogy a CD/DVD/Pendrive/stb... meghajtót nem használhatja az user, illetve hálózati meghajtókat csatol fel nekik, fájlokat ír felül a helyi mappákban egy szerveren lévő fájllal.
Csak ez a Tűzfal nem akar működni

Valami más tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Bár hozzáteszem hogy kívül egy elég erős és szigorú tűzfalunk van, nem tudom mennyire fontos a belső gépeken is, de ebben most nem nagyon akarok belemenni, mert jelen esetben lényegtelen)