- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
CsodaPOK #727 üzenetére
A tűzfalat mindenképpen szeretném pár napig kikapcsolt állapotban hagyni. Persze nem lesznek védtelenek örökké, emiatt ne aggódjatok
(Bár hozzáteszem hogy kívül egy elég erős és szigorú tűzfalunk van, nem tudom mennyire fontos a belső gépeken is, de ebben most nem nagyon akarok belemenni, mert jelen esetben lényegtelen)
Amit CsodaPOK leírtál az gyakorlatilag ugyan az, mintha az én módszeremmel állítanád be. Legalábbis én itt nem piszkáltam semmi, és mégis hozta a másik helyen beállított paramétereket. Sajnos így sem működik
Azt gond nélkül vette, hogy a CD/DVD/Pendrive/stb... meghajtót nem használhatja az user, illetve hálózati meghajtókat csatol fel nekik, fájlokat ír felül a helyi mappákban egy szerveren lévő fájllal.
Csak ez a Tűzfal nem akar működni
Valami más tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest