Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
Üdv! Lenne egy problémám nekem is...
Beállítottam egy új szervert, win2008 sbs, és egy kétlábú Dell T310-es vas van alatta . A problémát először észre sem vettem, az egyik lábára állítottam egy szabad ip-t a konfig idejére, majd amikor minden összeállt, ki akartam cserélni az ip-t az előző szerverére (a sok megosztás miatt ez így célszerűbb volt, a kliensek nem voltak tartományba léptetve az elődjén sem, így nem vártam semmi extrát). Átírom az ip-t, alkalmazom, nézem: nem az a cím. Mondom höjnye, mi van? HK beállításaihoz vissza, megnézem milyen cím van beállítva, erre látom, hogy autom. kérésen van a cím is, dns is... Újra beállítom, alkalmazom, semmi... Próbálok adni neki egy másik címet, ugyanez. Megnézem ipconfigból: ott van az ipv4-él elsőre beállított cím mint 'kívánt', és ott vannak mögötte az utána beadott címek is. Vissza a HK beállításokba, nézem az alternatív címeket: üres... WTF? Ilyenkor mi lehet? Miért nem engedi megváltoztatni a címet?
(A címet nem máshonnan veszi, nem mintha esélye lett volna, de lelőttem próbaként minden más dns, dhcp esélyes dolgot a hálón, de ugyanez..)
Ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Cyberpunk 2077
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest