Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Most,hogy néztem az xp esetén az offline folders beállításait, jöttem rá,hogy ez nem is az amit Én szeretnék. Hiszen úgy látom,hogy egy csinál egy másolatot a kliensen a serveren fileokról és net kapcsolat esetén azokat "szinkronizálja" vissza.
Nah most ez azért nem tetszik,mert (ugyan még nem jártam utána) félek,ha notebookora felmásolja nekem a dokumentumokat, elvesztés vagy lopás esetén illetéktelenek kezébe kerülhetnének a dokumentumok. Másik: jelenleg csak az egyik folder 45Gb. Az meg a kis notebook vinyójának igencsak a végét jelentené.Szóval mi lenne a másik megoldás,hogy internetről rálássak a serveren lévő dokumentumaimra? Valami webes elérés,( mint a WD mybook world is tud hasonlót.)
Később még az exchanget is szeretném majd elérni távolból internetről(pármomnak is van hozzáférése a céges exchange serverhez és tud itthonról is dolgozni).
De előbb most ezt szeretném megoldani.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest