Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni.
(tesztkörnyezet szakdolgozat bemutatására VirtualBox alatt, hálókarik Bridge módban)
Feltelepítettem egy 2008R2-t, beállítottam tartományvezérlőnek és DNS szervernek.
Van hozzá 2 Win7 kliens is. Minden működött rendben, majd eltettem a gépeket alvóba. Ez volt kb 1 hónapja, most elindítom őket és valami nem OK. A kliensek nem tudják használni a DC-t. Pingelik, látják a megosztását, de pl egy c#-os domain query már nem fut le. De pl internet megy szépen mindenhol.Szerver oldali hálózati kártya beállításai:
link
A DNS-ben ezt látom.
link
Kliens oldali hálókari:
link
Próbáltam a klienseket ki és vissza léptetni, resetelni a computer accountját. Meg is csinálta, de attól sem javult meg.
Az otthoni router DHCP-zik, de a DNS fixen be van írva a kliensekbe.
192.168.1.1 router
192.168.1.171 DCTudnátok segíteni merre induljak el, milyen beállítást nézzek meg?
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs