Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Ez mire is jó ?
PS4
-
Lall
veterán
Gondoltam, hogy nem lesz egyszeru. Jo hangulatu meccs, egy jo hangulatu stadionban.
Nade meccs utan... Remek helyre keveredtunk be. Azt hiszem az altalad javasoltak kozul az egyik, de nem kristalytiszta az este. Romma ittam magam. Egyszeruen olyan erzese van az embernek, hogy soha nem fogy el a penze. Minden sokkal olcsobb, mint nalunk. Csak ugy tudtam elinni 8ezret, hogy 2x ujrabootoltam. Itt meg, hagyjuk... Ja es a pultos magyar csaj egy ido utan elkezdett a sima Jack helyett duplat onteni, de sima arban. Kerdoen neztem ra, de o csak mosolygott es ontott. Szoval k.jo volt. Folyt.kov. a Galata ellen, asszem nov 7-en.
Osszefoglalva:
" A lanyok gyonyoruek, a fiuk kemenykotesuek, de gyavak, mint a nyulak"Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
Megérkezett a Zsugabubus is?
Miattad elkezdtem idézeteket olvasgatni és nyihogok azóta
"Az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."
"Nem igazán szép dolog a kisebbet pofával belenyomni a tortába, főleg nem az én tortámba."
"Johnny: Mi ez? Hagymás bab? Charlie: Nem. Krumplis hal..."
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lall
veterán
"Charlie Firpo: Papi, más szín nem lenne jó? Azzal is remekül lehetne látni. Papi:
Vagy kék vagy semmilyen!"Miattam? Ez kedves. Remelem beferek meg a szivedbe mukibuci melle. Milyen gyonyoru is amikor ket ferfivsziv egyutt dobban, hatmeg ha harom...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
Amiket en javasoltam, ott a teljes szemelyzet magyar. Meg az oda latogato vendegek 99% is
Ha a Szt. Mihaly (Matyas templom/szobor) volt a kilatas akkor High Life
Ha egy kis macskakoves utca a templomhoz kozel akkor BulgaBerletet vettel?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lall
veterán
Bulga! En sem talalkoztam itt olyannal aki romanul beszelt volna. Se szemelyzet, se vendeg.
Berletet kaptam a szulinapomra a haverjaimtol. Hat nem aranyosak...?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
En meg kaptam volna magamtol, ha fent lettem volna De mar elfogyot
A Bulgaban szerdan szokot buli lenni. A pinceben. 100% magyar buli kb 100% egyetemistakal es kb 70% csajjalNem tudom csaladi allapotod, hogy all, de azert kar lenne kihagyni
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lall
veterán
Egy feleseg, ket gyermek, de oket nem viszem magammal. (remelem nem olvassa).
Most is nagy buli volt, egesz sokan voltak, foleg a pinceben a tuc-tucc zenere. De k.jo volt az is, hogy mikor bementunk uvoltott a Tankcsapda. Szoval varos a kovetkezo meccs, vagyis igazabol nem is annyira a meccs. Ugy is mondhatjuk, hogy most alapoztunk es kovetkezonek felepitjuk a hazat. Bar volt haverom, aki mar most felepitette. Sajnos en nem voltam abban az allapotban, hogy barki megkivanjon, de igy is jutott egy kis morzsa. (telszam, csok, cicfogdosas) Fujattatni most nem tudtam a paszulyba. De ami kesik...
[ Szerkesztve ]
-
amanoba
őstag
-
MODERÁTOR
Aki még nem látta, a Schimán csapat megint alkotott
-
mohotol
aktív tag
Másik topicban az "ixpéria" csaj katasztrófa..
-
MODERÁTOR
Végre péntek. Valaki kel még ilyen "későn" rajtam kívül?
Everybody lies.
-
gzbotii
nagyúr
Remenykedj, hogy asszonynak nincs MA regje
A Bulgaban, van, hogy 3 fele buli van. Mert megtehetik. Retro - modern tucc tucc - kicsit masabb modern tucc tucc (2 terem+ pince miatt lehet megoldani )
Szoval ha akarsz ott "paszulyt fujni", vagy hog mondtad, biztos kerul valakiMohotol: mifele ikszperia csajrol beszelsz
-
gzbotii
nagyúr
Akkor is ez a legjobb alkotasuk (meg nekem tortenelmi mozzanat volt a megjelenese - evel a szammal kezdtem dubstepet hallgatni ) : Nicol Kidman disznot vag
Vagy meg ez, mert rolunk szol :A szekely meg a fia
Ezek a videok is bizonyitekok arra, milyen nehez az egyetemista elet
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ixperia csaj a galbernadett, szegénykémet hiába kértem, hogy értelmesen fogalmazzon, meg tagolja a mondatait, nem érti meg hogy egyikünk sem kryptográfus. Mert nem baj, hogy nem ért a telefonokhoz, sekit nem zavar segítünk neki, de telefossa a topikot hozzászólásokkal, mert a szerkesztés gombot sem akarja használni.
Visszatérve Schimánra, igen a székely és a fia a legjobb munkájuk, de minden évben csinálnak egy ilyen videót a Schönherz kupára (BME ivóshét - QPa).
-
gzbotii
nagyúr
Igen, tudom mi az inditasa a videoknak Jo, hogy vannak ilyen tehetsegek
Az ixperia csajrol en lemaradtm..utanna kell olvassak
"Tolore kell dugni!...amikor lefekszel"
Lall kollega, ezt nem kellet volna neki mondani, kitudja, hanyszor dugja 17:00-05:00 kozott toltesre a telefont. Meg apasik is leakadnak, hogy elotte mindig a telefon toltojeel maceral
[ Szerkesztve ]
-
Maateeo
aktív tag
A mindenségit hány ezer topikra kell most akkor figyelnem WP miatt.. sejj.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
MODERÁTOR
Háromra. Az Ontopik, ahol tilos az Offtopik, az offtopik, ahol az Ontopik nem Offtopik, és az eddig is meglévő alkalmazás topik
Az Offtopikban amúgy vannak forróvérű szőrös mackókák is, akik egy simiért bármire képesek
-
Maateeo
aktív tag
Hm, az Ontopicban nehéz lesz meghatározni az off részét a dolognak, mert igazából nem predefiniált, hogy mi is az valójában. Alkalmazás topik hál´istennek maradt, offtopik meg azt hiszem, hogy brutális lesz Mindenesetre gondolkozom, hogy hogy lehet a forróvérü szörös mackókákat távol tartani
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
catroot
veterán
-
szőröscica
addikt
Ó, ilyen is van?
Nem vagyok aktív fórumozó a wp-s topikokban, de a rendszert megelégedéssel használom már több mint egy éve. -
félisten
Jajdejó mennyi topik. Éljenek a kutyák.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
amanoba
őstag
ha már mindenki agymegy
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
gzbotii
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest