Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz mukibuci #206 üzenetére
Na mostmar egy link kotelezo.
Amugy nagyon szeretem az ilyen hejes irasi hibakat. Meg ragyak a lelkemet.
En se irok tul helyesen, de az ilyen meg csinaltam, el vegeztem olvasasakor ugy erzem mintha tokon rugnanak es ketszer belevernek a fejemet az asztalbaWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz mrhitoshi #209 üzenetére
Ekezeteket nem hasznalok kerem szepen, mivel: magyarul ide irok, apumnak emailt, FB chat haverokkal.
Szakdolgozat meg romanul kell az egyetemre es nem szeretem keverni..megszokom melyik a ț, ș. ă, î aztan meg elkezdek irni á,é,ö és öszze is vagyok kavarodva.Ja, meg az Acer noim utan nem tudom megszokni az uj billt..egy remalom jelelnelg rajta a gyorsiras
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lall
veterán
Mibe vagytok.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
mostmá' jobb? túl vagyok rajta, így már nem!
basszus én most látom, hogy először nem a pomázi Gaál Bernadettet találtam meg, hanem egy másikat, aki egyébként 99%, hogy ugyanaz, mint a pomázi!
ugyanaz a fej és még az idézet is hasonlóan kreatív:
"Szép vagyok és okos Okos vagyok és értelmes"
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
Angry Birds Star Wars is 1) a real thing that is actually happening, and 2) coming to #WindowsPhone and Windows 8! http://t.co/lf8cv7QQ
Everybody lies.
-
félisten
-
mrhitoshi
veterán
Amúgy kíváncsiság kedvéért, van itt valaki aki Fizikával dolgozik nap mint nap ?
Szóval tiszta fizikával, nem mérnök.PS4
-
MODERÁTOR
BREAKING: itt a Lumia 810: A mai nap bejelentésre került a speciálisan az amerikai T-Mobile-nak készített Nokia ... http://t.co/9aoxGp0C
Persze, hogy ez a legszebb..
Everybody lies.
-
félisten
-
félisten
válasz Plazmacucci #232 üzenetére
A Nokia.com-on is fotosop van?
http://www.nokia.com/us-en/products/compare/?action=productcompareaction&operation=add&products=1811114-1871828-584970&pid=584970&site=85048
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
-
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #237 üzenetére
Az a baj, hogy ezeket szándékosan kerülöm. Pl.soha nem szórakoztatott a Mónika show sem.
Értsd: fájdalmat okozott az emberi ostobaság.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
btudos
nagyúr
válasz Plazmacucci #237 üzenetére
De van aki felfogja amit írunk, azokkal nincs semmi baj. De jelen esetben más a helyzet. Bármit írunk, magasról sz**ik bele, az ilyen minek jön ide?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
negyedes
addikt
Vegre valakinek leesett. Amugy inkabb sort iszok. Csiki az jo, meg van felenmk alcso, de turheto csapolt golden brau. Az meg elmegy.
55 lei(mai arfolyamon 3400 ft) volt
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest