- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Régebben volt androidra a Limbo, ami ezt tudta.
Xp, és linux telepítőket be lehetett vele bootolni a telefonon, de abban az időben ez horror volt, mert egyrészt a futó androidban futott, másrészt az akkori android hw ehhez nem volt elég.
Amikor megvettem az S7-et arra feldobtam, gyakorlatilag 10 óra alatt nem végzett egy Debian telepítés.
-
netpeti98
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
A régi Windows RT-ből és a WP-ből kiindulva én inkább Windows 10-el előretelepített eszközökre számítok. Nem látok sok esélyt arra, hogy csak úgy felrakhatod bármilyen eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Xp, és linux telepítőket be lehetett vele bootolni a telefonon, de abban az időben ez horror volt, mert egyrészt a futó androidban futott, másrészt az akkori android hw ehhez nem volt elég.
pzstm