- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #764 üzenetére
TROLL ON:
Szokjatok hozzá. A posta és naptár egy uwp app, ennyire stabil, ennyire lehet rá számítani
TROLL OFF
Sajnos trollkodás nélkül is ez a véleményem, én is sokszor megpróbálom, beparaméterezem, működik, örülés, aztán 1-2 nap múlva azt veszem észre, hogy nem értesít, néha csak az élőcsempéje használhatatlan, és időnként előfordul, amit most is írtatok, hogy annyit tud tenni, hogy kiírja, frissítés 4 napja. De nem frissül.
Ezért aztán általában rövid együttlét után powershell scripttel törlöm. De mostmár script sem kell majd, mert azt olvastam valahol, hogy a posta appot (és még sok másikat) is lehet majd rendesen uninstallálni.Annyival lehet próbálkozni, hogy a gépházban a hozzá tartozó fiókakat kitörlöd. Nem a windows bejelentkezési fiókra gondolok, hanem van egy ilyen, a postához kapcsolódó fiók, csak most nincs előttem win10 gép, nem tudom megnézni nektek, hogy pontosan mi is az. Szóval ezt kitörlöd, akkor talán nulláról újra beállítva működni fog. Egy ideig. De az is lehet, hogy ez csak a preview verzió miat van így, és majd a következő buildhez íródó "known issues..." azzal fog kezdődni, hogy mail app is not working ...
Aztán talán javíjják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest