Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Már bocsánat, de "bármilyen" Windows letölthető ingyenesen, majd telepíthető , majd használható. Előbb-utóbb elkezd majd zaklatni, hogy nagyon örülne neki, ha aktiválnám. Viszont én nem vagyok köteles aktiválni és ettől még nem használom illegálisan, ha nem aktiválom. Oké, talán az Insider veriókat nem lehet publikusan letölteni, de miért lenne más a helyzet?
Nyilván az a körrekt, ha egy termék használatáért fizetünk, de nekem még senki nem mondta, hogy a nem aktivált Windows verzió használata illegális lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Witcher 1 Collector's Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő