- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nálatok is hülyén néznek ki néha az ikonok?
25140 verzió van fenn.
Néha, ha olyanja van, akkor a desktop ikonok körül hatalmas nagy hézag van, nem is lehet őket összerendezni.
Iletve, most vettem észre, hogy az intézőben, lista nézetben van egy nagy semmi a file ikonok előtt. Olyan, mintha a "checkboxes for..." be lenne kapcsolva, de természetesen az nincs bekapcsolva.
És persze a Windows XP-vel megszűnt, és azóta is idegesítő dolog, hogy a Windows az egyes foldereket random módon, a tartalmához próbálva igazítva jelenítgeti meg. Pedig nekem 99%-ban tökéletes lenne a lista nézet névsorban.
Ez volt régesrégen a "mappa nézet beállítás megjegyzése" opció, de ez a win7 megjelenésével megszűnt, és már megjegyzi az egyes mappák nézetbeállítását, sőt, van egy olyan agymenése, hogy pl.a letöltéseket nagy ikonnal, dátum szerint csökkentő sorrendben, és dátum szerint csoportosítva szereti megmutatni, a zenéket előadó szerint, én meg nem találom az M betűvel kezdődő file-t a listában.
Nem kicsit bosszantó, hogy mindíg vissza állítgassam.
Az sem segít, hogy a tulajdonságok lapon beállítom, hogy ezt a nézetet alkalmazza minden mappára, mert az a "minden mappa" nem mindenre vonatkozik.
Tényleg nincs erre semmi opció, hogy én NEM KÉREM ezt az automatikus állítgatást?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pzstm