Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
Sziasztok,
ha már windows update és egyéb kinek épp mi nem működik szarságok... néha lenne időm nekem is tesztelgetni az újabb kiadásokat és hibákat jelenteni, de munkára stabil desktop kell.Az megoldható, hogy a meglévő mellé egy másik partícióra telepítsek egy Insidert, amit szabadidőben használok és aztán minden okés, vagy a MS nem igazán örülne ennek? (Mi tudom én, hisztizik a fő windows a regisztráció miatt vagy bármi egyéb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- VR topik
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pzstm