Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LámaZ

addikt

válasz Imi91 #336 üzenetére

A probléma megoldódott.
    A vezeték nélküli kamera vevőjének kábeleit egy 2,5 → 3,5 audió átalakítón keresztül kötöttem be a kijelzőbe. (Eredetileg a tolatókamera képét egy GPS-készülékbe kellett volna bevezetni, amelyen az AV-in 2,5-ös aljzat, de azt a GPS-t eladtam, és helyette vettem külön kis, 4,3"-os kijelzőt RCA csatlakozásokkal).
    Ez volt a hiba.
    Mivel megfelelő audió konvertert nem találtam, így végül levágtam a kábelvégeket, és próbálgatás után összekötöttem, forrasztottam a megfelelő kábeleket. Most megy, bár néha zavaros a kép (gondolom a mobiltelefonom adása, wifi jelei nem tesznek jót neki), emiatt, ha még ilyen dolgot veszek, biztosan csak vezetékes lesz.

Mégis, most más probléma miatt jöttem fel a fórumra.

A GPS-eszközöm Windows CE felületén 3 gond van:
    1. Sehogy sem tudom elérni a ResidentFlash2-t. Beírom a mappanevet, de nem történik semmi. (Ha valami hülyeséget írok, akkor jelzi, hogy hibás mappanév.) Le van tiltva az elérése.

2. Más készülékeken, ha kiléptem a WinCE-ből bejött a GPS-készülék alapmenüje. Talán a Shell.exe parancsot kellett használni. Most ezen a készüléken Power.exe van csak, és ez kikapcsolja a készüléket, amit aztán mindig újra kell indítani.

3. A navigációs alkalmazás néha kiírja, hogy kevés a memória, és javasolja, hogy vegyek el a tárhelyből, és csináljak belőle memóriát. Ezzel csak az a probléma, hogy a WinCE-ből való kilépés után, ugye, a készülék újraindul, így a beállítás is elvész.

Új hozzászólás Aktív témák