Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz Doky1988 #734 üzenetére
Nekem elég az évente frissülő egyébként, amennyit használom a navi-t, de mindenesetre jó tudni, hogy van ilyen lehetőség is az igohoz Lehet át lehetne ezt a forumátumot kovertálni ".txt"-re vagy próbáltad megnyitni egy ".TXT" editorral?
Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
Doky1988
senior tag
Persze, a WinCE iGO Primo nem képes olvasni a kiadott térképfájlok .spc fájljait, csak a .txt formátumot tudja kiolvasni. Viszont az SCDB oldal speedcam kiadása, azaz kamera adatbázisa sokkal frissebb mint a félévente - évente kiadott térképfájlokhoz tartozó EU kamera adatbázis. Heti többször frissítik.
DokY | www.zsolti.hu
-
Imi91
aktív tag
válasz Doky1988 #730 üzenetére
Elhiszem, hogy jó, élőben még nem találkoztam ilyen géppel(vagy nem emlékszek rá), de így az elmondásod alapján jónak tűnik. A wayteq külső borításának a bomlása az normális jelenség annál a bevonatnál amit ott alkalmaznak erről írtam már itt korábban. A műholdakból több mint elég amit lát, de bármelyik valaminek nevezhető gps hasonló számú műholdat talál. Az SCDB -t nem ismerem ez egy trafi adatbázis kezelő lenne?
-
Doky1988
senior tag
Sőt azt mondom neked, hogy a Junsun sokkal minőségibb cucc mint a Wayteq... Ennek teljesen más anyaga van, ez nem fog napon bomlani... Nekem az x995öm műanyag kerete már kb bomlott... Én nagyon elégedett vagyok a Junsunnal...
Sebességileg amennyit tud egy WinCEs navi, azt tudja... Nyilván én egy full alap iGOt használok rajta, semmi skin, csicsa nélkül... Nekem nem a dizájn a fontos hanem hogy pontos precíz legyen, ne fagyjon, ne legyen lassú, stb... Mapban: fbl, ftr, fda csak... Speedcam fájlokat mivel ez nem ismeri a .spc -ket még, így SCDBt használom, fizetős de 1 évre kb semmi... És heti több frissítés van, txt fájlként lelehet tölteni európát. Poit meg normál+truck poi.. extendedet nem használom mert fölösleges.[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Nem adnék 30 ezret az x985ért..
Kínából Junsun D100 ugyanazt tudja kb 22000ért, és 7 colos, és baromi gyorsan talál jelet, rengeteg műholdat ismer..Sőt, ha nem kell a bluetooth 20 körül megvagy, ha tudsz rá tenni iGOt. És ez németből jön.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Imi91
aktív tag
válasz Doky1988 #726 üzenetére
A kitkat android verzóra emlékszem, hogy volt a wayteq gépeken, de arra nem mernék tippelni, hogy X995 MAX gépek jelenleg még azzal a szoftverrel vannak-e vagy már az újabb fut rajta. Én is csináltam már jópárat egy 995 öt pont ma adtam vissza A 985-ös még ami egy jól sikerült és gyors gps, de most a gyorsaság az nagyon erősen szubjektív. Egy okostelefon bőven gyorsabban tervezi meg ugyan azt az útvonalat mint a 985-ös, de ez bírni fogja 5 év múlva is még a telefon pedig egy-két év alatt megadja magát. Itt jön az a dolog, hogy mit mire terveznek meg.
-
Doky1988
senior tag
Megmondom őszintén megfordult pár készülék a kezeim között. Az Androidos Wayteqnek addig volt valami jogosultsága míg nem rakták rá az Android 6 -ot.. Még a kis x995 5" ért valamit.. Azért az x995 Max Android 6-nál eléggé érződik a lassulás. Baromi gyenge a készülék.. A 4.4.2 -es KitKat rendszer kétszer átugorja sebességre. Csak már nagyon elvétve van Android 4.4.2 -es x995 5"-os gép, még Euronics árulja.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Imi91
aktív tag
válasz Doky1988 #724 üzenetére
Teljesen jó Lehet az IGO-val is sokat pepecselni, főleg régen mikor még nagyon új volt és jöttek hozzá a MOD -ok meg a különböző kiegészítők Az IGO-hoz egyébként lehet csinálni univerzális "sys.txt" -t a legtöbb gps támogatásához, nekem is van ilyen aztán ha esetleg mégsem jó max írni kell hozzá vagy éppen kicsit venni el belőle, mint a népmeséből A win-ce s gépek nem panaszkodtak a melegre, de persze ha túl melegedne akkor csak szó nélkül kikapcsol, az Androidos azért fejlettebb rendszer, csak hát az egy mindenre ráhúzható a CE meg PDA és GPS -re készült elsősorban szvsz
-
Doky1988
senior tag
Jaja, én pl ezért kezdtem el jóideje stabilizálni az utolsó iGO Primot WinCE -re...
iGO Primo WinCE (9.6.13.405512) ebből csináltam egy alap verziót, kitakarítva, rendesen beállítva.. Teszteltem Junsun D100-on, Wayteq x985 -ön, CNS 7-en. Működik tisztességesen, és hibamentesen normálisan. Próbáltam egy univerzális sys.txt -t összerakni, ami felmásolás, telepítés után gond nélkül fut a legtöbb navin. WinCE -s navi legalább nem nyöszörög, hogy melege van a szélvédő mögött De ez nincs fenn sehol, csak saját részre csináltam.[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Imi91
aktív tag
-
Imi91
aktív tag
válasz Kezdőként #717 üzenetére
A Win CE rendszerébe nem tudom mennyire lehet belépni a gyári fejegységen.Van rá egymód amit már sokszor leírtam itt a fórumon adok hozzá egy linket a szükséges fájlal együtt. HA van olyan opció ahol betudod tallózni a navi szoftver helyét annyi a dolgod, hogy kiválasztod azt a fájlt amit letöltöttél a linkelt weboldalról. Amennyiben nincs ilyen lehetőség, hogy megtudod adni a helyét úgy egy lehetőség maradna, ami akkor járható ha memória kártyáról fut a navigációs szoftver is(nem csak a térkép). Ez esetben meg kellene keresned a memkártyán a .exe fájlt és lemásolni a gépedre majd onnan átmásolni a letöltött .exe fájlt és átnevezni arra ami az eredeti fájl neve volt
-
Kezdőként
kezdő
Üdv.
Ha esetleg nem ide tartozik,irányítsatok át légyszi.
AHyundai autómban egy GEN 1,, Win Ce6 alapú gyári rendszer van. Kinézetre Igo szoftver. Valaki esetleg tudja,hogyan tudok belépni a Win Ce rendszerbe? Sajnos nem találtam sehol a neten ilyet.
Köszi -
Bambi72
friss újonc
Error
An unexpected error has occurred in iAuto2.exe.[ Szerkesztve ]
-
Bambi72
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy mercibe való fejegységem,ami bekapcsoláskor ezt adja be.
Tovább lépni nem enged,semmire nem reagál.
Lehet kezdeni vele valamit?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Doky1988
senior tag
Szerintem stabilabb és gyorsabb mint a Wayteq.. legalábbis az x985től sokkal jobb, nagyobb kijelző, és olcsóbb is. Simán jó vétel, azóta is használom. Nyilván ugye már a WinCE -s Navigációs program amit mindenki szeret, nem írom le mert nemtudom warez téma-e, de sajnos már ugye tmc -t nem tudják.. ezért pl én másod navinak használom csak mert a melegbe nem igazán birja a telefon meg a tablet klíma nélkül.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Imi91
aktív tag
válasz Doky1988 #710 üzenetére
Köszi a beszámolót! Reméljük hosszú távon is beválik A Win CE erre a célra még mindíg egy jó választás szerintem.A TTS hang orvosolható, hogy magyarul is tudjon, de az már warez nem a topikba tartozik.
Tapasztalatra mit mondasz eddig gyorsabb mint a Wayteq vagy kb egyet mennek sebességbe?Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
Doky1988
senior tag
Hol is kezdjem! Szallitas.. Az 5 napos szallitas nem teljesen igaz, nekem 8 nap volt! Nem az elado hibaja, a DHL csuszott! Maga a keszulek szep, a csomagolas eleg boven, a doboza szep, stilusos! Van hozza minden ami kell! A keszulek gyors, valoban nem a Wayteq kategoria! Viszont, ha navigalni kell, akkor azert erzodik hogy nem 2 masodperc a muhold megtalalasa mint az Androidnal, viszont ez nem fog nyafogni a meleg miatt a szelvedon! iGO Primo van rajta, a legutolso WinCE verzio!
A program menu resze gyors, megy szepen! Minden fele hangot (nyelvet) tartalmaz, meg TTS is van benne, viszont magyar TTS nincs! Program nyelvbol is az osszes benne van! Maga a keszulek is tudja a Magyar nyelvet! Szerintem ennyi penzert ajandek! Ezt vegyetek ne a Wayteqet! :) 7"os kijelzo, aksi normalis van benne, birja egy darabig toltes nelkul, nem ugy mint a Wayteq x985BT WinCE 6.0 !
DokY | www.zsolti.hu
-
Imi91
aktív tag
válasz Doky1988 #708 üzenetére
Igen míg egy androidot futtató eszközön a navi mellett megy legalább másik 50 folyamat amiben vannak nagyobb igényű alkalmazsok is addig a Win CE alatt kb 20 háttérfolyamat megy és azok is lényegesen kisebb erőforrás igényűek.
Az IGO pedig egy nagyon jó stabil program, a "my way" a 8.x verziók a primó a 9.x sőtt abból is létezik a v2.0 ha jól emlékszek.Eladó!!!: ----> <----és----> <----NÉZZ BE!! :)
-
Doky1988
senior tag
Bocsi hülyeséget mondtam, nem iGO My Way hanem iGO Primo van a Junsun D100on.
Itt egy videó: [link]De fajin mert FM Transmittert is támogatja, legalábbis az iGO Primo menüjében van ilyen ahogy a videón néztem, ez szerintem nekik valami egyedi fejlesztésük, vagy nemtudom volt e annó hivatalos iGO Primo erre a készülékre.
Én úgy gondolom még ha jóval lassabb is mint egy x995 Max pl (az se a leggyorsabb, nekem pl látszólag szaggatott vagy hogy mondjam, akadt a Primo rajta szemmel láthatóan) de 22000ft, olcsóbb mint az x985, fullos iGO Primoval adják, hálistennek minden skin meg egyéb szemét nélkül, térképet meg meglehet oldani okosban
Szerintem a WinCE eszközök sokkal jobban birták a meleget is szélvédő mögött.. Apósom most kukázta le az én kb 10 évvel ezelőtti x960BT -met, mert csíkosódott a kijelző... De az kamionba ment éjjel nappal, hidegbe, melegbe az nem nyafogott
Az én androidos tabletem, telefonom meg visít hogy melege van meg belassul meg ilyenek.. WinCE eszközt ez miatt szeretem csak, hogy nem nyafog, birja a munkát.
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Junsun D100-on gyárilag iGO van, havernak az van a D100, úgy érkezett hogy full érintetlenül bevolt csomagolva, gyárilag doboz körbe fóliázva rendesen mint mikor a cigit bontod kb És iGO My Way van rajta, összes nyelvvel, összes nyelvű gyári voiceal stb..
DokY | www.zsolti.hu
-
Imi91
aktív tag
válasz Gabesz0926 #704 üzenetére
Értem. Viszont nem ismerem ezt az eszközt így a menüét sem. Nem tudom milyen lehetőségeket kínál.Találnod kell egy lehetőséget ahol te határozod meg milyen alkalmazás (.exe) fájlt futtass. Akár egy fájl böngészőből.A Win ce felületbe ha betudsz lépni az lenne a cél ott rendszer gazda jogosultságod van és szinte mindent tudsz módosítani. Ami kell hozzá az itt a forumba már sokszor volt téma, nem fejteném ki sokadjára is, de adok egy linket itt pedig a fájl
-
Imi91
aktív tag
válasz Doky1988 #703 üzenetére
Kíváncsi leszek a tapasztalatodra vele ami a sebességét illeti, én azt mondom továbbra is, hogy nagyon hasonló lesz mint a wayteq X985 Amit viszont előnynek lehet mindenképpen felírni az a 7 colos kijelző és a Win CE rendszer! Igo-t javaslok majd rá.
-
Gabesz0926
újonc
Ez egy crestron tpmc 9L tipusu fali multimédia vezérlő.
Ha nincs benne az sd kártya semmit nem csinál. A lényeg az volna hogy hozzá férjek a kártyához amin van egy projekt mappa amit törölnöm kellene. Lehetőség volna usb pc kapcsolatra de a gyártó nem adja ki a szükséges drivert felhasználó számára. Az ethernet kapcsolat jelenleg le van tiltva így onnan sem férek hozzá.
Jelenleg ha kártyaolvasóba teszem az sd-t rögtön formázást kinál a windows. -
Doky1988
senior tag
No közben 22ezerért rendeltem egy JunSun D100-at 7colos kijelzővel, 5 nap elvileg és itt van Aliról. Jókat írnak róla.. Volt egy x995 Maxom Wayteq, de melege volt állandóan, kikapcsolt, nyűglődött csak.. ezek az Androidos navik sokat nem érnek sajna.. A régi WinCE navik nagyon birták a szélvédő mögött Olcsóbb mint itthon az x985, 7 col is ráadásul jobban látható.. Majd kiderül mit bizonyít
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Szia! Van TomTomom telefonon. A céleszköz nemtudom milyen igazából, sose volt kezembe. A TomTomnak azért vannak nyűgjei, éves teherautó előfizum van, szeptemberben jár le.. Sebesség korlátokat pl nem igazán jól mutatja, volt olyan helyem hogy az istennek se akart betervezni, iGOm van eredeti Androidos telón, annó megvettem Playből, az betervezett szépen oda ahova kell (nyilván kordinátát írtam), míg a TomTom kordinátával sem. x985 van egyik kolegának, szerintem borzalom lassú.
DokY | www.zsolti.hu
-
Imi91
aktív tag
válasz Doky1988 #699 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy igen. A win ce egy stabil, egyszerű, bevált rendszer ami futtatja az alkalmazást. Nem a winCE a lassú, hanem a hardver amin fut A kiszemelt gépben is legalább 10 éves CPU van persze itt nem kell nagyon fejleszteni, mert a térkép csak frissül, de a szoftver kb ugyan az viszont nem lesz gyorsabb mint egy régebbi eszköz. Nem ismerem ezt a navit, de én egy Wayteq X985-öt javasolnék, mert az bevált, esetleg ha a keret bírja egy Garmin, Becker, TomTom márkák közül valamelyiket
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- Külpolitika
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest