- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
Igen ez a neve, nem figyeltem én se tegnap
Ez viszont jó, hogy beírtad ide, mert így ha valaki TMC-t akar tenni a GPS-re innen betudja másolni a sys.txt -be ezt a pár sort és a készülékhez megfelelően módosítja a "port" és a "baud" értékeit, de a portot elég, mert a baud az átviteli sebességet szabja meg. -
Imi91
aktív tag
Igen az a kis USB-s venti is jó lehet erre a célra. Az IP védelmet én így tudtam, de akkor lehet, hogy a külső behatások elleni védelmet jelenti, nem csak a víz és por állóságot.
A klíma az sokat jelent ezeknek a gépeknek, csak ugye van aki nem bírja vagy nincs az autójába, nekik az USB-s venti vagy az autó ventije szélvődőre állítva jó megoldás lehhet -
Imi91
aktív tag
A Waze nem rossz alkalmazás és az újabb androidot futtató navikon is használható pl Wayteq X995. Mondjuk sim kártyát szerintem nem kezel így a netet telefonról kell vagy egyéb forrásról osztani neki, de legalább bírni fogja a napsütést és a GPS vevője is valószínűleg jobb
A telefon IP védelme a víz és Por állóság egy bizonyos határig amit a számok jelölnek(jó dolog). Az, hogy mennyire bírja a meleget majd meglátod, pl egy telefon sem örülne neki, hogy menne a mobilnet + a wazze és a szélvédőben az 50 fokos napsütés éri jó esetben lekapcsol vagy újraindul rossz esetben tönkremegy, hacsak nem rátudod írányítani a a hűtést.
Egyébként nem rosszul mutat a teló amit vettél, remélem több szerencséd lesz hozzá mint a Lenovo-hoz -
Imi91
aktív tag
Igen, így van vele szinte mindenki. Viszont a Win CE stabilnak mondható, mert nem tudod tele pakolni programokkal amik esetleg instabilitást okoznak éppen ezért navinak még mindíg jobb a Win Ce szerintem
Úgy sem kell más, csak a navi szoftver max egy TMC mellé és már a valós idejű forgalmi adatokat is kapod.
-
wihar123
aktív tag
Szerintem értettem, mert a kérdés egyértelmű, ennek ellenére maradok a véleményemnél. A WinCe a Windows "kisöccse", ahhoz, hogy korrekt legyen a fattábla és annyi, azaz akkora legyen a szektorméret, amely szükséges a biztonságos, gyors működéshez, szoftvert kell használni (pl. Partition Manager), hogy elvégezze a feladatot.
-
kopepe
aktív tag
Az a baj,hogy ez derült ki utólag:
"Op.rendszer: Microsoft Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Premium Edition !!!
Azon nem Win CE van!"
Az egyik fórumtárs írta egy másik fórumon.
Neki is,és neked is köszönöm a segítséget,de még nem adom fel
Van ez a típus magyar oppal is,szóval megoldható,az tuti.
Vagy a magyar oprendszeresről 1 mentés,és erre felrakás?
Bár nincs a birtokomban hun romos sajna -
Hát azért a telefon részéről sem árt ennek a támogatása.
Miracast pl. még nagyon kevés mobilban van, pedig már rég alap felszereltségnek kéne lennie már a középkategóriában is, nemhogy a felső kategóriában.
Mert a HDMI már jóformán kikopott a mobilokból, csak a Miracast meg még nem terjedt el. -
Imi91
aktív tag
Szerintem fog működni. A Resgistry-t asszem lehetséges módosítani Win ce-alatt is a Regedit-el tudod előhívni.
Erre a Residentflash2-re nincs sok ötletem, esetleg nincs lehetőséged rendszergazdai belépésre? Lehet nincs jogosultságod az eléréséhez legalábbis én csak ilyesmire tudok gondolni
Kevesebb 3d épület és ilyesmit kapcsoljál be kicsit finomhangolt a beállításokat és szerintem ez megszűnik
-
quailstorm
félisten
Azon nem próbáltam, nem volt kedvem. Nem az enyém egyik se, csak a beckerre másképp nem lehet custom GPS appot-t rakni... Alpha thomson digital ATD-318 a másik. De ott választható exe indítása, szal gondolom menne.
Nagyon nevesincs vacak meg nem érdekel.Stabil, lassú, nehézkes a használata, telepített app újrainduláskor elveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest