- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Imi91
aktív tag
válasz
#14929152 #98 üzenetére
Kicsit lemaradtam
, az usb cable connected feliratot, ha látod akkor a gépeden látni kell 2db cserélhető meghajtót (mintha 2db Pendrive lenne a gépen) értelem szerűen az egyik a flash a másik az sd kártya.
SEC S3C2443X Test B/D ezt a Mio gps gépre csatlakoztatásánál láthatod a gép így ismeri fel az eszközt a wince frissítése után a gépen pedig cable connected jelenik meg.
Jtag nem tudom mi lenne. -
Imi91
aktív tag
válasz
#14929152 #90 üzenetére
Nézelődtem youtube-on is de semmit nem találtam ami tudna neked segíteni, esetleg ha elérnéd a flash memóriát akkor egy fájl vissza állítóval meg próbálhatod, de ezek a memóriák nem olyanok mint a winchesterek tehát sokkal kisebb a valószínűsége, hogy vissza tudod úgy állítani csak a legvégső esetre mondom hogy egy próbát talán még az is meg ér...
-
Imi91
aktív tag
válasz
#14929152 #88 üzenetére
Esetleg valmi ügyeskedéssel "far manager"-el vagy "total commander"-el hozzá tudsz talán férni a flash memóriához, sd-re szerintem hiába másolnád fel nem onnan akarná indítani, de még az se biztos ha flash-re felmásolod valahogy akkor elindulna-e egyáltalán. Tudtommal nem lehet letölteni win ce-t sehonnan szóval szerintem a szervízbe tudják csak meg csinálni, de azért sok szerencsét hozzá
-
törölt tag
Sziasztok! kaptam egy medion GPS-t és az vele a problémám hogy full-ra le töröltek róla mindent és csak a szerviz menü jön be rajta az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet vissza telepíteni rá a Windows Ce core 5.0-át? Jelen állapotában rádugom a gépre és nem veszi észre a gép. Csináltam már WINCE-upgarade-t és semmi változás ugyan úgy csak a szerviz menü jön be rajta! valahogy nem lehet feltelepíteni a Windows-t memória kárgyára és onnan át másolni a Flash romjába? Remélem tudtok segíteni!
Előre is köszi a segítséget!
Ui.: A típusa: Medion E3210 (m10)
(Md96310) -
törölt tag
Sziasztok egy kis segítségre volna szükségem,van egy Myguide 4300 navigációm már nagyon régen nem használtam (nem volt szükség rá) de most kellene a munkámhoz.Régebben tökéletesen működött minden de most bekapcsolás után nem indul el a navigáció a haverom azt mondta hogy szerinte nem találja meg az SD kányán az indítási helyet, állítólag valahol ezt be kellene álltani de sehol nem találom,hiába bújom a kezelési útmutatót semmit nem inak róla,valaki tud nekem ebben segíteni.
-
kiskornel
addikt
Már kezdek begolyózni!! Honnan lehet letölteni egy WinCe5.0-án elfutó Web böngészőt. Egy CNS moon PNA-ra kellene...
Mittudjam én az Internet Explorer WinCE-s verziója is jó lenne... de honnan lehet letölteni? -
Imi91
aktív tag
Itt van egy kis segítség a Windows Ce felület elérésére: Win ce elérése
Ha valami kérdésed tedd fel bátran -
Joey666
csendes tag
Üdv
VAn egy dreimgo dg210 -es navim többre szeretném használni mint most arról szeretnék kérdezősködni hogy van e valami módja a win ce felület elérésének ?
a gép totálkáros volt sérült a romja de azt sikerült helyre állitani most követelné az eredeti kártyáját ami már nincs meg sajnos
válaszokat előre is köszönöm -
eziskamu
addikt
Van arra valami parancssoros program, amivel PC-ről ActiveSync kapcsolaton keresztül ki lehet lőni egy WinCén futó programot?
-
okad
csendes tag
Regional setting-ben CSAK united status Englis / Chinese PRC van (sajnos).
Inputnál: Englis US / French / Arabic(saudArábia) / Hebrew /Thai / Hindi / Marathi/Punjabi / Telugu? / Gujarati? / Kannada / Tamil / Englis (Dvorak)..... és nincs tovább !!! ezekre talán hiába állítom át a kütyüt - van amelyiknél le is merevedik.Valamit rá kéne még varázsolni, de nem tudom, hogy mit és honnan - a kínaiak nem értik, hogy mit kérdezek (vagy nem akarják érteni .
-
Imi91
aktív tag
Lehet, hogy a ce 5.0 hátránya ez a magyar beviteli nyelv hiánya, de sok progi van rá amik tökéletesen mennek is rajta. A nyelvi fájlokat hiába húzod át vagy a betűkészleti fájlokat az lényegtelen végülis, ha jobban belegondolsz a beviteli nyelvet kellene valahogy magyarra buherálnod Esetleg területi beállítások?
-
okad
csendes tag
"magyar" beállítási, átállítási lehetőséget nem találok - nincsen a régional settingben - csak angol és kínai :-(.miközben az usb-s billentyűzet egyebekben angol, d e nem mükszik helyesen csak az asztali gépemen.A virtuális magyar éketetes billentyűzet viszont a kijelzőről ceruzával működik helyesen! Tehát továbbra is valamilyen illesztési kapcs-problémára gondolok..(Az inp.panel prop... menüben csak a képernyő billentyűzetet engedi állítani a kütyü...Gondolom, ha a tablet bookom androidos lenne és nem win ce 5.0-ás akkor nem lenne problémám, mert állítólag win ce 6.0-val is működne - üzenték....Ezek szerint megszívtam :-((
-
Tomy27
tag
Üdv!
Én még nem használtam Win CE-t, de ahogy a képeken illetve videókon láttam hasonlóan néz ki mint a win xp, csak lebutítva.Az lenne a kérdésem hogy esetleg elfogadná-e a win98,winME,win2000,winxp, drivert?Várom tapasztaltabbak segítő válaszát.
-
Imi91
aktív tag
válasz
kiskornel #65 üzenetére
Értelek, Bocsi a félre értésért
, én gps-en killódtam a Win Ce 6-al de nem sok mindent találtam rá(progikat), a registery-be nem piszkálódtam, de én csak úgy tudtam előhozni a Win ce 6 felszínét hogy egy Alkalmazást ráhúztam a gépre és azt állítottam be Gps proginak így ha a Gps-t akartam indítani a Win Ce Indult de csak A Start menü jött be, de asszem zenét képet meg ilyeneket nem tudtam benne nézni, csak ha raktam mellé Progikat képnézegető zene, film lejátszó.
Esetleg, ha ilyeneket tudtok akkor az érdekelne -
kiskornel
addikt
Nem erről van szó! A PPC-kbe a WinCE egy része nem romból fut, ezért kikapcsolás után nem állítja vissza azokat a beállításokat. Sőt, a GPS (PNA)-k registry bejegyzéseinek is vannak nyilvános (újraindításkor) nem törlődő részei.
Ezt onnan tudom, hogy egyszer PNA-n elrejtettem a tálcát. Aztán nem volt start menü gomb, amit megnyomhassak. Telepítenem kellett a karira egy registry editort, és abban létrehoznom egy olyan reg bejegyzést, amivel végre elő tudtam csalogatni a tálcát.Az általam linkelt megoldás az én PNA-mon WinCe5.0 alatt nem müxik, újraindításokor a létrehozott registry bejegyzések törlődtek... nyilván ez olyan bejegyzés volt, ami romban tárolt, és az oprendszer minden indításkor frissíti a romból.
-
plömplöm
őstag
-
Imi91
aktív tag
Itt egy gond, van csak, amit linkeltél oldalt az Nem csak Ce sőtt inkább Windows Mobil oldal a Ce 6 Registery-ében nem hinném, hogy ugyan azok az elemek vannak mint Pl egy Windows Mobil rendszerbe ugye azokat az eszközöket amin Windows Mobil van Pda-nak Pocket Pc-nek nevezzük, de a Windows Ce 6 rendszereket Pna-ra teszik az az Gps-ekre másabbak, gondolom én
-
plömplöm
őstag
sziasz,
adott egy wayteq pna, aminek a lelke odabent egy wince, sszem 6.0. lényeg a lényeg, a navi totyikjában már kérdeztem, választ nem kaptam arra, hogy ki lehet-e kapcsolni azt a fícsört, hogy a nemsokára lemerülő akksi miatt percekig vernyákoljon nekem, nameg ne is írogasson ki semmit a kijelzőre, mert ilyenkor mire újrarajzolja a naviszoftver a képernyőt már az új warning miatt kezdheti is előlről. naszóval ki lehet-e kapcsolni az akkumerülés-figyelmeztetést? gondolom erről a wince tud és ő írja "felül" a kijelzőt. a wince-hez hozzáférek, azzal nincs gond.
köszi
-
okad
csendes tag
Kérdésem a következő: (SEGÍTSÉG
)
Van egy E900 tip. 7" tabla Pc-m (term.Kínai). Van rajta egy Win CE 5.0 op.rendszer (2005-2006-os).Eddig főleg e-book funkciója miatt használtam - ugy-ahogy ki is elégítette "játszó" kedvemet. Ram nincs benne.
kaptam hozzá egy bőrtokba tett billentyűzetet :-) ...
DE: az USB-n keresztül igaz, hogy érzékeli az eszközt a táblakütyü, de nem karakterhelyesen mükszik - tehát nem vezérelhető vele a tabla pc. A billentyűzet asztali pc-n Win XP prof. illetve laptopon helyesen működik - de természetesen nem ezekhez szeretném használni. A billentyűzethez minden kereskedő azt adta ismertetőül, hogy minden tabla pc-vel mükszik - de ez nekem nem jött be - mire egyesek azt mondták, hogy velem illetve az én jis tablámmal van baj (vagyis a rátelepített win CE 5.0-val).
A tabla pc op.rendszerében meglévő dll-fájlok: USBSER - USBHCC - USBHID USBdisk6 - USBd , ahogy megnéztem az asztali gépen az USBHID.dll en ismerszik fel a billentyűzet. A kis gépen miért nem jelentkezik be helyesen az eszköz. Vagyis mivel (szoftver) tudnám rábírni a kis táblán lévő op. rendszert hogy kezelje a billentyűzetet. A hálón talált USB drivereket (vagy más win ce programokat is)meg valszeg felkészületlenségem miatt nem tudom rávinni a kis kütyüre.(pld-ul ubxusbser.zip (exe) és egyéb fájlokat - hogyan kell installálni a win ce-be?. Tudtok-e valami javaslatot adni ?????A karakterkiosztás, ami „helytelenül az angolhoz képest” megjelenik a kis tábla pöcö képernyőjén:
a „billentyű” = megjelenített karakterek:
+ = j
A = o
D = d
F = r
G = semmi
H = semmi
J = y
K = n
L = visszalép a kurzor egy karaktert
; = ;
ENTER = [
Z = 9
X = semmi
C = 2
V = 4
B = 3
N = 5
M = 6
<= n
? = 0
[ = m
] = b
E = start menüt nyit
R = F
T = g
Y = h
U = v
O = Objekt Mode menüt megnyitja
P =,
Stb,stb,stbEzt a karakterkiosztást, hogyan lehetne helytállóvá konvertálni ????
Milyen USB illesztésre lenne szükség, hogy karakterhelyesen működjön a kis kütyün a tokos billentyű? (a billentyű androidos tableten is helyesen mükszik, a Win XP-ken is, csak a kis win CE 5.0-ás tablet pc-n nem megy.) Van erre megoldás ? -
Imi91
aktív tag
Én sok progit kerestem volna Win Ce alá, de nem sok sikerrel jártam driverekterén nem tudom milyen támogatottsága van, cseréld le inkább a Ce-t ha olyan géped van mint a másik oldal alján belinkelt pl egy win 2000-re az úgy gép barát és tudásra sem rossz netezni pl első osztályú.
-
Oldman61
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! Az előző oldalon látható egy olyan kütyü, amilyen nekem is van. Én mobil internetet szeretnék használni rajta, de hiába dugom be az USB-be, nem történik semmi. Tudtok hozzá drivert, hogy felismerje és telepíteni tudjam, Win CE6 op. rendszer van rajta. Wi-Fi -vel ketyeg rendesen, de hát nincs mindenhol. Előre is köszi!
Oldi -
winettoo
csendes tag
-
Imi91
aktív tag
Windows Ce 6 telepítésében Én legalábbis nem tudok segíteni ami neked van gép az laptop féleség az elképzelésem és a leírásod szerint pontosabban ilyen:
Ha jól gondolom akkor erre soha semmiféle Windows Ce-t nem igen fogsz tudni felrakni, mert ez nem GPS. Más hardver elemekkel van felépítve és ebből következik hogy más Driverek(meghajtó programok) szükségesek a megfelelő működéséhez.
A Ram-ot illetően szerintem Nem DDR 2 hanem Sd vagy esetleg DDR.
Am minek kellene neked rá Windows Ce 6? Erre Xp vagy Win 2000 való(vagy Win 7). -
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy 7"-os netbook-ot, ilyen paraméterekkel:
proci: WM8505 300Mhz
ram: DDR2 128Mb
kijelző: 7" TFT 800*480
SD kártyaolvasó van rajta
Teljesen amatőr vagyok ebben a témában. Tud valaki leírást adni Windows CE 6.0 telepítéséről? -
Imi91
aktív tag
Persze, hogy lehet mikor meg gyártanak egy gps-t, laptopot, számítógépet, nem egyből van rajta a szoftver hanem utólag rakják fel rá v.mi megoldás 1000% hogy van rá szerintem olyasmi lehet mint a számítógépen a bios frissítés de ezt csak tippelem, mert am nem toom hogy hogyan működik
Azt ajánlom, hogy tölts le v.honnan egy Windows ce-t és rakd rá a beépített memóriára, már ha a géped látja a gps-t ha még látja szerintem biztosan menthetőha azonban nem bírsz vele próbálj keresni a gps-ednek egy márka szervizt hátha ott tudják orvosolni a problémát.
Sok sikert! -
roporro
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudna segíteni!?
Vettem a Vaterán egy 7"-os navigációt, amelyen WinCe5.0 van telepítve és egy shell program. Eredetileg indítás után a shell felület jött be és annak a beállítás menűjéből lehetett elérni a winCe felületet. Úgy néz ki, hogy sikerült egy drága nehezéket létrehoznom belőle, de hátha valaki tud megoldást a problémára:
Beleakartam nézni a win registry-jébe, de mivel a navi érintőképernyője azt csinálta, hogy nem ott érzékelt, ahova nyultam, kitörölte a SYSTEM nevet és átnevezte. Na innentől a windows nem működött rendesen és a registryt sem értem már el. A gép újraindult, de már be sem bootolt. Bejön az indító képernyő, de nem lép tovább! Lehet ezzel kezdeni valamit szerintetek. -
Imi91
aktív tag
Hát ha netbook akkor arra tudsz más oprendszert is telepíteni szerintem pl: Win 2000, Xp..., és ott jobban boldogulnál a vezetéknélküli hálózatokkal
De az is lehet v.mi beállításod nem okés ahogy elnézem a hiba üzenetet, nézd át a beállításokat a gépen és a rúteren is. Sok sikert! -
gljozsi
csendes tag
Sziasztok! Vettem a Vaterán egy netbook-nak nevezett kínai gépet.
Aprocesszor tipusát lehet csak tudni WMT,ARM-WM 8505.
Nagy nehezen rátudtam csatlakozni a wifis routerre csak wep-esen,
Internetezni mégsem tudok rajta, mert az ActiveSync hibaüzenetet küld.
You have been disconnected from the remote computer you dialed.
Verify the Baud Rate setting and retry connection.
Mit lehet ezzel csinálni.
Kell ez az ActiveSync egyáltalán?
Windows CE fut rajta.
Megköszönöm, ha valaki tud segíteni.
Józsi -
bull84ghia
őstag
Én véglegesen szeretném angolosítani, kicsit nehéz lenne mindig szótárazni
-
usza
tag
válasz
bull84ghia #37 üzenetére
Én ezt szoktam használni az ilyen nyelvi problémás esetekben. Zömmel jó, bár van amikor nagy blődség amit ír. Egy próbát mindenképpen megér...
-
bull84ghia
őstag
Hello
van egy kínai gyártású autóhifim 2 dines gps, bluetooth stb.
Azt már elértem hogy meg tudom nyitni a win ce felületet csak az a bajom hogy részben angol csak a többi kínai, hogy lehetne angolosítani az egészet?
Minden ötletet szívesen fogadok
köszi -
lacee5050
csendes tag
Hello
Légyszi segitsetek!
Van egy visual Land vl-760as netbookom nem tudom ujra telepiteni a win ce-t
az a baj vele, hogy csak a bejelentkezö képig jön (Windows CE) és ott megáll
Légyszi valaki mondjon vmi infot hogy tudok rá uj rendszert tenni???!!
Googléba irnak sokmindent de azt nem találtam, hogy ilyen hibával, hogy tudom ujra telepiteniElöre is nagyon köszönöm!!!!!!
-
Imi91
aktív tag
Csá!
Állítólag létezik egy lejátszó Windows Ce 5.0-ra Tcpmp(The Core Pocket Media Player)
én Windows Ce 6-on próbáltam ki(gps-en) működött tökéletesen egy alkalommal aztán v.mi hibaüzenetet beadott és resetelni kelett a Gps-t aztán mindíg hiba üzenet volt:S
De ha minden igaz win ce 5.0-án működik
Feltöltöttem data.hu-ra azt a verziót ami nekem ment csak fel kell másolnod a memória kártyára jaa meg inkább a memória kártyára is telepítsd(mert én se oda raktam elősször és 1x ment is aztán kikapcsoltam másnap be kapcsoltam és már nem volt jó:S) utnna néztem és írták hogy inkább mem kártyára érdemes telepíteni ezért mondom én is neked
Itt a link:Tcpmp
Írd majd meg hogy hogy működöttSok sikert!
-
Tejföl
tag
Hali! Media Playert keresnek CE 6.0-ra.
Létezik rá egyáltalán mert nem találtam és sztem gyárilag nincs benne. -
Imi91
aktív tag
Itt van egy fájl ezt csak be kell másolnod pl a resident flash/mobile navigator/(csinálsz egy mappát)/és ide bemásolod a fájlt. majd a beállításoknál bekell tallózni hogy a navigációs szoftver helyett ez induljon. és már megy is
Itt a progi:[link]
Így elsőre lehet nehéznek tűnik de anyira nem az.Ha nem érted írj ide vagy akár Pü-t.
Sok sikert!V.ki nem tud progikat windows ce 6-ra, egyébként a rendes windowsos kezelő felületet hogy lehet elő hozni(háttér, asztali ikonok....), nekem a contorl panel, meg a sajátgép bejön de más már nem nagyon(a fentebb be linkelt progival) köszi előrre is az ötleteket
-
usza
tag
Sziasztok!
Egy olyan progiról álmodozom, amivel az amúgy módosíthatatlan wince fájlokat kicsit megbuherálhatnám. Ötletem lenne, hogy mit írjak át, csak semmivel sem engedi a tetü gps. Tudtok valami ilyent?
Köszi!
-
t.peti.p
csendes tag
Sziasztok nekem lenne egy olyan gondom hogy ha valaki elrontja a kijelző kalibrálását
és nem tud újra belépni a beállitásokba mi a teendő. Ez egy Atd 318-as készülék, nem az enyém egyik ismerősömé. Nekem van egy wayteq abban könnyű lecserélni a win ce 5
mert csak felrakom az nk.bin-t belépek a service menübe és ujratelepiti a rendszert.
de ezzel a készülékkel nem tudom mit csináljakköszi
-
katona.t
tag
"Mi lehet a probléma?" "no name pna" "leírást vagy segítséget"
Nem tartom magam hozzáértőnek, de a gyökér ok a "noname" lehet.
Azért valamit kideríthetnél róla, mert így annak is nehéz dolga van, aki ért hozzá...
Ezeket a cuccokat nem lehet csak úgy újratelepíteni, mint az asztali pc-t, hogy betolom sd-n a windows-t oszt reinstal. Esetleg a gyári beállításokat lehet visszaállítani. Hardver gombok vannak rajta? Próbáld nyomva tartani reset közben...
Amúgy nem meleg nagyon mielőtt lefagy? -
tonnoka
tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom volna, hogy van egy no name pna-m, ami 5-10 perc navigálás vagy filmnézés utána megfagy, és van hogy annyira, hogy kikapcsolni sem tudom. Mi lehet a probléma? Win CE 5.0 van rajta. Ha a Win-el van rajta probléma, akkor tudtok adni valami leírást vagy segítséget, hogy hogyan lehet ezt újratelepíteni rajta? Egyáltalán lehet-e?
Köszi!!!! -
katona.t
tag
Üdv,
én olyan programot keresek winCE 5-re ami egy másik programot indít el. Sajnos csak az sd kártya gyökerében lévő CELauncher.exe -t indítja el automatikusan, amit viszont én szeretnék elindítani az pedig egy mappán belül van. Ha kimásolom a gyökérbe, úgy nem jó. A pna-be pedig nem szeretnék belenyúlni. Szóval egy exe kell ami egy másik exe-t elindít. Van ötletetek? -
Mawerik
tag
Megnéztem a PDA-mat és Win Mobile 5.0 van jelenleg rajta.
-
Mawerik
tag
Sziasztok!
Az iránt érdeklődöm, hogy érdemes-e egy Mio Mitac P350-re WinCe 6.0-t telelpíteni. Ha igen, hol lehet hozzájutni?
Előre is köszönöm a választ.
-
aswna
csendes tag
-
kiskornel
addikt
A program memória cuccot, amit kérdeztél: sajna nem tudom a választ. Eddig még csak azt jegyezte meg, amit közvetlenül a registryben állítottam át. Azt se mindegyik funkciónál.
Gondolom a hibajelzést nem az eredeti navigációs szoftvernél írja ki. Te is csirbirztél, hogy elérd közvetlenül a WinCE-t?
Mihez nincs elég memoriád? Mit szereténél futtatni?
Amúgy mikor vettem a készüléket, volt fejlettebb is, de írták a neten, hogy minél több memoriája legyen. Inkább a több memosat választottam. Az enyémbe 64Mega van.
Én a Gis Russa nevű progi futtatására használom. A turistautak.hu-val együtt az egy navigációs renszer turisták számára. Baromi jó cucc.
-
aswna
csendes tag
válasz
kiskornel #19 üzenetére
Pont írni akartam...
Csak annyit sikerült elérnem, hogy a Control Panel / System - Memory fülön át tudom állítani a "Storage memory" <-> "Program memory" felosztást (ami jó volt úgy ahogy volt, mert szinte minden a "Program memory"-nak volt osztva), de újraindítás után visszaállt az eredetire.
Amit igazán szerettem volna, hogy a 2 GB-os (kivehető) micro SD kártyán elérhető kb. 1,5 GB szabad helyből konfiguráltam volna "Program memory"-nak valamennyit. Ez megoldható egyáltalán?
Arra van megoldás, hogy a készülék újraindítása után ne felejtse el a beállításokat? (A registry-t még nem kezdtem el feltúrni...) -
kiskornel
addikt
A te pna-d esetében újraindításkor nem áll vissza a gyári beállításokra. Esetemben bármit felrakok (install), ha azt nem az SD karira installálom, újraindításkor eltűnik.
Egyszer sikerült a start menü-t elrejtenem, azt megjegyezte. Napokig csesztettem a registry-t, mire sikerült megjelenítenem. -
aswna
csendes tag
Sziasztok!
CNS Stylus készüléken - navi program indításakor - időnként előfordul az alábbi üzenet, amin csak a készülék újraindítása segít.
"program memory is very low you must select one task to close, or increase the amount of program memory if available convert some storage memory to program memory in the system control panel"
Hogyan tudnám a memóriakártya egy részét (program) memóriának bekonfiguráni?
Valahogyan elérhető a Control Panel?
Előre is köszi a segítségért! -
Chip77
csendes tag
Hahó mindenkinek!
Azt szeretném a nagytudású bölcs emberektől megkérdezni, hogy mi módon lehet egy PNA-n lévő wince 6.0 -t testreszabni? nincsenek túlzott elvárásaim, de a felpakolt ikonokat minden esetben leszedi újraindítás után, illetve ha a hátteret ki tudnám cserélni valami más képre, az már maga lenne a tökély. segítségeteket előre is köszönöm!
Chip
-
meroly
veterán
Téves, bocs
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Van egy ritkán használt Qtek 1010-em, és egy olyan gondom lenne, hogy a kijelző kikapcsolása után néha még a telefon is kikapcsol. Ez normális?
Mármint, hogy a tetején lévő gombbal ki is kell kapcsolnia, vagy hibás?
Mert ugye, egy hívások fogadására alkalmatlan állapot nem túl szerencsés.Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal?
Thx. Üdv. -
arnyekxxx
veterán
válasz
bandiras2 #11 üzenetére
Az Bp Opal-on sima w98 kinézetű a winCE, ha navigációs progi helyett valami filekezelőt állitasz be (rámásolod usb-n valahova a ResidentFlash-re) simán be tudsz lépni az igazi winbe. Ha meg a naviikonra a PNAMenu-t teszed, többszintes programfuttató menüt tudsz belőni.
-
bandiras2
senior tag
válasz
bandiras2 #10 üzenetére
arra már rájöttem hogy valószínűleg Microsoft Active Sync proggal kellene valamit alkotnom.
A továbbiakról viszont lövésem sincs. A WinCE-nek fullgrafikus rotáló menüje van. A proggok ide beépülnek, vagy hogyan lehet majd elérni őket?
[iolyet vettem], VinCE 5.0 van rajta, egy elég jóféle állítólag. -
gabek_
tag
Én egy jól működü SSH-t, egy SCP-t és egy FTP-t ami kezeli a magyar karaktereket is.
Amik már működnek:
VNC, FTP (csak angol karakterekkel), in4weather (időjárásjelentés, internet kell hozzá), Total commander, Word, Excel, PDF viewer, Opera böngésző, Dict hangos szótár.Hirtelen enyi...
-
kiskornel
addikt
Hali! Windows CE alatt nincs valami, amivel el tudnám forgatni a desktopot? (Screen orientation).
-
kellerman
tag
Hello. WinCe 6.0-hoz hol találok programokat?
-
Tottika
tag
Sziasztok!Mivel még eddig nem nagyon találkoztam itt Windows CE fórummal,gondoltam nyitok egyet.Programok telepítését,lelőhelyét,egyéb észrevételeiteket,problémáitokat megvitathatjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest